Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dobre rano kocky,
prave vyrazam do tej poradne (dufam, ze uz naposledy a najblizsie uz pojdem do porodnice 😵 ). Tak som zvedava co sa dozviem 😉 ked sa vratim, tak sa ozvem 🙂
dobré ránko 🙂 .......
ja mám za sebou návštevu školy a nejako ma rozbolelo brucho---to asi z toho rozčúlenia,čo som dohovárala dvom vyvrhelom v triede 😠 ,ale povedala som si svoje a to som rada 🙂
@cukruska1920 ...tak to rozprávam aj ja mojej malej--nech ide už von,ale nejako ma už dlhšie nepočúva--tuším je imúnna voči mne 😅
dobre ranko kocky...povybavujte co mate ..a potom sem supnite nove info 😉 🙂 ...mne sa vyhodil herpes...kurnik...mali ste niekto teraz ku koncu?myslite ze neva?
@cukruska1920 ......jééééjde ,aký krásny chlapček 🙂 ....bacuľka malá a ešte ako vlasatý............je proste nááádherný!!!!
pozdravujem vejinku 😉 😉 😉
Dobré ráno holky, tak dnes to zatím nevypadá na žádný porod,...Já měla dnes teda hroznou noc, od včerejška mě bolí ukrutně hlava a v noci jsem se pořád budila,...manžel je ještě až do dnešního večera v ČR na služebce, tak jsem měla strach, abych tu nezůstala sama,...tak už to do večera snad doklepu. Malej z toho má evidentně rozum a počká si na tatínka 😎
@cukruska1920 ...... 😀 presne aj môj muž vybral malej dátum na pôrod,že 10.10.2010 o 10hod 😀 ....tuším si ma chce naprogramovať 😀
Ahojte kočky,
tak som si vás už dočítala. Som sa tu nezastavila od asi štvrtej a vy ste toho zase popísali 🙂
@ziza55 - no ja osm mala herpes na začiatku tehu na pere a môj gyn. povedal, že horšie by to bolo niekde dole. Daj si na to tie náplasty a hľavne si dobre poumývaj potom ruky nech si to nenanesieš ešte inde. Inak by to dorbátku už nemalo škodiť. A eštre keď to máš na pere.
@dasa2804 ....jasne mne to pomáha 🙂 ....lebo ako hovorím mám dosť veľký problém z trávením--takže zastavenie vetrov skoro na dennom poriadku a nehovorím o tom ,že sa nesmiem namáhať tlačiť--kvôli tej hnusnej zlatej žile....dlhšie som nemala s tým problém,ale teraz pred pôrodom je skoro stále vonku ☹

nooooo, tak také mandarínky by som si dala hneď, ale nemôžem lebo kojím. Ja som bola dnes s malou zase u kožnej, s tou tváričkou (má tú hnusnú seboreu), dala nám na to zinkový olej, no poviem vám, že keď som jej tým natrela tváričku, rehotala som sa ako kôň, bola z toho celá biela, mm povedal, že je ako indián. No a ja koza som potom zistila, že som mala tú fľaštičku s tým olejom potriasť, lebo na vrchu (čím som ju ja natierala) bol ten zinok, na spodku zostal ten olejček. Takže sa to vôbec nevstrebalo. Tak som jej to chúďatku dávala potom dole s olivovým olejom. Bála som sa, že jej kožu zoderiem, ale našťastie išlo to ľahko dolu. 😅