Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ....no ja odpadnem!!!--aj ty si nám už porodila???---tak ti zo srdca blahoželám a veľmi veľa zdravíčka 😉
inak aj ma napadlo,že si sa nejako odmlčala,ale ma veru nenapadlo,že rodíš 😀
čaute baby...no mala som ,čo robiť,aby som vás po včarajšku dočítala a poodpisovala 😀 😀
strašne moooc gratulujem ešte raz každej maminke a mne je už veru aj smutno,lebo sa nám nechce ísť von 😖
@lenkaoravcova gratulujem, tebe aj Leovi prajem veľa veľa zdravia 🙂
Ja budem rodiť asi posledná 😀, ale veď sa nemám kam ponáhľať, hlavne nech je všetko v poriadku 😉, mm hovorí, teraz je šéf v brušku a on rozhodne kedy bude ten správny čas.
Aj keď trošku závidím 😉 všetkým mamičkám čo to už majú za sebou a tešia sa z bábätka 😲
Dnes som bola v poradni, všetko o.k., krčok 2 cm, malý je vraj dosť vysoko, takže v najbližších dňoch to určite nebude. Zajtra idem na CTG.
no aj ja som mrkla vejinke do albumu----he,he dobrééé pyžamo má... 😀
Ahojte...ziadne nove babatko??
@malemimi no vyzera to tak, ze to vyzera na buduci tyzden na porod tak, ci tak. Vysetrenia urobia pred porodom... . Vies, ja sama neviem, ved ked mi v poradni povedal, ze v pondelok mam zavolat po 15:00 a ze dohodneme sa na utorok, tak som to brala tak, ze na poradnu. Ale nasledne som si uvedomila, ze on ma poradnu len v pondelok a stvrtok, takze musel mysliet na porod (vyvolavacku). 😒 Ale nejako to neriesim, uvidim, co mi povie v pondelok 😀
no ja som si poupratovala barák a som spokojná ešte pôjdem s hafanom von a ľahnem a budem kuk TV a vegetiť 😀
@cukruska1920 neprovokuj!! 😀 😀
ja som doteraz pocovala zeleninku na polievku 🙂
Ja sa za chvíľku naoobedujem a pôjdem sa von poprechádzať, nech sa to dáko pohne 😉

@11dara ...dakujem ti,ale vyzerá to tak,že ma tuším aj všetky predbehnú a ja budem úplne posledná 😅
už teraz ma tá malá babuľa neposlúcha 😀