Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
to som zvedava, ze ak sa tam aj stretneme, ci sa budeme poznat 😕 Mali by sme si dat nejake poznavacie znamenie
detail
čaute, ja som bola dnes s malou na ultrazvuku bedrových kĺbov a musím ju baliť naširoko. No hrôza, tajne som dúfala, že nebudem musieť. Nejako som ju zabalila, no dúfam, že dobre.
Neviete mi poradiť nejakú stránku, kde sa to dá pozrieť? (balenie naširoko) Bojím sa, aby som jej to blbo nezaviazala a aby som jej ešte viac nepohoršila s kĺbikmi. Ide mi hlavne o tú látkovú plienku, či som ju správne poskladala.
@udada moja daj si pampersku potom 2 obycajne bavlnene plienky vo tvare obdlznika a na to sa davaju este tie specialne .........gatky?! neviem ako sa to presne nazyvaju maju ich aj v lekarni su podla velkosti oni ti poradia , je to tvar obdlznika biele a maju na konci snurky, moja mala mala tak dobre vivinute jadierka , ze pani lekarka nechapala tak drzim palce
@horalka777 no už nie, balí sa iba po ultrazvuku, teda keď je to potrebné, ináč čítala som, že len u nás na Slovensku sa len balí naširoko.
-baby, dík za radu
@nivejka ja vám poviem,čo všetko som skúsila : umývanie dlážky na 4 , tonic, horúce sprchy, škoricu, upratovanie.,trenie braviek a ničččččččč )))
ty máš bravky? 😀 😀 😀 haha no tak sa na to vykašli 🙂 ja chodím 3-4 krát von zo psom na hodku a to niekedy aj pobehnem 😀 a poskáčem 😀 umývam, vysávam, okná som umývala 😀 teraz som kúpala psiska chodíme po kopcoch haha 😀 😀 a už neviem viac 😀
@udada čaute, ja som bola dnes s malou na ultrazvuku bedrových kĺbov a musím ju baliť naširoko. No hrôza, tajne som dúfala, že nebudem musieť. Nejako som ju zabalila, no dúfam, že dobre.
Neviete mi poradiť nejakú stránku, kde sa to dá pozrieť? (balenie naširoko) Bojím sa, aby som jej to blbo nezaviazala a aby som jej ešte viac nepohoršila s kĺbikmi. Ide mi hlavne o tú látkovú plienku, či som ju správne poskladala.)))
mala by ti to ukázať obvodáčka nie? alebo tam kde ti povedali že máš baliť na široko...a mamina tvoja nevie?
len jedna tá plienka sa dáva a tak na ten obdĺžnik na 3 krát a sú aj poštolky na suchý zips... ja mám aj také
@malemimi no veď, u toho lekára to bol aj taký prístup, doktor sa ma len spýtal, koľko má malá a, že mám baliť naširoko a to bol koniec našej debaty, dosť sa tam naháňali, ešte som musela rýchlo obliecť malú, lebo za chrbtom mi už stáli ďalšie maminy, mali úplne plnú čakáreň, takže taký fajný prístup. Mňa to ani nenapadlo sa na to opýtať v tom zhone.Ale veď v stredu idem s malou do poradne, tak sa spýtam detskej, teda jej to ukážem, či to dobre balím.
- mojej mami sa už bohužiaľ nemôžem spýtať, tá už nie je medzi nami

@nivejka no, tak to si ju pěkně vykrmuješ 😵 to jsem zvědavá, co řeknou za týden na tom ultrazvuku mě - jestli do té doby vydržíme ještě pohromadě. Néé že by se něco dělo,... Každopádně jsem si říkala, jestlis nakonec v noci neodjela do porodnice po tom vytírání podlahy a ono nic,...tak jestli se v té naší "úžasné" poradně za týden zase nepotkáme 😎