icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nicky182
1. okt 2010

Cavte kocky, opat sa rada pridavam aj ja do tekjto diskusie 🙂 Ja mam termin 16.10 alebo 20.10. a tiez sa mi kadeco sniva - ak spim, lebo nespavost je u mna teraz bezna 😒 Myslim, ze kazda zena, ktora ide rodit ma obavy, ja som si povedela, ze sa idem snazit mysliet pozitivne....asi si to netreba tak pripustat. Aj ja sa bojim, ze co a ako to bude, ze to bude boliet jak svina (predpokladam, ze aj bude) 😀 😀 lenze nik to za mna neurobi,hmm

Aj ja mam take divne bolesti v podbrusku, v podstate ma cely "spodok" boli...az som mala jednu chvilu pocit, ze ma to boli ako pred menstruaciou. Lekar mi povedal, ze je to ok, uz sa mi to secko "rozsiruje" a pripravuje ....Moja mala sa uz tiez menej hybe, ale ked si dam nieco sladke, len tak sa hmyri 😀 😀 😀

Drzkajte sa baby, oddychujte.

Pekny vikend

horalka777
1. okt 2010

dnes je dalsi pekny datum, nikto nic...? 😅

@elixia @vejinka mne tu minule tehu svietilo dokonca ze 42tt, to ste mali citat tie otazky...ESTE SI TU? Bez uz rodit! Tak ako?? Este stale nic??? A ja som obijala v zahrade orechy, nosila bednicky s mustami do pivnice, chodila po meste... a tiez sa mi uz nechcelo dokolecka kazdemu vysvetlovat, ze holt - podla mojej poslednej menstruacie sa neda absolutne riadit a cele je to posunute o dva tyzdne 😝 😀 a tak aj bolo, spontanne mi odtiekla plodovka a nic mi nemuseli vyvolavat, nastastie 😵 ...v pondelok tomu budu presne 2 roky 😵

horalka777
1. okt 2010

@jaja2583 mala som pred prvym porodom presne tieto iste pocity, myslim, ze je to uplne normalne, len sa tym nenechaj zvalcovat, su to len pocity, nakoniec uvidis, ze si rodena mamina 🙂 Este studujes, ci uz robis niekde?

elixia
1. okt 2010

@horalka777 tak si ma trochu potesila, lebo ja uz pomaly zacinam saliet z toho vsetkeho 😀 😀 Ako vam to pekne vyslo, presne po dvoch rokoch 🙂

horalka777
1. okt 2010

@elixia neboooj 😉 Bude dobre, ako bude 😉
No, vyslo, keby to tak planujeme, just to nevyjde 😅 Najhorsie to rozdychaval moj sef v robote, ked oslavoval v marci 50tku, som mu oznamila, ze sice nastupim v oktobri, ale 2012...esteze bol pripity 😀 😀 😀

horalka777
1. okt 2010

tym nechcem povedat, ze sme neplanovali, len sme neverili, ze sa tak idealne zadari, ja som mala dost velke hormonalne vykyvy po porode, tak sme boli stastni, ze to vyslo, dcerka je typ, ze proste potrebuje surodenca, aby sa s niekym vyburila 🙂

franziska
2. okt 2010

ahojte, tak ja tu tiez este strasim a este k tomu aj chora, do kelu dufam, ze to co najrychlejsie prejde. Baby asi nemozem Coldrex napoj ze?

emily327
2. okt 2010

Dobre ranko, tak nasa posledna noc bola taka,ze som si fakt myslela,ze to uz bude. Zobudila som sa o 00:05 na silnu bolest v podbrusku a krc. Tak som sla na wc, tam to bolo dost huste, ta bolest silnela, silna MS bolest v podbrusku. Mala sa spanovala ako diva v brusku. Tak som to ako tak predychala a sla si lahnut, ale uz s tym,ze to budem kontrolovat na hodinkach. Zopakovalo sa to o 3:39, presne to iste. No a doteraz uz nic. Tak fakt neviem co to malo znamenat. A zase mam taky divny vytok. V noci som si hovorila,ze urcite to uz prislo a ze ideme rodit. No ale asi to bol zase plany poplach. Ja uz som z tychto priznakov tak mimo,ze ked pride fakt porod, ani nebudem vediet,ze to je uz ono lebo uz to vyzera,ze to su fakt tie prave kontrakcie a potom nic ☹ A vy ste sa ako vyspinkali?

emily327
2. okt 2010

@franziska ahoj a ako si chora? Ja mam zapalene hrdlo a dutiny - plny nos. Myslim,ze Coldrex sa nesmie. Ale mne pomaha Vincentka to je taky sprej do nosa z cistej morskej vody na preplachnutie dutin. To je jedine asi co mozem v tehu.Mam strach,ze ak by to na mna teraz prislo,ze to neudycham, ked ma boli v krku a nos mam plny fnuk.

franziska
2. okt 2010

@emily327 no presne tak isto skrabka ma v hrdle a mam plny nos. Inaksie sleduj sa ono sa to moze rozbehnut aj naobed 😉. Mne to pri malej tiez islo najprv nadrankom ma pobolievali krize potom nic a potom na obed prisla prva kontrakcia, neboj sa rozpoznas to 😀

elixia
2. okt 2010

@horalka777 😀 😀 esteze mas dobreho sefa 😀 Takze vlastne zostavas dva roky na materskej? Ja by som chcela druhe az trochu neskor, nech uz s prvym je menej starosti a potom..no ale tak este ani prve nevyliezlo 🙂

malemimi
2. okt 2010

Ahojte! tak včera som išla spať a so spania bolo veľké prd lebo ma to festne dole bolelo ako sa hýbala ako keby som tiež mala dostať mrchu... a aj ma to tam pichalo a niekedy som mala pocit že sa mi už tlači a mam ju už trochu vonku tak ma bolela šuša 😀 😀 😀 a potom asi po pol hodine hodine ma to prešlo ale spanie bolo o ničom...teraz ma tiež trochu bolí dole a aj šuša ..no dúfam že to už čoskoro príde ..tie bolesti čo mám mi naháňajú strach 😀 je to dosť bolestive a bohvie čo bude pri samom pôrode... 😖 😀

emily327
2. okt 2010

@franziska no toto pocasie nam nepomaha k tomu aby sme boli v poriadku, ked nase babatka pridu na svet ☹ Dufam,ze nebude v tom case nejaka chripkova epidemia, ze mi nedovolia byt s malou... No ved ja sa sledujem ale ja uz vobec neviem, ci ta bolest je uz ten nastup porodu alebo este nie hm no ved nejako uz len bude 😀

hirunka
2. okt 2010

caute baby........nejako vas nestiham citat.........nasa malinka je uplne zlata.......len papa a spinka v noci mi vydrzi 4-5 hodin spat a cez den sa budi kazde tri hodinky takze uplne super a ked spi tak ju nic nezobudi ani telka ani ked sa rozpravame jednoducho nic spi ako dudok 😀 ---------tak si musim zaklopat aby jej to vydrzalo

emily327
2. okt 2010

@hirunka ahoj, pockaj ty uz mas malu na svete? lebo v pase ukazuje,ze mas termin 7.10. ako ja 😀

mysenac
2. okt 2010

ahojte baby, ja som bola vcera celkom ubolena a uplne som citila, ako mi sa mi babo tlaci dole a v noci ked nahodou zaspim na dlhsiu dobu a som dlhsie v rovnakej polohe, tak sa potom ani pohnut nemozem od bolesti....ale rano som to zas v pohode rozchodila a vobec sa necitim, ze by som mala v najblizsich hodinach porodit. Ja uz to nechavam na babo, nech pride, ked uzna za vhodne 😀

@emily327 urcite to poznas, ze uz to zacalo, lebo sa to bude pravidelne opakovat. Aj ja som mala vcera parkrat take krcovite bolesti (nastastie mi nepripadali nijako neznesitelne - a take iste som mala aj pri prvom tehotenstve), ale ked zistim, ze sa to pravidelne neopakuje, tak to neriesim. Ja by som najradsej bola, keby mi odtiekla plodova voda, aby som vedela na 100%, ze uz je ten spravny cas 😉 😉 😉 ale to zase trpnem zakazdym, ked vyjdem do obchodu, aby mi ta voda neodtiekla, zrovna niekde vonku....Aj dnes som chcela ist so svagrovcami do kina, ale nerada by som tak zacala rodit, tak neviem ci to este risknut.

emily327
2. okt 2010

@mysenac no aj ja by som bola najradsej, keby mi odisla plodova voda, to by bolo idealnejsie ako sa trapit s kontrakciami. No ale uz ako to bude bude. Hm no kino by som ja uz urcite nevysedela. Ale zalezi od toho ako sa citis. Zober si pod seba podlozku a vybavene 😀

slavuska30
2. okt 2010

@nivejka ..ahoj..ale kdeže, pokayil sa mi NB, takže nemam pristup k netu..ešte som cela, už som skusila vsetko možne..xixixi, som mesiac otvorena a stale nic...ledva uy chodim... 🙂 🙂 🙂

malemimi
2. okt 2010

@hirunka jee no to je super!!!
@slavuska30 haha no som zvedavá kedy sa rozsypeš 😀 😉

no mňa brutálne bolí šušula ako by ma tam niekto celú noc bil ☹ 😀

zucha
2. okt 2010

baby, vam tu niektorym uz 40 svieti 😉 Vcera a dnes mam taky upratovaci den, lebo konecne dosli postele pre starsie deti, tak cela "posadka" bola vyslana prec a ja som vcera do 11 vecer upratovala a prerabala izbicku. A oddnes uz ma konecne prichystanu postielku aj maly 😵 . Ved uz bolo na case 😅 . Lenze musela som cakat na tie postele pre dievcata, aby jednu z nich mohol krpec zdedit.
Teraz uz len poukladat nejake veci - oblecenie, co mam v krabiciach. Ked bola ta moznost, zasielat oblecenie do povodnovych oblasti, tak som tam poslala dve krabice a tak sa mi zda, ze by som vedela poslat minimalne este jednu. Tie veci sa tu snad kotia. 😠

malemimi
2. okt 2010

@zucha jee tak to sa dievčatá musia tešiť 😀 😉
jeee no ty si zlatá že takto pomáhaš druhým...!!!!!

zucha
2. okt 2010

@malemimi normalne veci predam, ak su vo velmi dobrom stave, ale tentokrat mi to nedalo. Ked som si predstavila, ze by sa take nieco stalo nam a nemam co detom obliect a som odkazana len na podporu druhych 😢 , musela som to tam poslat. A stastie, ze teraz, po dvoch babach, budeme mat chalana.
Baby to este nevideli. Jedna sa vrati dnes a muz s druhou az zajtra. Ale hadam sa budu tesit

11dara
2. okt 2010

ahojte kočky , tak zatial žiadne oktobrovča 🙂 ? Som zvedavá ktorá bude mať prvé 😉 .Ja som dnes hotová 😝 náš drobec sa rozhodol že, cez deň budeme namiesto spánku nervačiť.Konečne nachvýľku zadriemal,idem to využiť a ľahnúť si k nemu 😀 .

ziza55
2. okt 2010

caute kocky...vejinka tu nejako dnes chyba...ktovie ci uz nieje v porodnici 🙂
@mysenac inak toto co opisujes..ze ked zaspis na jednom mieste..napr.na boku potom sa od bolesti nevladzes ani pretocit..mavam aj ja posledne dni...hruuuza.. 🙂

mysenac
2. okt 2010

@ziza55 veru je to neprijemne.... 😒 tiez som dnes rozmyslala, ci uz vejinka nie je v porodnici 🙂

nivejka
2. okt 2010

@mircova ....šamanka,ale keby na mňa niečo zabralo!!--nič nepomáha a na ten sex veru môžem zabudnúť v mojom stave 😖
@udada ...neviem už kto tam ordinuje v PK,ale je to tam odzadu za poliklinikou že?--cez takú bránu sa ide a strašne malá čakáreň je tam....
@vejinka ....už ti veru ani trochu nezávidím,že si medzi nami čakateľkami--už musíš mať veru aj poriadne depky 😕

nivejka
2. okt 2010

@slavuska30 ...no vidíš a ja som už myslela,že už máš po tom 😉 ----ale ved to príde....ako sa to ľahko hovorí že?--ked sama už mám dobré nervy z toho..

ika33
2. okt 2010

ahojte 🙂

tak ja musím povedať, že som mala fakt dobrú noc. Zaspala som už skoro o deviatej a za noc som vstala iba 2x aj to prvý krást až niekedy o 2.30 a druhý krát o 5.00, no a o 6.00 som už nevedela spať, taksom sa prehadzovla na posteli do 6.45 a potom som už nemohla ležať. Takže som si navarila a troška ožehlila. Potom sme s mužom pobehali mesto, naobedovali sa a dala som si šlofíka. NO uplne, že super. Teraz sa sídce cítim ako slon a mám ubolené nožulky ale som rada, že sme boli vonku.
Na zajtra nás volala segra na rodinnú oslavu narodenín, len neviem či mám ísť, lebo segra bola celý týždeň PN čo mala nádchu a priedušky chytené, no a švagor má vraj ešte nádchu ale je na ústupe a sem tam kašle. Nerada by som ochorela ale keď nepôjdeme teraz , tak neviem kedy sa k nim dostaneme, aby sme zagratulovali segre aj krsniatku. Takže taká menšia dilema. 😕

nivejka
2. okt 2010

@emily327 ....ahoj....hejjj ved ti vážne čoskoro porodíš ako teraz čítam!! 🙂 ----to ma ani nepočkáš?? 😀 😀 😀
neboj to zistíš hned,že už to budú tie pravé kontrakcie,ked nebudú ustupovať 😉
inak ak sa dostaneš skorej do pôrodnice,tak mi tam drž miesto vedla na posteli 😀 😀 😀 😀

nivejka
2. okt 2010

@hirunka ....dobre aj robíš,ked malinká spinká,že máš aj telku zapnutú--no proste,že nieje u vás hrobové ticho,lebo zaspala...len nech sa drobec takto učí.... 😉 😉 🙂