Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka no keď som ale pssssssssssssst keď som nebola tehu a náhodou som zaspala tak on ma v spánku znásilňoval..ako jasné že som sa zobudila ale nie je drzí???
😀 😀 😀
inak včera si tu pár strán prečítal lebo sa bojí že ho ohováram a hovorím na neho len škaredé veci 😀 😀
Ľúbim Ťa Macko 😝 😀 😀
@malemimi no, můj manžel to taky běžně ofrflá, že se mu nechce 😠 mě to samotné taky moc nejde, ale je na to taková poloha, že si lehnete jakoby na bok , jednu nohu zvednete a pak masírujete prstíčkem zezadu - jinak je to fakt dost krkolomné, takže se vnucuju manželovi, ale stejně si myslím, že mě jako prvorodičku nastřihnou až po konečník 😎
Takto mám akorát dobrej pocit, že jsem pro to něco udělala a snad se to bude líp hojit,...
ja si vlastne teraz ani nemôžem masírovať--aj keby som strašne chcela,lebo mám výtok(som prechladla) a užívam taký gél do šušky--až moc špikľavý 😀 ---to by mi malá mohla tadiaľ preletieť ako na šmykľavke 😀 😀 a hned by bolo odrodené 🙂
@nivejka haha no nikedy som sa aj robila že spím to bolo premáhania a potom ráno som mu povedala že ma nejako šuša bolí.. a on na mňa kukol s takým úškrnom.. a ja že ty si ma pomiloval ...a on že nieeeeeeee...ja že ty degeš ty si ma znásilnil a tak a chudáčika som chvíľku nechala v tom že som o tom nevedela 😀 😀 😀 a potom mi vynadal že prečo som sa robila 😀 😀 😀 😀
@nivejka šak jasně, ona ta masáž slouží hlavně k tomu, že se ta namáhaná část na ten porod připravuje a pak by nemělo dojít k takovým poraněním. Manžel říká, že se to tam jakoby povolilo a uvolnilo, takže snad to nějak užitečný je, ale určitě to nechci hrotit způsobem, že jsem si masírovala hráz, tak že nechci, aby mě nastřihli. To zase ne, radši jen ať stříhají, když vidí, že je to třeba, to my shora asi fakt neposoudíme 😎
A jak říkáš, mě to třeba je docela příjemný, tak mám aspoň takovou malinkou náhradu za to, že nic není 😖
@malemimi............ počuj tebe fakt tie hormony buchli riadne do hlavy 😀 😀

@nivejka no a nik nám ani neodpovedá 😒