Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 no to ked uz mate skoro cele tehu celibat...tak by som to nechala tak 🙂 🙂 ..my sme mali celibat 2tyzdne a skoro sa tam nedostal ani 🙂 🙂
@cukruska1920 ublizit, neublizi a ked to moze pomoct a urychlit, tak preco to nevyskusat 😉
@ziza55 Vies, tiez som zacinala rozmyslat nad tym. Lebo ked mi povedal v poradni, ze mu mam zavolat v pondelok a dohodneme sa ked tak na utorok vtedy som to brala ako na kontrolu. Lenze nasledne, ked som odtial vypadla mi trklo, ze on ma ordinacne hodiny len v pondelok a vo stvrtok, takze musel mysliet na porod. Tak som zostala trochu zneistena a rozmyslam nad tym. Aj by som to uz chcela mat za sebou, ale na druhej strane viem, ze ked ti davaju vyvolavacku, tak je to s kontrakciami a tak trochu horsie. Ale zasa by som nemusela riesit, ci kontrakcie vobec rozoznam 😀
@jana_toky no vies...citala som to na viacerych forach...ze baby riesili tento problem...ze ty si poctivo zaplatis zato ze ti ma byt nonstop k dispozicii 24hodin denne a on si to bude chciet spravit cez pracovnu dobu aby mal pokoj...potom si nemusela platit cez kasu...ja neviem...nieje to neeticke zo strany niektorych lekarov?
@cukruska1920 pokial viem, stat by sa nemalo nic - babatku urcite nie, je chranene maternicou plnou vody a aj krckom maternice...trosku som pozerala nejake clanky, ze by to mohlo byt akurat pre zenu bolestive, kvoli vacsiemu prekrveniu a zvysenej citlivosti....ale mnohi lekari to odporucaju az do konca tehotenstva - vraj to moze aj ulahcit porod...
@jana_toky potom sa nejak odmlcali..tak neviem...a kedze to nebolo pr e mna aktualne vtedy..tak som ani nepatrala 🙂 ...to bolo v zaciatkoch mojho tehu...to ma teraz tak napadlo
baby taka odveci otazocka ale tiez ma to tak spontanne napadlo..xi...co sa tyka plastenky na kocik...mate nato nejake puzdro?alebo to budete mat len tak dole v kosiku supnute?viem ze niektore si davali sit take male tasticky nato extra..mmyslite si ze je to blbost,?
@ziza55 ja som mala plastenku na kocik vacsinou dole v tom kosiku na kociku...a tasku na kocik som brala vzdy...teda aspon pri malom som nezazila take, ze stacia kluce, penazenka a plastenka 🙂 vzdy som tam mala dudlik, nejaku nahradnu plienku, hracku, podlozku na prebalenie,neskor cajik,...to sa nazbiera...ale mat tu plastenku v nejakom vrecku nie je zly napad....
@jana_toky ty si sikovna, ja vrecko veru tiez nezvladam usit 😒
juj, baby presne tento problém mám aj ja. stále hovorím mužíkovi, aby sme si zasexovali, že to urýchlime a on sa bojí, vraj jej nebude narážať do hlavičky ☹
@cukruska1920 jaj, ten je hezoučkej a vlasatej 😎
@bonninka hej...dobre ma vlasiska
Ahojte zienky,
tak sa ku Vam pridavam, lebo moj termin sa uz blizi a uz mam celkom aj strach. Uz pomaly ledva chodim a kym vstanem, tak mi to tiez celkom dobre dlho trva. Inak aj vy mate niekedy taky pocit akokeby vam islo brusko roztrhnut? Take pichanie, ja to mam hlavne na jednej strane a vtedy vobec nemozem stat.
@poludnica99 ahoj, tak vitaj medzi nami, my niektoré už máme po tom
@poludnica99 no vitaj...jasne tie pocity tu ma skoro kazda...pozeram ze mame podobny termin...kde budes rodit?
@bejka08 fuuha tak držkáme palčeky 😉
@winona24 za máličko 🙂
@cukruska1920 no v najhoršóm 😀
@jana_toky no super !! no tak možno tebe to dobre vyveštili ...mne to dvaja doktori povedali a stále som kinder 😒 🙄 😀 nakoniec budem prenášať...by ma asi kleplo 😀 😀 😀
@ziza55 zase mi Lydka volala že či nerodím haha 😀 😀 😀
@ziza55 🙂 budem rodit na kramaroch, a ty? uz chodis k porodnikovi?
@cukruska1920 jeeeeeeeeee aký vlasatý!!! 😀 😀 😀 😀
@poludnica99 áno a väčšinou večer a takú polhodku hodku 😉
@poludnica99 ja v ruzinove...som bola minulyntyzden prvy krat priamo v nemocke uz a ty?
@ziza55 Ano, aj ja som uz bola, aj na ctg ma hned poslal, tak uz aj to som absolvovala. A ako sa citis? Este sa ti krcok neotvara?

@ziza55 no, to som sa tiez snazila nastudovat, ale ten lekarov skrabopis neviem desifrovat ☹ . Mam pocit, ze tam je 4, ale to sa mi moc nezda...