Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jinak holky řešíte nějakou odsávačku mléka?
Tak v tomhle ohledu jsem asi fakt "zaostalá" protože si ju neprohlížím, tak ani nevím, jak ju mám velkou 😖 Tak až zítra manžel dorazí ze služebky, tak se ho na to při masírování poptám 🙂
Jinak si myslím holky, že můžete být jedině rády, šak spíš proleze prcek při porodu větší dírou než klíčovou dírkou 🙂
ja neriešim ešte odsávačku---pri dcére som mala,ale nejako mi to s ňou nešlo a tak teraz ani neviem,kde skončila...nakoniec som si odstrekovala ručne---uvidím ako na tom budem po pôrode,.lebo zbytočne kupovať popredu,ked ju zase nevyužijem 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie zas cernosku ale dopuce nejaku mulatku uz pomaly..uz nech porodim...lebo je to kazdym dnom tmavsie 😀
@nivejka 😀 ...to je hruuuza akymi zmenami prechadzame...musime sa tu polutovat aspon jedna druhu..ked nas nikto nepolutuje...ale fakt ten moj nastavajuci zenich 😀 ostal normalne vcera jak obareny ked ju zbadal.. 😀 ...asi ma nechcel urazit..povedal ze v pohode..ale ked ani sexovat nechcel potom uz..vselico sami v gebuli premietalo 😀
ahojte babulky tehulky...prepáčte,že Vám sem tak vpadnem...nemáte nejaké info o vejinke??? som z témy septembrovčiatka 2008,kde teda vejinka tiež chodí...ráno som si náhodou všimla že ste sem hodili info,že rodí,tak či už náhodou neviete niečo nové???ďakujem za Vašu odpoveď....
apropo dobrú tému máte.... 😀 😀 😀 😀 😀
hrádzku treba začať masírovať skôr....a dobré sú aj kegelove cviky.... 😉
http://wanda.atlas.sk/kegelove-cviky-=-lepsi-or...
ja som ich trochu cvičila....a aj ma nastrihli a hneď vedľa ma roztrhlo....viac nebudem písať....nebudem Vás strašiť ani plašiť...prežila som a všetko je max v poriadku,tam dole teda.... 😉
no baby prave som docitala, co ste tu odrana popisali...ufff, no ani neviem ci som este na teme o tehotenstve a porode 😀 😀 😀 ale nie, v pohode, len piste, piste... 😉 aspon som sa dozvedela nieco o masazi hradze...aj ked tiez neviem ci by som si tam este dociahla a moj manzel mi s tym odmieta pomoct 😒 ale kaslat uz na to, tych par dni, co mi ostava do porodu (aspon dufam, ze len par) ma uz asi nezachrani....
@malemimi sakriš....a môžem poprosiť o IP ak budete vedieť niečo nové??? napäto očakávame miery malého Vilka... 😵
chcela by som Vám zaželať rýchle a bezproblémové pôrody....ja mám ešte v živej pamäti tie svoje posledné dni pred pôrodom.....je to neuveriteľná zmes pocitov....prenášala som,tak už to bolo aj také otravné...a po pôrode mi zase chýbalo to tehu bruško...tak si ich ešte užite 😵 😵
a prepáčte že som sem tak vpadla.... 😝

@nivejka počuj tebe fakt tie hormony buchli riadne do hlavy ))
prečo myslíš?