Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi noo...doteraz to robil on... ale uz od zajtra budem ja.. este uvidim ci sa mi okno bude chciet umyt 😀
@cukruska1920 okno neumývaj radšej... 😉
@malemimi preco?
@malemimi inak dneska mi dost tvrdne brucho
@cukruska1920 no napr aj preto...no aby sa ti nezakrútila náhodou hlava...
@cukruska1920 aj mě dnes docela dost tvrdne 🙂
@malemimi aha...tak zostanem len pri tom vysavani a umyvani podlahy
@bonninka myslis ze to je nejake znamenie?? 😅
@cukruska1920 jo a na ty okna se fakt vyprdni, aby ses moc nenatahovala,...taky si myslím, že to není dobrej nápad,...
@cukruska1920 tak tak radšej 😉 🙂
@bonninka ok...tak od okien upustim
mám otázku... keď porodíte musíte si držať maternicu aby neskákala či čo a že niekedy to drží mm ak tam je a nevládzete sama ... načo sa to drží?
No to ti daju po porode take vrecusko s teplym pieskom na brusko a ty si to tam mas drzat cca 2hodky, aby sa ti stiahla maternica.
@malemimi
@tatianuskaaaaa a to je načo dobre akože stiahla ono aj tie črevá sa posúvajú hneď či ako to potom je v tele teda v brušku matky ?
kocandy....viete mi niekto povedat vlastne ako to je stym zazmluvnenim?to sa vlastne plati preto...ze lekar pride mimo prac.doby ak by trebalo?ale co v pripade...ak ma to chyti rano..ked ma normalnu prac.dobu?alebo si ten dotycny lekar objedna pacientku na konkretny den ked sluzi a odrodi si to vtedy....aj tak sa to plati?a co ta zmluva vlastne vsetko obsahuje?dikes
@ziza55 nie nie ono keď ho máš zazmluvneného musí dojsť aj keby mal práve poradňu napr preto to je zazmluvnené..čiže aj mimo prac dobu...len ak by bol niekde ďaleko ja neviem v Košicách tak by to asi nestihol...možno ak by šiel lietadlom 😀 😀 haha a v tom prípade keď nestihne ťa odrodí ten čo tam je teda čo má službu a potom neplatíš nič sa ti vrátia love...
Neviem ako to je s crevami, ale maternica je roztiahnuta z babatka a musi sa stiahnut do povodneho stavu, ked tam babo uz neni. Baby ktore si zvyknu ten piesok zlke drzat, tak este na druhy den vyzeraju, ze cakaju dalsie babo, lebo brusko maju furt take velke, kedze sa im slabo stiahla maternica. Ale ona sa nestiahne porad len z toho piesku, teda nie uplne. Ale aj potom pocas dojcenia sa postupne pomalicky stahuje.
@tatianuskaaaaa aha jasne... ďakujem 😉 🙂
@malemimi ahaaa...a ked ta objedna napr.ked bude sluzit...napr...ahaaa...16okrobra mas termin...17je sobota..sluzim...tak prijdite. na prijem do nemocky a skusime to vyvolat..hm...co vtedy?lebo viem ze su aj taki...ja este zatiala som nic neplatila okrem epiduralu tak preto sa pytam
jáj myslíš po termíne...no čítala som si tu zmluvu ale nejak som toto asi preskočila..
Máš zmluvu? ja hej a to stačí aj v ten deň zaplatiť...
Ahoj holky, ako sa vam dari? No mne spuchli nohy a tlak mi vybehol tak si ma rovno nechali na Antolskej na piatom, jaj ale jak by som ja isla domov a nechcu ma pustit fnuk fnuk

@ziza55 jaj, lehni si a už na nic vůbec nešahej! evidentně máš fakt blbej den, tak už si ho ničím nekaž 😀 a nech si donést od miláčka aspoň pořádnou čokoládu, aby se ti aspoň nervy trošku uklidnili 😀