icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
4. okt 2010

@hirunka hmm no ja mám našťastie odsávačku od sestry a novú ju nepoužila...

cukruska1920
4. okt 2010

@jana_toky no ktovie... ale dufam ze uz hej... o 7mej isla na salu

malemimi
4. okt 2010

@jana_toky ahoj ešte v celku?
chodíš ešte na dáke prednášky?

jana_toky
4. okt 2010

ja mam tiez dnes poradnu a ziadne naznaky, ze by som mala byt na rade ☹ . Len mi dost casto tvrdne brucho a tiez boli panva, ale inak je to celkom ok. 😀 . Dokonca som sa dnes aj dobre vyspala, ale v poslednej dobe to robim tak, ze sa vecer dost unavim a uz ked pomalinky nevidim, tak az vtedy idem do postele 😉

malemimi
4. okt 2010

@jana_toky no mne ani to nepomáha... ☹ a kedy ideš nech vieme či nie si na rade, keby si sa dlho neozývala 😀

jana_toky
4. okt 2010

@malemimi ahoj. No, minuly tyzden som bola na poslednej prednaske. Teraz idu uz odznovu, takze by to bolo o tom istom. Este sa nejako drzim. MM by isiel rad cez vikend na hory a stale ma obavy, ze to bude zrovna vtedy, aj ked ho pustam.... 😀

jana_toky
4. okt 2010

@malemimi Teraz si myslela termin? Ten by mal byt 17.10.. Som zvedava, co mi povie dnes na poradni, idem az na pol tretiu... . Dufam, ze prestane prsat, nech sa trosku prejdem do nemocnice, lebo inak sa mi nic nechce... . Asi az zacnem upratovat a nebudem vediet co so sebou, tak to bude znak, ze je to tu 😀

malemimi
4. okt 2010

@jana_toky haha no zlatý ...ale fakt to môže byť ako naschval 😉

no nie nie veď to viem kedy rodíš ale som chcela vedieť kedy ideš do poradne 🙂 no možno ťa to chytí 🙂 😉

bonninka
4. okt 2010

@cukruska1920 no tak pro pohodovej porod snad tak velkej nebude, ale když už, tak to snad bude v pohodě...

bonninka
4. okt 2010

@malemimi já slyšela zase v sobotu od své kamarádky z Prahy, že jí taky píchali vodu u obou porodů, ono to nebolí to propíchnutí, ale citelně se pak zvýší bolestivost porodu, tak takhle to asi myslela, protože ta moje kamarádka říkala, že pak to teprve začal být mazec,.. (rodila bez epidurálu - bolí to, ale prý se to dá přežít).

ziza55
4. okt 2010

babyyyyy caute..jeeeej tak vejinka to uz ma za sebou..parada..ved bolo uz nacase..ako sa to tu rozbieha..a ja budem pos lednaaaaaaaaaaaaa ☹ ☹ ..budem od vas cerpat aspon skusenosti 😠

bonninka
4. okt 2010

@ziza55 to se teprve uvidí 🙂 šak je nás tu plno, co ještě nerodí 😎 třeba se svezeš s náma 😵

ziza55
4. okt 2010

@bonninka nooo uvidime..mozno sa mu bude chciet skor chalanovi 🙂 a postretavame sa vsetky v nemocke...xixix

malemimi
4. okt 2010

@bonninka Aha no tak to asi myslela...

@ziza55 no kto vie ktorá pôjde ďalšia

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ....vzdycháreň a spolu no mňa z teba porazí 😀 😀 😀 😀 😀

nivejka
4. okt 2010

@cukruska1920 .....jéééééj super,že nám už vejinka rodí--chúdatko ved už sa načakala dosť 😉...dakujem za info 🙂

cukruska1920
4. okt 2010

@nivejka no..cakam kedy mi napise...

malemimi
4. okt 2010

@nivejka hihi no a? nrchcela by si 😀 😝

@cukruska1920 m sa už nevieme dočkať... ja som jej hovorila že pôjde 😉

nivejka
4. okt 2010

@malemimi .....absolutne to nieje cítiť,ked ti prasknú plodovku v nemocke--teda aspoň ja som nič necítila....
tak isto aj teraz čakám,že budem mať pôrodné bolesti,ale že mi zase nepraskne svojvoľne plodová voda 😅

cukruska1920
4. okt 2010

@malemimi no sak uz bolo nacase... uz sa skoro rozpadla

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ale čo by nie 🙂 ----jasne,že chcela z niekým odtiaľto 🙂 .....emily mi už utiekla 😖
ja si myslím,že tu budem posledná rodiť ja ☹ 😲

bonninka
4. okt 2010

@nivejka no i já bych radši došla do porodnice suchou nohou 😵

zuzana_m
4. okt 2010

@malemimi mne tiež doktor prepichoval plodovy vak a vobec som to necitila 🙂
juuuj baby takže dalšie dve miminka su už na svete?, supeeer 🙂

zanin
4. okt 2010

Ahojte tak ako pisala nivejka to prasknutie vody vobec necitite. Nieje sa coho bat. Len po tom ako vam pustia vodu tak nabehnu kontrakcie v neuveritelnych intervaloch. Teda mne nabehli hned po 2 minutach a za pol hodku od pustenia vody bol maly na svete. Tak snad aj Vejinka to ma uz uspesne za sebou.

malemimi
4. okt 2010

@nivejka no ja neviem 😉
😉
@cukruska1920 hihi tak tak

nivejka
4. okt 2010

ja by som zase chcela najradšej rodiť cez deň,lebo ked si predstavím,že to na mňa príde zase v noci--no už teraz ľutujem mm,ked ho budem budiť a on bude potom v robote ako mátoha ☹

mircova
4. okt 2010

Ahojte, mne sa dnes v noci 2x prisnilo, že mi odtiekla plodová voda, tak som sa zobudila, a šla to skontrolovať a nič. 😉 Už mi asi šibe 🙂 🙂 🙂 Dokonca som ani celú noc nebola ne WC cikať, to je na zápis rekordu. 😀

Čo ste písali o tej plodovej vode, keď Vám ju pustia v nemocke vraj to vôbec nie je cítiť, potvrdili mi to zatiaľ všetky mamičky čo poznám aj tá moja 🙂

Dúfam, že babule, čo išli rodiť sú v poriadku, držím palčeky aj detičkám nech je všetko o.k. 😉

misss
4. okt 2010

Ahojte..ja som len tak ku vam nakukla, že ako sa vam to tu rozbehlo.. 😉 ..
Ja som rodila tiez v oktobri, ale pred rokom.. 😀

Inak to prepichnutie vody voooobec neboli..mne ju prepichovali, ked som bola asi na nejake 4 otvorena..ani som nevedela, len som citila zrazu tiect teplu vodu 😉 ..

Držim palce, nech to mate rychlo za sebou a vela zdravicka detickam.. 😀

bonninka
4. okt 2010

@nivejka no, můj manžel na tom bude v případě nočního porodu velmi obdobně 😀 ale je to od tebe tak krásný, jak ty budeš trpět v porodních bolestech a tak a je ti víc líto manžela, že se chudáček nevyspí 😎

nivejka
4. okt 2010

@bonninka ...ja vždy myslím aj na mm 🙂 ,lebo je vodič z povolania a aby sa nedaj bože niečo nestalo,lebo je mu stále strašne chýba spánok--on je moje dalšie díťe 😀 😀