Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahoj, ako si ty písala, že musíš pretrpieť, že sa okolo teba prehrnie kvantum lekárov, tak v Ružinove to tak bolo, keď som bola na čakačke, keď mi už vyvolávali pôrod. Tam ma každú chvíľu vyšetroval nejaký iný doktor, už som nevedela kto je kto. A to sme sa už potom na šestonedelí s babami rehotali, že aj keby došiel nejaký údržbár a pichol nám tam ruku, tak by sme ani nevedeli, že či to bolo alebo nebol doktor.
Ja mám nejaké tvrdé bruško, každý pohyb je zlý, je to také nepríjemné. Idem si ľahnúť a spinkať ak to pôjde. Tak dobrú noc všetkým a pekné sníčky 🙂
Dobre rano kocky, tak ja utekam do poradne, ale predpokladam ze ziadna zmena ☹
@ziza55 ja som vak nekupovala pri synovi - myslela, som, ze ked ho prestanem balit nasiroko, tak sa bude v noci moc mrvit, tak ze potom uvidim, ale spaval krasne zakryty paplonikom asi do roka a mozno aj viac...skor by som nejaky vak potrebovala na neho teraz 😀 😀 😀 lebo je 100 krat za noc odokryty a v noci stale cestuje po posteli...ja by som asi pockala, ked babo na ten vak vyrastie a uvidis, ci ho budes potrebovat a ci babo v nom bude vobec chciet spavat. 😉
@vejinka moze sa stat, ze by este nevedeli, ze dve....kamaratkina suseda sa dozvedela ze su dve pri porode 😅 a jedna mamicka zo skolky mi hovorila, ze ked bola v nemocke kvoli zlym prietokom, tak bola na izbe s mamickou, ktorej to povedali v 36. tyzdni (vraj vzdy boli nejako v zakryte...) 🙂 ale to su skor asi ojedinele pripady 😉
caute kocky ako ste dnes spali?ja uuplne hrozne...zacali ma bolet vsetky zuby na jednej strane a este aj ucho...hruuuuuuuuuuuza...
ahojte baby, ja som najskor vecer nemohla zaspat, co babo tak kopalo a mrvilo sa a potom som sa v noci bola 100-krat hore, aby som sa pretocila na druhu stranu...pripadam si uz ako slon 😒
Ahojte,
@ziza55 - možno to máš z prievanu, tak nech ťa to čo najskôr prejde.
@lenkaoravcova - tak len samé dobré správy nech máš. 😉
Ja už by som kočky chcela ísť rodiť, už ma hrozne nebaví toto čakanie. Som už neschopná, malinká mi tlačí na mechúr a panvové kosti, takže aj chôdza je taká oničom . A už by som ju hrozne moc chcela držať v náručí. Môj manžel mi dnes ráno povedal, že počkaj veď ty ešte obanuješ, že si to tak súrila, keď budeš musieť niekoľko krát za noc vstávať. Tak som mu povedala, že možno budem frflať, ale určite nebudem banovať. 😵
ahojte. S tym spankom sa uz asi ani jedna z nas nebude moct chvalit ☹ . Tiez to nebolo bohvieco, uz mam pocit, ze by som chcela porodit, ale nejako sa neotvaram 😢 . Ved uvidime po vikende, co zasa lekar povie... 😀
ahojte, tiež som sa nevyspala. Celú noc som sa buď pretáčala alebo bola na wc. Zaspať sa mi podarilo až nad ránom. Dokopy som spala asi 2-3 hoďky.
to je v ri... a niekto povie...ved tebe je hej uz si na materskej 😉 a my chudatka musiome potom dospat cez den...co sme nevyspali v noci...xi
caute kocky - tak ja uz cakam kazdu chvilku - chodim do porodnice kazde 2 dni na kontrolu a uz 2 dni mam aj krvavy vytok...drzte prsty 🙂 🙂
@ziza55 este do porodu mozes aspon cez den dospat, potom je uz aj to ohrozene 😀
🙂 trosku som nakukla sem k Vam a som si zaspominala aka som tiez tesne pred porodom bola velka a nemozna a nevedela som spavat..kazdu noc tak asi od stvrtej do siedmej rano hore a celu noc i den som behala na zachod 😀 ak tomu mi maly tlacil na brucho ze ma to bolelo nonstop, casto ckaval len ho tak natriasalo a ked sa roztahoval tak len take hrce mi po bruchu putovali 😀 krasne spomienky 😀 no kocky nech vam to dobre dopadne 😉

@emily327 ...3 prsty??---ja po dnešnej poradni len na 1prst--fňuk ...a to sa už vôbec nešetrím...