Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
idem sa osprchovat..mozno sa mi nalada zlepsi..ale asi tazko muz pustil ramstain a to ma este viac deprimuje...takze zdraham z izby..a vecer hadam dojdem 🙄
@vejinka ja som ako besny pes uz...ide mi vsetko na nervy teraz mi volala segra ci som este cela...asi povypinam mobili zavrem sa do zachoda a bduem revat..lebo cely den mi je do placu )))
haha no niekomu sa nechce ísť von 😀
no inak aj ja som taká ...hoci čo ma rozreve a dnes som pre istotu hnusná na havina 😀
ahojte tehuľky 🙂 chcela by som sa vás opýtať či je normálne mať také veľké obavy pred pôrod..či si náhodou niečo neprivolávam...som prvorodička a už neviem ani spávať..mám strach či bude všetko v poriadku..a zdá sa mi také neskutočné,že ja budem mamou..neviem si to predstaviť,mám strach aby malý bol zdravý..napíšte mi prosím či aj vy ste sa tak báli,a ako ste to brali ku koncu tehotenstva to že budete mamou..díky za odpoveď..
@jaja2583 mas obavy zo samotneho porodu,bolesti alebo skor z toho,ze budes mama a ci a ako to zvladnes? Myslim,ze urcite obavy ma kazda z nas, ja sa tiez bojim ci maly bude ok, ci si budem vediet poradit...to je asi normalne. Len to nesmie zajst az prilis daleko, to by som uz vyhladala pomoc, nie je to sranda a urcite si tym nepomozes..
Kedy cakas babatko?
snažím sa ale nejde to ☹ nič iné mi nebehá po rozume..ale obavy má asi každá prvorodička..a ty máš kedy termín?ja som mala 30 septembra prvý a 9 októbra druhý,ale už by som to chcela mať za sebou..iba dnes som sa tu zaregistrovala tak ešte neviem čo a ako...
no díky za povzbudenie..nemám sa s kým podeliť o pocity..no mám strach aj z pôrodu či dobre dopadne či sa niečo nestane a či tú bolesť zvládnem..
no to aj môj je v pohode milý..ale nikdy nič nevysvetlí len tak sám pre seba si povie 🙂 no ja mám 21 a ty?
@jaja2583 skus mysliet skor pozitivne..ake krasne to babatko bude, ako sa s nim budes mojkat, chodit na prechadzky..mne pomaha ked si popozeram fotky takych cerstvo narodenych babatiek a predstavujem si ako asi bude vyzerat nase..na porod velmi nemysli, ved kolko zien kazdy den porodi, preco by so to nemala zvladnut aj ty? 🙂
ďakujem vám pekne ste mi zdvihli náladu 🙂 ..už druhú hodinu sledujem že ma každú pol hoďku zabolí v krížoch môže to byť začiatok?
je to super,že si môžem takto z niekym popísať..ale teraz musím už ísť,tak sa držte a zajtra sem prídem keď nebudem v pôrodnici 😀 a ešte raz ďakujem za rady 🙂
Ja som dnes celý deň akási unavená aj malý akosi menej kopkal, akoby už nemal dosť miestečka 😕
Večer som si uvarila krupicu a začala disco 🙂 , takže predsa ešte má dosť miesta 😀
Idem spať, ale teším sa na zajtra čo popíšete a možno aj pribudne info nejakom októbrovčiatku narodenom v októbri. 😀
Dobrú noc.

@vejinka presne to iste aj u mna..na skype som sa vypla a telefon neberiem,lebo hrozi,ze niekomu nieco skarede poviem 😀 Chapem,ze to vsetci myslia dobre,ale oni akosi nechapu,ze uz nezvladam siesty den sto krat denne odpovedat na otazku ESTE NIIIC??? 😠 😠