Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no u slobodnych je to 9 mesiacov. a je fajn aj ked ste sa dali pripoistit, pretoze to robi dost vela peniazkov. ja som to stihla a vedela o tom len vdaka tomu ze som robila v socialnej poistovni
Ahojte maminky 🙂
konecne som doma z porodnice a konecne som sa dostala aj na tuto moju oblubenu stranku 🙂
Mam to uz za sebou - a mozem vam vsetkym maminkam prvorodickam len povedat ze je to krasny a neopisatelny pocit a netreba sa nicoho bat!!!!
Ja som rodila na Kramaroch a myslim ze som si dobre vybrala - lekari, sestricky, anesteziologicka, a vsetci boli uplne super!!!! nielen po profesionalnej stranke ale aj po ludskej! 🙂 Velka vdaka !
ach jáj kedy budem ja na rade??!! ☹
@tanija133 liecit sa to da, ale pocas tehotenstva je to problemove. Ak to mas aktivne tzn. ze si vyhodena na genitaliach, tak musis mat cisarsky, lebo hrozi riziko nakazy plodu. Ak si to prekonala niekedy v minulosti a momentalne to nemas v aktivnej faze, tak to pri porode nevadi.
no baby, ja idem zajtra s malou do poradne, budú jej brať aj krv, tak dúfam, že sa tam s ňou nerozplačem ☹ , normálne sa za ňu bojím
na chviľu sa zase odmlčím, ideme sa kúpkať
ahojte kocky
niesom oktobrovka,som novembrovka xixi ale chcela by som sa opytat ci niektora z vas pije malinikovy cajik,vrj pomaha uvolnit porodne cesty a ulahcuje porod...

@kika9449 Jezis, ta je krasna.....Blahozelam k Ninuske....)))