icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
6. okt 2010

@nivejka ahojky, tak se dívám, že se asi v té poradně zítra ještě potkáme 😎 já už jsem dopoledne poběhala potřebné úřady a už můžu taky rodit. Ale mám takovej pocit, že když už teď můžu, tak budu nakonec ještě přenášet 😒
Tak uvidíme. Každopádně jsem zvědavá, co mi tam zítra řeknou, jdu ještě i na sono, tak už budu vědět, jak nám krpec narostl 😎

bonninka
6. okt 2010

@mircova no, i já mám psíka, ale myslím, že ty procházky nemají skoro žádnej efekt 😝 a to jsem ještě minulý týden šla cvičit agility, sice jen tak zlehka popoběhnout 3-4 překážky, ale stejně se to nijak nepohlo,...

franziska
6. okt 2010

ahojte, tak ja uz som radsej v pozore lebo zajtra je 277 den ako pri malej tak dufam,ze ma to nechyti uz dnes, lebo mm je mimo zase raz takze musim drzat 🙂

inaksie odvcera mi je akosi zle od zaludku a boli ma hlava, neviem ci to moze byt nejaky priznak a dnes ma aj pobolieva brusko tam dole tak uvidim, bojim, bojim

lenkaoravcova
6. okt 2010

@malemimi No ked ma prijali a pytala som sa na nadstandard povedala mi ze nie je volne, a ze budem rada, ked nebudem leyat n 10. poschodi a nakoniec co sme tam 4 rodili naraz vsetky sme sli na nadstandard. Nas krpec ma tiez dobre rodne cislo 101001 🙂

franziska
6. okt 2010

no my by sme mali mat teoreticky 101010/ 😀 vsak uvidime

malemimi
6. okt 2010

@lenkaoravcova aha ..hmm no tak stále je to plné ...preto malunká ešte nejde von som jej povedala nech počká keď bude voľné miesto v nemocnici 😀

@franziska no ty máš chlapca tak to hej haha

lenkaoravcova
6. okt 2010

@nivejka Dakujem 🙂 , no bolo to cele take zaujimave, prisla som v piatok do poradne, chcel ma doktor vidiet pred vikendom a spytal sa ci som zbalena, ze by to mohlo byt aj dnes. Trosku ma posmatral a o 11tej ked ma prijali vravel, ze sa to pohlo a 15.30 bol uz maly na svete.

malemimi
6. okt 2010

@lenkaoravcova keby aj ja zajtra tak dojdem do poradne ☹

ika33
6. okt 2010

Ahojte kočky, tak všetkým novým maminkám veľmi veľmi gratulujem a prajem veľa zdravíčka maminkám aj detičkám. Sú krásne 🙂

no a toto sú naše maminky do teraz. Videla som, že už niektoré strácajú prehľad, tak som sa rozhodla, že V8m s tej tabuľky niečo sem prekopčím. 🙂 Takže naše maminky:

Udada,..... .9.2010, cisársky, dievča Dada, 2330g a 43 cm
Stanka 02, 13.09.2010, prirodzene, chlapec Matúš, 2920g 47cm
11Dara, 14.09.2010, chlapec Matej , 3750g 51cm
Koxinka, 21.09.2010 cisársky, dievča Karolinka, 2470g 49 cm
Mona 777, 22.09.2010 o 15.30 hod.prirodzene, chlapec Dávid, 3030g 49 cm
Hirunka, 23.09.2010 cisársky, dievča Alessia, 3150 g 47 cm
Syssi, 25.09.2010 cisársky, chlapec René, 2940 g 48 cm
Lenkaoravcova, 01.10.2010 o 15.30 hod., chlapec Leo, 2969 g, 50cm
Kika9449,02.10.2010, dievča Nina, 3130g, 49 cm
Vejinka,04.10.2010 prirodzene, chlapec Viliam, 4200 g 53 cm

Takže, ktorá bude ďalšia 🙂

ika33
6. okt 2010

Ja mám poradňu 08.10. a tiež dúfam, že tam prídem a lekár povie, že som už otvorená a ideme rodiť 🙂 To by som bola rada. 🙂

malemimi
6. okt 2010

@ika33 jee no ty si zlatíčko ...

a ty sa ako cítiš?

ika33
6. okt 2010

@malemimi - ja ani neviem, už si neviem normálne spojiť nohy, mi tam bruško zavadzia. 😀 Dnes sa cítim celkom fajn. Ale ono tá bolesť príde vždy až na večer. Hrozne ma bolia bedrové kĺby, nohy a chrbát. NO a ten spánok je taký, že každé pretočenie bolí, každá poloha bolí. Moja segra keď ma včera zbadala, tak povedala, že tak ty si už dobre zrelá, dva dni a ideš. Tak uvidíme. 🙂 Aj by som to brala, lebo sa už neviem dočkať malinkej. Chodím okolo jej vecí a všetko hľadám a tak sa z toho vytešujem.
Dnes mám v pláne odísť k mojej mamine pešo a pekne si to vyšlapať po schodíkoch. Do teraz som sa všade rozvážala autom, lebo som nevládala a mala som potom bolesti, no a ešte som to chela dotiahnuť do 38tt. Tak teraz už 38tt končím, takže som si povedala, že tomu troška prispejeme 🙂

lenkaoravcova
6. okt 2010

@malemimi Ale podla mna nie je tolko vela rodiciek, pred rokom a pol tam bolo ovela viac mamiciek a deticiek. Kazdy den bolo volne miesto a odchadzali mamicky, ja som dokonca bola jednu noc sama.

ika33
6. okt 2010

Najlepšie je na tom to,že už od 12.07. ma stále strašia tým, že už môžem každú chvíľku porodiť a ja stále nič, ešte nakoniec budem prenášať 🙂

malemimi
6. okt 2010

@ika33 no aj na mňa to väčšinou príde večer a v noci som dostala aj krč do nohy od šuši do nohy z vnútra stehna ...to bolelo teda ...a chrbát no túto noc som kvôli nemu nespala 😒
no tak som zvedavá či si dobre tipla...

@lenkaoravcova aha haluz haha no uvidíme tak teraz to už moje mimi čítalo tak snáď sa poberieme 😀

malemimi
6. okt 2010

@ika33 haha no haluz!! 😀
mne to tiež povedal na prvej poradni že to bude omnoho skôr ale nepovedal mi že čo je to omnoho skôr tak ako debil každý deň čakám...a min týždeň mi doki povedala že sa mi už skracuje krčok že ot môže hoci kedy vypuknúť že nemám ďaleko cestovať a bla bla a čakáme a nič.... 🙄 🙄 😀

hirunka
6. okt 2010

caute baby.............ani vas nestiham citat tolko toho popisete.............my sa prave prvykrat otuzujeme malu som dala k otvorenemu oknu........uz aby sme mohli chodit v kociku von 😀

malemimi
6. okt 2010

@hirunka jee no super! 😉 😀

stanka02
6. okt 2010

@ika33 to som ani nevedela, ze som bola druha 😀 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

holky vy ste dávali žiadosť do sociálky aby vám tam počas materskej prispievali?

vavrikova
6. okt 2010

Ahojte kocky 15oktobra mam termin v pjatok mam ist sa ukazat dochtorovi Janickovi aj zvecami asi ma tam nechaju az do pourodu naj racej bisom bola este doma ale nemam naviber.

malemimi
6. okt 2010

@vavrikova hmm tak ti držkáme palčeky...a prečo si ťa tam asi chcú nechať?

bonninka
6. okt 2010

@ika33 tak to je docela mazec, kolik dětí šlo císařským,....4 z 10 to je dost mizivá statistika,...

nivejka
6. okt 2010

@bonninka ...ok ,tak sa uvidíme zajtra 😀

nivejka
6. okt 2010

@lenkaoravcova ...no vážne ako hovoríš--si to mala zaujimavé 🙂 ...tak to by sa aj mne páčilo---prísť do poradne a už neodísť 😀

bonninka
6. okt 2010

@nivejka aj já už bych to brala, kdybysme tam tak zítra došly a poslali nás rovnou na příjem 😎

nivejka
6. okt 2010

@ika33 ....tak ak dobre počítam--už máme 10 bábätiek 🙂
veru to som aj ja veľmi zvedavá,ktorá bude daľšia...ale ja to určite nebudem 😅

bonninka
6. okt 2010

@nivejka ještě si můžu vytřít tu podlahu po čtvornožky, ale do toho se mi fakt nechce 😀

malemimi
6. okt 2010

@bonninka @nivejka .....aj já už bych to brala, kdybysme tam tak zítra došly a poslali nás rovnou na příjem ))
tak to sa chcem priať aj ja

vavrikova
6. okt 2010

@malemimi bolasom v utorok naporadnu spravilimi ultrazvuk a povedal mi dochtor ze skoro nic nepribrala malicka abisom teda v pjatok dosla sa ukazat aj z vecami porat tak určite ma asi nechaju neviaem ci mi budu vivolavat pourod alebo nie uvidim nechamsa prekvapit ale najracej bisom bola este doma dokal bito neprislo same ale tomuto nerozhodujem ja ☹ ☹ .