icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
6. okt 2010

@bonninka ja som tiež dnes riadila a aj som drhla vaňu a nič ☹

malemimi
6. okt 2010

@vavrikova aha... noo tak to vám budem mooooooooooooooooc držať palčeky!!!

nivejka
6. okt 2010

@bonninka ...he,he....no mohli by nás poslať veru rodiť a dať aj spolu na izbu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

😀 😀 😀 😀

bonninka
6. okt 2010

@nivejka akorát teda pak nevím, jestly bysme ty miminka odrodily, nebo vychechtaly 😀 😀 😀

ziza55
6. okt 2010

caute baby..takze po dnesnej poradni nezmeneny nalez....hm..este sa nam pokazilo auto a pred nemocnicou nas museli roztlacat...hruuuza 😖 -dnes f akt nahovno den...este som sa pohadala s kazdym skym som mohla..snad sa mate aspon vy lepsie

nivejka
6. okt 2010

@malemimi ...ideš s nami????????????, 😀 😀 --berieme ťa!!! 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

@ziza55 fuuuha!!! ☹ tak to je blbý deň...

nivejka
6. okt 2010

@bonninka ...ved oni by asi aj samé vypadli 😀 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

@nivejka jee no ste zlate ja za vami dobehnem..o 13:40 mám poradňu...
😀 😀 😀 tak ma počkajte

vavrikova
6. okt 2010

@malemimi diki 🙂

nivejka
6. okt 2010

@ziza55 tuším máš bojovú náladu 🙂

bonninka
6. okt 2010

@ziza55 jaj Zuzi, tak máš ještě dost času 😎 tak hlavně, že jste v pořádku.
Auto je teda fakt na prd, to se musí pokazit vždycky, když je to nejmíň vhodné 😒

nivejka
6. okt 2010

@malemimi ....no my ťa teda zatiaľ počkáme 😉

ziza55
6. okt 2010

@nivejka nooodnes je to nahovno baby...ani s lekarkou v poradni som sa nedohodla..co a ako..lebo tam bolo milion ludi tak pojdem asi za nou vecer do sluzby do nemocky...ale busom ☹ ..som nesla 3roky

ziza55
6. okt 2010

@bonninka tak sa tesim ze ma pockate 🙂 ..aspon nejake pozitivum

bonninka
6. okt 2010

@malemimi jasně, tou dobou bysme mohli někde nahoře hekat 😀 tak ve třech už by to byl asi ještě větší mazec 😀
by z nás asi doktoři nemohli 😀

nivejka
6. okt 2010

@ziza55 ..no tak to nieje čo závidieť,že busom 😒 ....no ale ťa možno tak vytrasie,že než sa dostaneš do nemocky--možno ti začnú aj pôrodné bolesti a v nemocke už len rýchlo porodíš 😉 😉

nivejka
6. okt 2010

@bonninka ... 😀 😀 asi by nás doktori aj rýchlo poslali domov 😀 😀 --čo by boli z nás už na nervy 😅 😅

bonninka
6. okt 2010

Tak každopádně se říká, co jsem teda já slyšela, že když už ženská doma všechno vyuklízí a nachystá, tak už je nejvyšší čas,... Tak já jsem to tak měla včera, že jsem dodělala všechny resty, teď už mi fakt zbývá jen vytřít tu podlahu. Teď co jsem si po obědě zdřímla se mi zdálo, že ji vytírám, tak to jdu snad fakt udělat a pak se uvidí,...

malemimi
6. okt 2010

@bonninka no to áno 😀 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

@nivejka ja tiež idem zajtra busom ...jedine že by mm pustili ale kto vie

malemimi
6. okt 2010

@bonninka hmm tak to tu asi nemám na 100% v poriadku 😒 🙄 🙄 tak čo mám ešte upratať????

nivejka
6. okt 2010

@bonninka ...jáj moja,vieš koľkokrát som teraz drhla byt??...a som tu stále 😖
aj mne sa raz snívalo,ale to bolo veeeľmi dávno,že sa mi chcelo cikať a tak som sa postavila-prišla na wcko--rožla svetlo a sadla a vykonala,čo treba 😅 ...a ja sa ráno zobudím a zistím,že to bol len naozaj sen a ja celú posteľ mokrúúú 😅 😅 😅

ziza55
6. okt 2010

@nivejka ..no prave som volala do nemocky...ze si zrusila sluzbu..takze ani tam nepojdem..kaslem na to..budem oddychovat

nivejka
6. okt 2010

@ziza55 ...vážne dnes nemáš svoj deň 😖 😖 ..ale možno je to tak lepšie,lebo by sa nedaj bože mohlo ešte niečo stať 😨

malemimi
6. okt 2010

@nivejka si sa pocikala?

malemimi
6. okt 2010

@ziza55 tak tak ostaň doma a vegeť.... 😉

cukruska1920
6. okt 2010

citam ze upratujete 😀 ja sa dnes chystam pozehlit a zajtra povysavam a poumyvam podlahy... nerobila som to cele tehu tak uvidim co to urobi 😀 😀

malemimi
6. okt 2010

@cukruska1920 za teba to robil mm??? aj ja ceeeeem 😉