Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky no ktovie... ale dufam ze uz hej... o 7mej isla na salu
ja mam tiez dnes poradnu a ziadne naznaky, ze by som mala byt na rade ☹ . Len mi dost casto tvrdne brucho a tiez boli panva, ale inak je to celkom ok. 😀 . Dokonca som sa dnes aj dobre vyspala, ale v poslednej dobe to robim tak, ze sa vecer dost unavim a uz ked pomalinky nevidim, tak az vtedy idem do postele 😉
@malemimi Teraz si myslela termin? Ten by mal byt 17.10.. Som zvedava, co mi povie dnes na poradni, idem az na pol tretiu... . Dufam, ze prestane prsat, nech sa trosku prejdem do nemocnice, lebo inak sa mi nic nechce... . Asi az zacnem upratovat a nebudem vediet co so sebou, tak to bude znak, ze je to tu 😀
@cukruska1920 no tak pro pohodovej porod snad tak velkej nebude, ale když už, tak to snad bude v pohodě...
@malemimi já slyšela zase v sobotu od své kamarádky z Prahy, že jí taky píchali vodu u obou porodů, ono to nebolí to propíchnutí, ale citelně se pak zvýší bolestivost porodu, tak takhle to asi myslela, protože ta moje kamarádka říkala, že pak to teprve začal být mazec,.. (rodila bez epidurálu - bolí to, ale prý se to dá přežít).
babyyyyy caute..jeeeej tak vejinka to uz ma za sebou..parada..ved bolo uz nacase..ako sa to tu rozbieha..a ja budem pos lednaaaaaaaaaaaaa ☹ ☹ ..budem od vas cerpat aspon skusenosti 😠
@cukruska1920 .....jéééééj super,že nám už vejinka rodí--chúdatko ved už sa načakala dosť 😉...dakujem za info 🙂
@nivejka no..cakam kedy mi napise...
@nivejka hihi no a? nrchcela by si 😀 😝
@cukruska1920 m sa už nevieme dočkať... ja som jej hovorila že pôjde 😉
@malemimi no sak uz bolo nacase... uz sa skoro rozpadla
Ahojte tak ako pisala nivejka to prasknutie vody vobec necitite. Nieje sa coho bat. Len po tom ako vam pustia vodu tak nabehnu kontrakcie v neuveritelnych intervaloch. Teda mne nabehli hned po 2 minutach a za pol hodku od pustenia vody bol maly na svete. Tak snad aj Vejinka to ma uz uspesne za sebou.
@nivejka no ja neviem 😉
😉
@cukruska1920 hihi tak tak
ja by som zase chcela najradšej rodiť cez deň,lebo ked si predstavím,že to na mňa príde zase v noci--no už teraz ľutujem mm,ked ho budem budiť a on bude potom v robote ako mátoha ☹
Ahojte, mne sa dnes v noci 2x prisnilo, že mi odtiekla plodová voda, tak som sa zobudila, a šla to skontrolovať a nič. 😉 Už mi asi šibe 🙂 🙂 🙂 Dokonca som ani celú noc nebola ne WC cikať, to je na zápis rekordu. 😀
Čo ste písali o tej plodovej vode, keď Vám ju pustia v nemocke vraj to vôbec nie je cítiť, potvrdili mi to zatiaľ všetky mamičky čo poznám aj tá moja 🙂
Dúfam, že babule, čo išli rodiť sú v poriadku, držím palčeky aj detičkám nech je všetko o.k. 😉
Ahojte..ja som len tak ku vam nakukla, že ako sa vam to tu rozbehlo.. 😉 ..
Ja som rodila tiez v oktobri, ale pred rokom.. 😀
Inak to prepichnutie vody voooobec neboli..mne ju prepichovali, ked som bola asi na nejake 4 otvorena..ani som nevedela, len som citila zrazu tiect teplu vodu 😉 ..
Držim palce, nech to mate rychlo za sebou a vela zdravicka detickam.. 😀

@hirunka hmm no ja mám našťastie odsávačku od sestry a novú ju nepoužila...