Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tak ja sa ne chvíľu odmlčím, idem k malinkej, už sa začína pomaly prebúdzať, je čas papania
@nivejka dakujem 🙂 , nie nemam uplne prefarbene len ten melir.....
joj babule bola som dnes na kontrole, tak som sa tešila že možno sa to blíži,myslím pôrod a doktror celý vysmiaty sa tešil aký dobrý nález, že to ešte vooobec nevyzera ,že až budúci piatok stačí ked dojdem 😅 ...a som mu vravela že som sa tešila že to možno bude skor, a on sa usmial že do termínu máme ešte dva týždne ,ach jaj, tak budem dalej znasilnovat muža, pojdem na dajaku turistiku a taaak 🙂 ale jedna fajn sprava že nemám streptokoka, len železo mám málo, takmi predpísal....no ale cítim sa už jak pred rozpadnutim, v živote ma tak nebolela chrbtica a vobec cely človek 😖 ....fakt jak stara žena...a mi lezu ne nervy všetci, každý len ta kedy porodiš? furt dakto sa pýta 😠 ...no idem si prečítať čo máte nové vy
@nivejka Moj muz sa zas boji, ze ked sexujeme, tak malinku dako zdeformujeme... typicky chlapi 😀 Tak ja ho vzdy podripnem-daj pozor, aby si jej ocko nevypichol. Potom je zduty jak taky maco 😀
@emily327 Ja to tiez cakam kazdu noc. Tiez mam taky pocit, ze to pride na mna v noci a nie cez den. Len aby som nebola prekvapena, pojdem cez den do obchodu a len mi tam sups voda odtecie 😀 No neviem co by som v tom momente robila. asi spanikarila 😝
tieto posledne dni je to cakanie najhorsie, podvedome to chceme urychlit, ale nech si radsej babatka same vyberu datum, nie? 😉
@tatianuskaaaaa no tak som rada,ze nie som sama, kto ma taketo pocity. No ak by nam odtiekla plodova voda,tak to by bolo super. To by bol velmi rychly porod. 🙂
@nivejka spravne 🙂 inak ja sa bojim jedineho, aby sa pri tych vsetkych urychlovacich domacich metodach nezamotalo babo do pupocnej snury... uz aj tak tam ma furt diskoteku 🤐
...ale pre istotu som si uz vyvarila odsavacku, bo ja ju urco budem potrebovat... 😝
@tatianuskaaaaa 😀 😀 😀 --jááj ty chlapi,ale ty si svojho aspoň ukecáš a ja toho môjho lámem ako viem,ale neplatí na neho nič....už mi ide aj s tým dobre na nervy!!
@nivejka ja mojho momentalne mam 150km daleko ☹
baby kto nám tu chýba s tehuliek?????
@horalka777 ...hmmm ja ho mám asi 1m odo mňa....jááj a ked sa naschvál predo mnou prezlieka,že ho vidím v plnej kráse mňa už poráža a nie a nie a nie.....asi mu to budem robiť po pôrode,ked už bude chcieť---asi by ho porazilo!!!!
@nivejka 😀 😀 😀 sak sa na neho vrhni 😎
@horalka777 ....to sa ti povie,, vrhni sa"---on je zásadový!!--povedala som,že ho vymenííím..
@nivejka no co s nim...sak on este bude lutovat po porode, ze neuzil, kym mu nic nebranilo 😅
@udada das bavlnenu plienku bud jednu alebo dve, podla toho, ako silno ti kope nozickami babo 😉 mne mala tak silno kopala, ze stacilo, ked vystrela nozicky a hned bolo po sirokom baleni 😅
ahojte ja furt cela 😔

@udada prepáč, nechcela som ☹
aha no to v sa v zhone stáva