icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

udada
4. okt 2010

nooooo, tak také mandarínky by som si dala hneď, ale nemôžem lebo kojím. Ja som bola dnes s malou zase u kožnej, s tou tváričkou (má tú hnusnú seboreu), dala nám na to zinkový olej, no poviem vám, že keď som jej tým natrela tváričku, rehotala som sa ako kôň, bola z toho celá biela, mm povedal, že je ako indián. No a ja koza som potom zistila, že som mala tú fľaštičku s tým olejom potriasť, lebo na vrchu (čím som ju ja natierala) bol ten zinok, na spodku zostal ten olejček. Takže sa to vôbec nevstrebalo. Tak som jej to chúďatku dávala potom dole s olivovým olejom. Bála som sa, že jej kožu zoderiem, ale našťastie išlo to ľahko dolu. 😅

malemimi
4. okt 2010

@udada haha stáva sa 😀 😉

mysenac
5. okt 2010

Dobre rano kocky,
prave vyrazam do tej poradne (dufam, ze uz naposledy a najblizsie uz pojdem do porodnice 😵 ). Tak som zvedava co sa dozviem 😉 ked sa vratim, tak sa ozvem 🙂

malemimi
5. okt 2010

Bré ránko!

@mysenac no tak som zvedavá čo povieš 😉

nivejka
5. okt 2010

dobré ránko 🙂 .......
ja mám za sebou návštevu školy a nejako ma rozbolelo brucho---to asi z toho rozčúlenia,čo som dohovárala dvom vyvrhelom v triede 😠 ,ale povedala som si svoje a to som rada 🙂

dasa2804
5. okt 2010

@mysenac Drzim palce. Nech uz rodite podla terminu!

nivejka
5. okt 2010

@cukruska1920 ...tak to rozprávam aj ja mojej malej--nech ide už von,ale nejako ma už dlhšie nepočúva--tuším je imúnna voči mne 😅

nivejka
5. okt 2010

@mysenac ...držím ti aj ja palce 😉 ----pozerám ved ty už to máš za pár 🙂

ziza55
5. okt 2010

dobre ranko kocky...povybavujte co mate ..a potom sem supnite nove info 😉 🙂 ...mne sa vyhodil herpes...kurnik...mali ste niekto teraz ku koncu?myslite ze neva?

nivejka
5. okt 2010

@cukruska1920 ......jééééjde ,aký krásny chlapček 🙂 ....bacuľka malá a ešte ako vlasatý............je proste nááádherný!!!!
pozdravujem vejinku 😉 😉 😉

bonninka
5. okt 2010

Dobré ráno holky, tak dnes to zatím nevypadá na žádný porod,...Já měla dnes teda hroznou noc, od včerejška mě bolí ukrutně hlava a v noci jsem se pořád budila,...manžel je ještě až do dnešního večera v ČR na služebce, tak jsem měla strach, abych tu nezůstala sama,...tak už to do večera snad doklepu. Malej z toho má evidentně rozum a počká si na tatínka 😎

nivejka
5. okt 2010

@cukruska1920 ...... 😀 presne aj môj muž vybral malej dátum na pôrod,že 10.10.2010 o 10hod 😀 ....tuším si ma chce naprogramovať 😀

nivejka
5. okt 2010

@udada ....ahoj moja 🙂 ...ani sa mi nechce veriť,že Dadulka má už niečo vyše mesiaca---fakt to letí 😉

nivejka
5. okt 2010

@ziza55 hmmm...ja som herpes nemala ani nepamätám,tak ti veru neporadím 😖

bonninka
5. okt 2010

@nivejka myslím, že tohle datum se líbí asi všem, co mají termín někde okolo. I já už jsem nad tím uvažovala, že by to bylo hezký, ale je pravda, že do takovýho extrému jakože na 10 hodin už jsem teda ve svých úvahách nezacházela 😎

bonninka
5. okt 2010

@ziza55 Zuzi, tak asi záleží na tom kde se ti udělal, ale asi to nebude na obličeji, že?

nivejka
5. okt 2010

@bonninka 😀 😀 😀 ....ja nechcem ten dátum --ja chcem dnešný,lebo ma to už nebavíííííííííííííííí

bonninka
5. okt 2010

@nivejka já ještě do zítřka musím vydržet, kvůli mateřské a dokladům, které si jdu vyřídit na tuto novou adresu co jsme se přestěhovali a pak už můžu rodit klidně hned odpoledne 😉

nivejka
5. okt 2010

@bonninka .....neboj to vydržíš---dobre ti to inak vyšlo 🙂 ...mňa pobolieva to brucho,ale asi mám zase vetry zastavené---mňa už porazí 😖 ....idem si dať čípok 😀 😀

ziza55
5. okt 2010

@bonninka na pere marti

bonninka
5. okt 2010

@nivejka tak to já si uvědomila dnes v noci zase opačný problém - dala jsem si k večeři ředkvičky a to zase šlo v noci parádně ven, tak jsem si říkala, že přece jen před porodem už bych si takový věci mohla odpustit, abych pak netroubila na všechny doktory 😀

jana_toky
5. okt 2010

@bonninka ja si myslim, ze urcite bude cakat na tatinka 😉

jana_toky
5. okt 2010

@nivejka ale to by bol velmi pekny datum narodenia 😀

dasa2804
5. okt 2010

@ziza55 Neva, herpes nema nic spolocne s porodom, pokial ho nemas na genitaliach. Ak ho mas na perach, je to ok.

dasa2804
5. okt 2010

@nivejka pouzivas ten glycerinovy cipok? Pomaha to?

bonninka
5. okt 2010

@ziza55 tak to podle mě nevadí, jen mrkni co píšou na tom léčivu, abys neublížila prckovi a radši si myj víc ruce. No, ale i tak je to dost nepříjemné 😖

nivejka
5. okt 2010

@bonninka ...ja som sa večer zase prejedla ako krava--a to som nebola ani hladná ☹ --hnevám sa sama na seba!!
tak čípok mám za sebou 😅 .....už mi dosť často vylieza zlatá žila---fuuj,fuuj---to mám po prvom pôrode 😖 😖

ika33
5. okt 2010

Ahojte kočky,
tak som si vás už dočítala. Som sa tu nezastavila od asi štvrtej a vy ste toho zase popísali 🙂

@ziza55 - no ja osm mala herpes na začiatku tehu na pere a môj gyn. povedal, že horšie by to bolo niekde dole. Daj si na to tie náplasty a hľavne si dobre poumývaj potom ruky nech si to nenanesieš ešte inde. Inak by to dorbátku už nemalo škodiť. A eštre keď to máš na pere.

nivejka
5. okt 2010

@dasa2804 ....jasne mne to pomáha 🙂 ....lebo ako hovorím mám dosť veľký problém z trávením--takže zastavenie vetrov skoro na dennom poriadku a nehovorím o tom ,že sa nesmiem namáhať tlačiť--kvôli tej hnusnej zlatej žile....dlhšie som nemala s tým problém,ale teraz pred pôrodom je skoro stále vonku ☹

ika33
5. okt 2010

@ziza55 - a ešte niečo, Určite si nedaj herpesin alebo niečo také, lebo to obsahuje nejkaé hormonálne látky či aké. No porste to sa nesmie v tehotenstve.