Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 ja neviem 😀 😀 ako sa to označuje? kde sa to píše? na UZV že?
@malemimi tie prietoky su RI a biometria... to mam napisane na papieri co som bola dnes na tej poradni
@cukruska1920 biometria znamena, ze akemu veku zodpoveda, nie? Aspon ja to tu mam napisane. Mne to stale inak ukazuje, ale priblizne na ten termin, aky mam. No a prietoky to bolo najprv 0,50 a o par dni neskor 0,81, ale netusim ake maju byt tie hodnoty
@poludnica99 hej ...ze akemu tyzdnu zodpoveda...no tak tie prietoky ani ja netusim ake maju byt hodnoty...ale pytala som sa ci je to v poriadku a ze ano
@cukruska1920 ja mám tučím 0,61
@malemimi aj ja 😵 tak kedy rodime?? moj muz chce nech rodim 10.10...jak keby si mozem vybrat 😀
@cukruska1920 no aj kamoška vari že 10.10. 😀 ja by som už aj teraz... 😀 akože nie že by som mala teraz nejaké bolesti ale už sa neviem dočkať keď ju uvidím 🙂
@malemimi no ved to... ja sa tiez necitim na porod ale myslim ze ked to pride tak z nicoho nic...ved aj vejinke to tak prislo
@cukruska1920 no sme si písali že má bolesti a ani sprcha jej nepomáha tak som jej povedala že dnes alebo zajtra porodí 😀 😀 😀 keby som to aj ja o sebe vedela 🙂 ☹ 😀
@malemimi a nevies? tak povedz mne ked sebe nevies 😀
@cukruska1920 haha musíš mať bolesti 😀 😀
@malemimi ahaaa...inak ja ani neviem v akom stave mam krcok 😝
@cukruska1920 hmm no to ani ja neviem 😀 😀
@malemimi ina sranda... ale tak v podstate krcok sa moze uz teraz zmenit z hodiny na hodinu
@cukruska1920 no to ja neviem..ja som zo všetkého debil 😀 😝 😉
ja len viem že min týždeň som mala cervix 7 a krčok sa mi skracoval ale tiež neviem na koľko a nič...
@malemimi aaa..to je jedno len nech nas to uz chyti...potom len budeme ochkat 😀
@cukruska1920 no tak tak.. 😖 😀
@malemimi aj teba bolia lonove kosti?? ja ledva chodim
@cukruska1920 ani nie skôr šuška a medzi nohami 😀 to sú lonové kosti? haha
@malemimi hej 😀 ja to volam susurkove kosti 😀
@cukruska1920 haha 😀 nejak ma pobolievalo na boku bruška... ja chcem mimiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀
@malemimi no tak to veru nie 😝
@cukruska1920 hmm fajn... za necelé 3 mes sú vianoce 😀
@malemimi noo... takze sosovickova polievka nehrozi ☹
@cukruska1920 no tak tak to viem že nemôžme nič čo nadúva a tak..ale som myslela že aspoň mandarinku by sme mohli 😀
malunká ma zase štikútku chúďa malé..
kde sú všetky ....čo šli rodiť???? 😕 😕 🙄 a nás tu nechali ...fajn!
@poludnica99 v knizke mam ze krcok 1,5-2cm
@cukruska1920 @malemimi ked budete kojit, tak skor mozete tu sosovicu ako mandarinky....tropicke ovocie nam neodporucali vobec, lebo je to alergen, ale co sa tyka strukovin, doktorka nam povedala, ze po par tyzdnoch po troche mozeme jest aj to, aby si babo zvykalo ...ale ze zase nie si navalit 2 taniere 😀

baby robili vam biometriu a prietoky? ake ste mali hodnoty? ja mam prietoky 0,62 a biometriu mam na 39-40tt