icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
1. okt 2010

@nivejka no, tak to si ju pěkně vykrmuješ 😵 to jsem zvědavá, co řeknou za týden na tom ultrazvuku mě - jestli do té doby vydržíme ještě pohromadě. Néé že by se něco dělo,... Každopádně jsem si říkala, jestlis nakonec v noci neodjela do porodnice po tom vytírání podlahy a ono nic,...tak jestli se v té naší "úžasné" poradně za týden zase nepotkáme 😎

nivejka
1. okt 2010

@bonninka ...no podľa mňa sa určite stretneme v ružinove aj o týždeň 😉 ....lebo u mňa to nijako nenasvedčuje,že by som mala ísť rodiť 😒 .......ale kde!!!!---nič nezaberá ani tá podlaha--a tá predstava ako sa nemotorne vrtím na zemi s tým zadkom a bruškom je strašná 😀 😀 .......

zucha
1. okt 2010

to som zvedava, ze ak sa tam aj stretneme, ci sa budeme poznat 😕 Mali by sme si dat nejake poznavacie znamenie

bonninka
1. okt 2010

@nivejka tak když se manžel nemá k činu, tak můžeš ještě zkusit tření bradavek 😎 mělo by to spustit oxytocin, který vyvolává kontrakce dělohy,...

malemimi
1. okt 2010

@bonninka haha vy ste bláznivé 😀 😀 😀 😀 😀
my sme včera sexovali a o tak že len tu žal..ď som mu dovolila tam dať ...teda ja som o tom nevedela myslela som si že je hlboko ale nebol ...chudáčik môj mm 😒 😀

bonninka
1. okt 2010

@malemimi tak samotnej sex je na prd, podstatný je ten produkt - spermie - bez nich si můžete sexovat do aleluja a efekt nebude žádnej 😎

malemimi
1. okt 2010

@bonninka no veď ja som nechcela len zachádzať až do takýchto detajlov 😀 😀 😀 😀

malemimi
1. okt 2010

detail

bonninka
1. okt 2010

@malemimi tak to joooo 😎

nivejka
1. okt 2010

@bonninka ...bradavky som skúšala a až tak som ich žmolila,že som ich mala na druhý deň ubolené 🙂auuu

malemimi
1. okt 2010

@nivejka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nivejka
1. okt 2010

@bonninka ....budeme mm využívať ako pokusné účely??????????
ja prosím manžela-každý deň---v živote som o to neprosila ako teraz a vidíš..som osratááá... 😅

nivejka
1. okt 2010

@malemimi
@bonninka
ja vám poviem,čo všetko som skúsila : umývanie dlážky na 4 , tonic, horúce sprchy, škoricu, upratovanie.,trenie braviek a ničččččččč

bonninka
1. okt 2010

@nivejka tak už asi leda čekat a řídit se heslem, kdo si počká, ten se dočká 😎

nivejka
1. okt 2010

@bonninka ...asi ano...ja sa už na to vykašlem,lebo sa len stresujem kvôli tomu 😖

bonninka
1. okt 2010

@nivejka tak jestli už k tomu dovršení fakt nechybí už jen ten sex 😵

nivejka
1. okt 2010

@bonninka ....no a čoho mám zviazať a zneuctiť???---fakt škoda,že nemám železnú posteľ,lebo ho nemám ako priviazať,,,lebo po dobrotky to nepôjde 😉 .......môj mm je tvrdohlavec!!!!!

udada
1. okt 2010

čaute, ja som bola dnes s malou na ultrazvuku bedrových kĺbov a musím ju baliť naširoko. No hrôza, tajne som dúfala, že nebudem musieť. Nejako som ju zabalila, no dúfam, že dobre.

Neviete mi poradiť nejakú stránku, kde sa to dá pozrieť? (balenie naširoko) Bojím sa, aby som jej to blbo nezaviazala a aby som jej ešte viac nepohoršila s kĺbikmi. Ide mi hlavne o tú látkovú plienku, či som ju správne poskladala.

juli71
1. okt 2010

@udada moja daj si pampersku potom 2 obycajne bavlnene plienky vo tvare obdlznika a na to sa davaju este tie specialne .........gatky?! neviem ako sa to presne nazyvaju maju ich aj v lekarni su podla velkosti oni ti poradia , je to tvar obdlznika biele a maju na konci snurky, moja mala mala tak dobre vivinute jadierka , ze pani lekarka nechapala tak drzim palce

nivejka
1. okt 2010

@udada ....ahoj moja 🙂pampersku .+látkovú plienku poskladaj na 3krát v tvare obdlžnika a máš to 😉 + postolky.....takto som balila aspoň ja...

udada
1. okt 2010

@nivejka no veď neviem či jednu alebo dve, ja blbá som sa nespýtala, ale asi tam v pondelok zavolám

udada
1. okt 2010

@juli71 ok, ďakujem

nivejka
1. okt 2010

@udada .....tak daj zatiaľ len jednu....lebo ja som malú balila úplne naširoko,lebo bola nedonosenec

horalka777
1. okt 2010

@udada tak ako ti radi @nivejka - jednorazovku, dve plienky poskladane na tretiny a cez to este postolky, aby to cele drzalo nozky od seba a je to 😉 inak, mali by ti to ukazat priamo v nemocke...to sa uz nerobi?

udada
1. okt 2010

@horalka777 no už nie, balí sa iba po ultrazvuku, teda keď je to potrebné, ináč čítala som, že len u nás na Slovensku sa len balí naširoko.

-baby, dík za radu

malemimi
1. okt 2010

@nivejka ja vám poviem,čo všetko som skúsila : umývanie dlážky na 4 , tonic, horúce sprchy, škoricu, upratovanie.,trenie braviek a ničččččččč )))
ty máš bravky? 😀 😀 😀 haha no tak sa na to vykašli 🙂 ja chodím 3-4 krát von zo psom na hodku a to niekedy aj pobehnem 😀 a poskáčem 😀 umývam, vysávam, okná som umývala 😀 teraz som kúpala psiska chodíme po kopcoch haha 😀 😀 a už neviem viac 😀

malemimi
1. okt 2010

@bonninka aj tak musíme raz porodiť ...tak nie je to jedno či dnes alebo o týždeň? a keď ani to nie tak potom dajú vyvolávačku,takže..

malemimi
1. okt 2010

@udada čaute, ja som bola dnes s malou na ultrazvuku bedrových kĺbov a musím ju baliť naširoko. No hrôza, tajne som dúfala, že nebudem musieť. Nejako som ju zabalila, no dúfam, že dobre.

Neviete mi poradiť nejakú stránku, kde sa to dá pozrieť? (balenie naširoko) Bojím sa, aby som jej to blbo nezaviazala a aby som jej ešte viac nepohoršila s kĺbikmi. Ide mi hlavne o tú látkovú plienku, či som ju správne poskladala.)))
mala by ti to ukázať obvodáčka nie? alebo tam kde ti povedali že máš baliť na široko...a mamina tvoja nevie?

malemimi
1. okt 2010

len jedna tá plienka sa dáva a tak na ten obdĺžnik na 3 krát a sú aj poštolky na suchý zips... ja mám aj také

udada
1. okt 2010

@malemimi no veď, u toho lekára to bol aj taký prístup, doktor sa ma len spýtal, koľko má malá a, že mám baliť naširoko a to bol koniec našej debaty, dosť sa tam naháňali, ešte som musela rýchlo obliecť malú, lebo za chrbtom mi už stáli ďalšie maminy, mali úplne plnú čakáreň, takže taký fajný prístup. Mňa to ani nenapadlo sa na to opýtať v tom zhone.Ale veď v stredu idem s malou do poradne, tak sa spýtam detskej, teda jej to ukážem, či to dobre balím.
- mojej mami sa už bohužiaľ nemôžem spýtať, tá už nie je medzi nami