icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
4. okt 2010

@nivejka počuj tebe fakt tie hormony buchli riadne do hlavy ))

prečo myslíš?

nivejka
4. okt 2010

@malemimi ....prečo myslím?--ved čítam nie? 🙂 🙂

bonninka
4. okt 2010

@malemimi no, obávám se dle té rukavice na obrázku, že tomu chlapovi tam lékař osahává zbytnělou prostatu a to už asi moc příjemné nebude,... 😝

bonninka
4. okt 2010

jinak holky řešíte nějakou odsávačku mléka?

malemimi
4. okt 2010

@bonninka haha no j neviem skúsim to navrhnúť mm 😀

@nivejka ale kde žeee....

malemimi
4. okt 2010

@bonninka ja mám od segry 😀

ziza55
4. okt 2010

@malemimi aj mne sa zda ze sa mi nejak zvacsila..akoby tak napuchla...drahy sa jej zlakol asi vcera..potom ani sexovat nechcel 🙂 tak som si ju sledovala cez zrkadielko...a fakt je taka zmenena...xixi..no co uz...hold budeme maminy

bonninka
4. okt 2010

@malemimi a jakou? jsem právě dost slyšela chválu na některou od Medely, ale zase někdo říká, že není moc dobrá na malé prsa, což je můj případ, tak nevím, rozlousknu to asi nejdřív až po porodu, až uvidím, co v nemocnici,...

malemimi
4. okt 2010

@ziza55 presne ja som to už ani neviem kedy zistila pri umývaní v sprche že ju mám väčšiu a to som sa brutál zľakla že som vyletela z vane a šla za mm sa ho opýtať či aj včera pri sexe bola taká veľká a on že áno .. tak som segre volala či je to normálne a tak 😀 😀 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

som ti to odfotila 😀

bonninka
4. okt 2010

Tak v tomhle ohledu jsem asi fakt "zaostalá" protože si ju neprohlížím, tak ani nevím, jak ju mám velkou 😖 Tak až zítra manžel dorazí ze služebky, tak se ho na to při masírování poptám 🙂
Jinak si myslím holky, že můžete být jedině rády, šak spíš proleze prcek při porodu větší dírou než klíčovou dírkou 🙂

bonninka
4. okt 2010

@malemimi díky za foto, pokukám čo a ako 🙂

malemimi
4. okt 2010

@bonninka 😀 😀 haha
za málo 🙂

ziza55
4. okt 2010

@bonninka lenze ta dirka je rovnaka...ale tie pysky a vsetko naokolo je nejake velke a stmavnute 😉 😀 😀

malemimi
4. okt 2010

@ziza55 ty máš dole černošku ?! 😀 😀 😀 😀 😀

nivejka
4. okt 2010

@ziza55 ...presne ako hovoríš---ja pri holení som sa až zľakla ako je strašne prekrvená až fialová,ale snad sa nám cvrkne po čase do normálu 😉

nivejka
4. okt 2010

ja neriešim ešte odsávačku---pri dcére som mala,ale nejako mi to s ňou nešlo a tak teraz ani neviem,kde skončila...nakoniec som si odstrekovala ručne---uvidím ako na tom budem po pôrode,.lebo zbytočne kupovať popredu,ked ju zase nevyužijem 😉

malemimi
4. okt 2010

@nivejka mnoo to dúfam a čo po dcére si si nevšimla či sa ti zmenšila?
no ja som ju neriešila sestra mi ju dala automaticky tak som rada že mám keby náhodou 🙂

ziza55
4. okt 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie zas cernosku ale dopuce nejaku mulatku uz pomaly..uz nech porodim...lebo je to kazdym dnom tmavsie 😀

ziza55
4. okt 2010

@nivejka 😀 ...to je hruuuza akymi zmenami prechadzame...musime sa tu polutovat aspon jedna druhu..ked nas nikto nepolutuje...ale fakt ten moj nastavajuci zenich 😀 ostal normalne vcera jak obareny ked ju zbadal.. 😀 ...asi ma nechcel urazit..povedal ze v pohode..ale ked ani sexovat nechcel potom uz..vselico sami v gebuli premietalo 😀

nivejka
4. okt 2010

@ziza55 ....no mne ju teraz mm dlhšie nevidel 😅 ,ale keby ju aj náhodou teraz zazrel--veru aj by ho prešla chuť 😨

nivejka
4. okt 2010

@malemimi veru nie,lebo som dlho ležala v nemocnici a tam nebolo kedy si ju prezerať,kedže som bola v kuse napojená na infúzku..jedna mi tiekla 12h a ked dotiekla menili ju za druhú---takže nebolo ako 😖

mysenac
4. okt 2010

@bonninka ja mam tu istu odsavacku ako malemimi, kupila som si ju, ale cez internet od jednej mamicky, co ju pouzila len 2-krat...takze vyvarim, vycistim a pohoda...uvidim ci ju vobec vyuzijem (nova stoji okolo 35 eur a ja som ju kupila za 7 eur)

winona24
4. okt 2010

ahojte babulky tehulky...prepáčte,že Vám sem tak vpadnem...nemáte nejaké info o vejinke??? som z témy septembrovčiatka 2008,kde teda vejinka tiež chodí...ráno som si náhodou všimla že ste sem hodili info,že rodí,tak či už náhodou neviete niečo nové???ďakujem za Vašu odpoveď....

apropo dobrú tému máte.... 😀 😀 😀 😀 😀

hrádzku treba začať masírovať skôr....a dobré sú aj kegelove cviky.... 😉
http://wanda.atlas.sk/kegelove-cviky-=-lepsi-or...

ja som ich trochu cvičila....a aj ma nastrihli a hneď vedľa ma roztrhlo....viac nebudem písať....nebudem Vás strašiť ani plašiť...prežila som a všetko je max v poriadku,tam dole teda.... 😉

malemimi
4. okt 2010

@ziza55 hihi no mulatka skôr 😀 😀

mysenac
4. okt 2010

no baby prave som docitala, co ste tu odrana popisali...ufff, no ani neviem ci som este na teme o tehotenstve a porode 😀 😀 😀 ale nie, v pohode, len piste, piste... 😉 aspon som sa dozvedela nieco o masazi hradze...aj ked tiez neviem ci by som si tam este dociahla a moj manzel mi s tym odmieta pomoct 😒 ale kaslat uz na to, tych par dni, co mi ostava do porodu (aspon dufam, ze len par) ma uz asi nezachrani....

malemimi
4. okt 2010

@mysenac čooo to je také drahé??!! 😕

malemimi
4. okt 2010

@winona24 no zatiaľ nevieme tiež by sme chceli vedieť čo a ako 😉

ďakujeme

mysenac
4. okt 2010

@malemimi no drahe su tie odsavacky riadne 😒

winona24
4. okt 2010

@malemimi sakriš....a môžem poprosiť o IP ak budete vedieť niečo nové??? napäto očakávame miery malého Vilka... 😵

chcela by som Vám zaželať rýchle a bezproblémové pôrody....ja mám ešte v živej pamäti tie svoje posledné dni pred pôrodom.....je to neuveriteľná zmes pocitov....prenášala som,tak už to bolo aj také otravné...a po pôrode mi zase chýbalo to tehu bruško...tak si ich ešte užite 😵 😵

a prepáčte že som sem tak vpadla.... 😝