icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
6. okt 2010

@11dara ...dakujem ti,ale vyzerá to tak,že ma tuším aj všetky predbehnú a ja budem úplne posledná 😅
už teraz ma tá malá babuľa neposlúcha 😀

nivejka
6. okt 2010

@kika9449 ....blahoželám 🙂 ----je proste náááádherná 🙂 🙂 --prajem veľmi veľa zdravíčka a aj mliečka 😉 😉

nivejka
6. okt 2010

@syssi .....jáááj chrobáčik krásnučký 🙂 ..........gratulujem moja 😉 ..moooooc,mooooc

nivejka
6. okt 2010

@malemimi ...hmmmm...kedy budeme na rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---ja už sa nehráááám toľko nádherných bábätiek a tá moja je nejaká prispatá 😖 ,alebo lenivá???

malemimi
6. okt 2010

@nivejka ja neviem to je strašné !! si s jednou holkou píšem a tá tiež už porodila 2.10 malunkého Alexíka ... a ja stále nič.... ☹ ☹ fakt neviem kedy to na nás príde .... 😢 😢

nivejka
6. okt 2010

@syssi ....no super!!!!!---ved si pomaly nevedela,že rodíš--no klobúk dole na prvorodičku 😀
aj ja chcem taký úžasný a rýchly pôrod 🙂 🙂

nivejka
6. okt 2010

@lenkaoravcova ....no ja odpadnem!!!--aj ty si nám už porodila???---tak ti zo srdca blahoželám a veľmi veľa zdravíčka 😉
inak aj ma napadlo,že si sa nejako odmlčala,ale ma veru nenapadlo,že rodíš 😀

nivejka
6. okt 2010

@malemimi ....no normálne zúfalstvo ☹ ----aj dnes som vláčila 2ťažké tašky z obchodu a niiiič..

malemimi
6. okt 2010

@nivejka ále ...ja už nemám slov... ☹ fakt!!

nivejka
6. okt 2010

čaute baby...no mala som ,čo robiť,aby som vás po včarajšku dočítala a poodpisovala 😀 😀
strašne moooc gratulujem ešte raz každej maminke a mne je už veru aj smutno,lebo sa nám nechce ísť von 😖

jana_toky
6. okt 2010

@kika9449 Ninka je krasnucka, gratulujem mamine a zelam vela zdravicka 😉

jana_toky
6. okt 2010

@nivejka neboj, neboj, dockas sa. Ja si myslim, ze zachvilu sa odmlcis aj ty... 😀. Ved uz to mas za par 😀

malemimi
6. okt 2010

@jana_toky aj ty si ešte celá?

no zajtra idem do poradne som zvedavá čo mi povie .... 🙄

mircova
6. okt 2010

@lenkaoravcova gratulujem, tebe aj Leovi prajem veľa veľa zdravia 🙂

jana_toky
6. okt 2010

@malemimi no este ano, aj ked uz mam take celkom zvlastne pocity. A kedze v pondelok uz nemam ist ani do poradne a volat lekara, ze co dalej, tak mozno to chce poriesit vyvolavackou... 😀 . Neviem, ci sa mam tesit, alebo nie 😝

mircova
6. okt 2010

Ja budem rodiť asi posledná 😀, ale veď sa nemám kam ponáhľať, hlavne nech je všetko v poriadku 😉, mm hovorí, teraz je šéf v brušku a on rozhodne kedy bude ten správny čas.
Aj keď trošku závidím 😉 všetkým mamičkám čo to už majú za sebou a tešia sa z bábätka 😲
Dnes som bola v poradni, všetko o.k., krčok 2 cm, malý je vraj dosť vysoko, takže v najbližších dňoch to určite nebude. Zajtra idem na CTG.

nivejka
6. okt 2010

@jana_toky ....jááj keby si mala pravdu 🙂 ....inak ja sa tu hlásim každý deň poctivo doobeda občas poobede,tak keby som sa tu neukázala,tak to musí byť podozrivé a som v nemocke 😅
ale uvidíš najprv si odrodíte vy všetky ostatné a ja prídem na radu na koniec..

nivejka
6. okt 2010

@malemimi ..aj ja idem zajtra do poradne...o koľkej ideš?--ja zase skoro ráno 😉

nivejka
6. okt 2010

no aj ja som mrkla vejinke do albumu----he,he dobrééé pyžamo má... 😀

malemimi
6. okt 2010

@jana_toky akože nemáš ísť už do poradne už sa nekontroluje?? 😲

malemimi
6. okt 2010

@mircova no uvidíš to sa môže zmeniť 😉

malemimi
6. okt 2010

@nivejka ja nie ja na 13tu či kedy hha

cukruska1920
6. okt 2010

Ahojte...ziadne nove babatko??

jana_toky
6. okt 2010

@malemimi no vyzera to tak, ze to vyzera na buduci tyzden na porod tak, ci tak. Vysetrenia urobia pred porodom... . Vies, ja sama neviem, ved ked mi v poradni povedal, ze v pondelok mam zavolat po 15:00 a ze dohodneme sa na utorok, tak som to brala tak, ze na poradnu. Ale nasledne som si uvedomila, ze on ma poradnu len v pondelok a stvrtok, takze musel mysliet na porod (vyvolavacku). 😒 Ale nejako to neriesim, uvidim, co mi povie v pondelok 😀

malemimi
6. okt 2010

@jana_toky a prečo by ti dávam tak skoro vyvolavačku?

malemimi
6. okt 2010

no ja som si poupratovala barák a som spokojná ešte pôjdem s hafanom von a ľahnem a budem kuk TV a vegetiť 😀

nivejka
6. okt 2010

@cukruska1920 neprovokuj!! 😀 😀

nivejka
6. okt 2010

ja som doteraz pocovala zeleninku na polievku 🙂

mircova
6. okt 2010

Ja sa za chvíľku naoobedujem a pôjdem sa von poprechádzať, nech sa to dáko pohne 😉

malemimi
6. okt 2010

@mircova no ja chodím každý deň von lebo mám hafoša a aj tak to nejak nepomáha 😝 😀

a idem sa obliecť a ideme von zase tak papaaaaaaaaaaaaaaaa