icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
4. okt 2010

@mysenac ..aj ja sa chystám do obchodu a na poštu,že rozhýbať sa--ale autom 😀 --lebo ja veru nezájdem peši 😒

malemimi
4. okt 2010

@nivejka máš to ďaleko?

nivejka
4. okt 2010

už som ako malemimi 😀 ...tiež ma dnes všetko bolí až reže pri šuške ja mi blbo od žalúdka.. 😒

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ..tak poštu mám dalej--dobrých 10minút-aspoň teraz pre mňa ,ale ked som išla naposledy pešo na poštu a do obchodu,tak som strašne na seba nadávala,lebo som sa ledva doplazila domov v bolestiach--ja nemám normálne tehotenstvo už od začiatku 😖 .....do obchodu tiež nejakých do10.min, ale na opačnú stranu a potrebujem nejako nákup odniesť 😉

malemimi
4. okt 2010

@nivejka som ťa nakazila 😀 😝
aha jasne ja len tak som srandovala 😉

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ...no vidíš!!--mohla by si ma aj nakaziť,že nech ma už dnes odvezú 😀
v pohode s tým obchodom--ja už som taký hroch,že sa ledva presúvam po byte 😀

nivejka
4. okt 2010

no idem a hned ako sa vrátim--som tu zase 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@nivejka hihi no ale aj ja by som chcela ísť rodiť to by bolo aké super keby spolu sme na vzdychárni a tak... 😉 😀

OK tak opatrne čakám

hirunka
4. okt 2010

dobre ranko baby...........tak ja mam dost zlu noc za sebou.........vcera vecer mi strasne stvrdol prsnik a ta bolest ale nastastie studene obklady a neskor obklady s octanovou mastou zabrali.......boliet este boli ale uz nie je taky tvrdy....aspon ze malinka poslucha 😀

bonninka
4. okt 2010

@emily327 jaj, tak to přeju, aby ti to dobře dopadlo a rychlý a co nejpohodovější porod 😎

cukruska1920
4. okt 2010

Ahojte....... vejinka....rodiiiiii 😵 😵 od 3.30 je v porodke...bola otvorena na 4 prsty a a o 7.00 uz na 8 prstov...pustili jej vodu a isla na salu.... ked sa narodi malinky posle foto....juuuj som nedockava... 😵 😵 😵 😵

bonninka
4. okt 2010

@franziska tak to máme podobné. Můj manžel je na služební cestě v Českých Budějovicích, vrátí se až v úterý večer, tak tu trnu hrůzou, jestli se něco nevyvrbí, ale doufám že ne, zatítm tomu pořád nic nenasvědčuje,...

malemimi
4. okt 2010

@hirunka si ho mala plné??

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 jeeeeeeeeeeee no super!!!§ 😉 😀
počkať jej museli prasknúť plodovú vodu?

bonninka
4. okt 2010

@cukruska1920 no supeeer!! tak se konečně dočkala a budeme mít o jedno miminko víc 😎

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi ze hej...asi jej neodtiekla a uz bola dost otvorena...

franziska
4. okt 2010

jeej tak super, Vejinka drz sa.

No vyzera to tak, ze sa to v oktobrovkach rozbieha, bojim bojim ani ja uz nie som daleko 😅

cukruska1920
4. okt 2010

@bonninka noo...sa neviem dockat kedy mi napise...inak som zvedava ci bude fakt taky macko ako jej hovorili ze bude 😕

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 juu to že moc boli ... 😒 😢

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi co? prasknutie vody? ja som pocula ze nie 😕 ja som dnes tiez nervozna lebo dnes sa rozhodne ci budem rodit normalne alebo cisarskym

hirunka
4. okt 2010

@malemimi no asi tak ......uz som prestala pit aj ten caj na tvorbu mlieka lebo uz mam dost........uz len mala musi teraz papat a papat

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 no kamoške prepichovali a že to bolelo...no uvidíme opýtame sa jej,,,
hmm tak aj tebe držím palčeky ...a ako by si chcela rodiť?

malemimi
4. okt 2010

@hirunka a odsávať si nechceš ?

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi no..teraz uz cisarskym 😀 kedze som sa s tym uz zmierila...ale uvidim

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 haha no dobre 😉 tak som zvedavá
a ideš do poradne, kedy?

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi idem na 11 nastu ale to idem do nemocky a zevraj tam byva vela zien tak netusim kolko tam budem cakat 😝

malemimi
4. okt 2010

@cukruska1920 aha no som zvedavá...

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi no ja tiez..len dufam ze ma vybavia

jana_toky
4. okt 2010

@cukruska1920 tak to je skveleeee, tesim sa, ze to ma za sebou 🙂

hirunka
4. okt 2010

@malemimi snazim sa rucne vytlacit aspon nieco a uvidim ale uz uvazujem nad kupou odsavacky uvidim ako to pojde dalej