Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka - no tak sa to blíži, moja švagriná bola hervavá v deň pôrodu a stále chodila na wc, no a potom bol u nich jej lekár len tak náhodou, položil jej ucho na brzcho a povedal, jej, že choď do nemocky ty rodíš. No a ona tak zbalila caky paky o 15.00 a o 18.00 bol malý na svete. Aj ja si to prosím takto. Rýchlo
mali by sme mať nejaké poznávacie znamenie,ked sa náhodou stretneme spolu v pôrodnici 😉
ja sa poznám len s bonninkou a tú teda už spoznám hned 🙂
tak se hned v porodnici musíme každé kočky okolo poptat, jestli náhodou není z modrýho koníka a jakej že to měla nick 😵
každopádně češek rodících v Ružinove moc není, tak mě asi pozná každej už jen od toho, jak se mi "práší od huby" 😎
@nivejka holky, tu to máte i s obrázkem a poučením 😎
http://www.pronatal.sk/masaz.htm
@nivejka haha no aj ja som sa bála ale čo už ...ja fakt neviem kde je ta hrázda ☹
@ziza55 no aj ja jej to furt hovorím že Adrianku treba ešte dorobiť 😀 😀 😀 😀 😀
@ika33 hmm šťastná to žiednka 😀
haha papám obed na gauci roztiahnutom teda mám rovno nohy a notebook na kolenách a na pupku mám položený tanier a malá mi do neho kope 😀 😀 😀 😀

ahojte babulky,
hlásim sa ešte 2v1. Čítam, že sa nám to tu rozbieha, tak už sa teším ako budem dopĺňať do tabuľky nové bábätká 😀
Už by som tam doplnila aj svoje 🙄 Som hrozne spuchnutá, unavená, normálne tento víkend som snáť celý prespala. Neviem či sa pripravujem už na tie chvíle keď príde malinká. A ešte neviem či to máte aj vy ale ja som nejaká uplakaná. NOrmálne niečo pozerám a zrazu začnem plakať, len tak z ničho nič. Alebo keď je náhodou troška niečo dojímavé.