icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

horalka777
7. okt 2010

@franziska mne vcera povedala Dr, ze teoreticky mam prist v pondelok na kontrolu, ale ze je pravdepodobnejsie, ze sa to spusti uz tento tyzden, takze sa uvidime v nemocke 😅

franziska
7. okt 2010

@horalka777 aj ty rodis na kramaroch? sorry ze sa pytam, ale fakt nestiham sledovat kto kde rodi 🙂

nivejka
7. okt 2010

@malemimi áno ,áno pocikala som sa!! 😀 ...akú peknú fotečku si si sem dala 😉

hirunka
7. okt 2010

@jana_toky ......no tak nam hovoril lekar ze postupne nech ju zvykame najskor pri okne take tri styri dni a potom uz mozeme ist na malu prechadzku a postupne pridavat...........tak ked bude mat mala 3 tyzdne ideme k lekarovi do poradne takze to uz musi byt zvyknuta v kociku.........takze mame tyzden aj nieco na to aby sme ju zvykali

nivejka
7. okt 2010

@cukruska1920 ..bože ,že zápal pľúc chudatenko malinké--nechápem ako to mohol,tak rýchlo dostať--a ešte v nemocke--to tam majú tak zima???----budem na nich myslieť-nech sú čo najskôr zdravučkí 🙂 😉

nivejka
7. okt 2010

@lenkaoravcova ..jááááj tá pusinka 🙂 🙂 ---je strašne krásnučký 😉 😉

horalka777
7. okt 2010

@franziska rodila by som na Kramaroch, keby ma to zastihlo necakane doma, ale ja som uz 2 tyzdne u mamy v BN, uprednostnila som mensiu porodnicu a moju Dr 🙂 ale potom sa presuvam do BA 😎

...a toto sme my vcera 🙂

nivejka
7. okt 2010

@horalka777 hi.hi...veľmi chutné fotečky 🙂 🙂 ....sestrička sa už nevie dočkať 😉 😉 😉

nivejka
7. okt 2010

tak ja mám dnes poradňu už za sebou a nemám žiadné nové správy a ani dobré pre mňa--lebo ešte nerodím!!!!!!!
vážne ale vážne ma to už nebaví----- 😠 😠 😠
všimli ste si ,že nám tu chýba zucha???????????
a kto tu daľší neni??

jana_toky
7. okt 2010

@hirunka ach jaj, uz aby my sme takto privykavali na cerstvom vzduchu 😀

jana_toky
7. okt 2010

@nivejka hmmm, tak to asi preto, ze cakate na mna 😒, aby som v tom nebola sama... 😉 . A ani sa neotvaras este?

malemimi
7. okt 2010

@ika33 a nedošlo ti zo sociálky niečo také, že máš nárok na materskú vo výške xyz € za deň? Lebo ja si myslím, že mi príde niečo také ako počas PN teda to rozhodnutie, že mám nárok na nemocenské vo výške xyz € ))

hej hej máš pravdu... a ako to mám brať nechápem čo to je presne....

malemimi
7. okt 2010

@cukruska1920 juu chuďatko tak im prajeme skoré uzravenie

nivejka
7. okt 2010

@jana_toky ....no ako pri predchádzajúcej konrole som iba na 1prst otvorená a krčok mám 1,5cm.....
ešte ma aj ty predbehneš uvidíš!!!!

malemimi
7. okt 2010

@nivejka haha no ja som sa dnes zobudila na to že som zo sna plula 😀 😀 😀
ďakujem

skipy
7. okt 2010

Ahojte, aj my sme uz doma z porodnice.Tomi sa narodil 28.9.10 🙂 3720g a 50cm

malemimi
7. okt 2010

@nivejka mno tak to ti verím že ťa dooki nepotešil...
noo asi tiež už rodí jeeej ďaľšie mimi...

malemimi
7. okt 2010

@skipy jeeeeeeeeeeee gratulujeme no krássa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malemimi
7. okt 2010

včera som sa sem nedostala sme mali návštevu tak som sa im venovala... 😉 a potom sa mi už nechcelo ....

celú noc som nespala nešlo mi neviem prečo...potom som zaspala okolo piatej a spala do 09 hod a šla s hafosom von a teraz sme došli =D

bolí ma šuška zo spodu ako by ma zase niekto po nej bil celú noc...no kto vie keď som ešte išla spať okolo 22hod tak som vnímala a drahý ma hľadkal tak kto vie ...haha 😀 😀 😀 😀

do poradne idem na 13:40 a mm ma vezie juhuuuu 😀

nivejka
7. okt 2010

@malemimi ...a kto pri teba stál,ked si plula zo sna??? ha,ha
mne sa celú noc snívalo,že som išla rodiť--bola tam so mnou ešte nejaká baba a pichli nám vyvolávačku a čakali sme stále na nejaké kontrakcie,ale tie nijako neprichádzali----inak behali sme hore dole a zrazu som zacítila niečo na nohe a kuknem dole a zo šušky mi vypadla malej ručička a húpkala sa --prišla ku mne sestrička a tak normálne v stoji--my ju pekne vytiahla von--vyletela ako na šmykľavke 🙂 .....no a aké to mám ja sny?????????? že mi riadne šibe!!!!!!!!!!

nivejka
7. okt 2010

@skipy ..no ahoj 🙂 ..aj ty si nás už predbehla?-----moc moc ti gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tanija133
7. okt 2010

@skipy blahozrelame, a chceme vidiet aj fotky...... 🙂

jana_toky
7. okt 2010

@malemimi a ja som myslela, ked som ta tu nevidela, ze uz lezis na sale 🙂

jana_toky
7. okt 2010

@skipy jeeeej, dalsie babatko. Gratulujeme a ked budes mat chvilu, tak daj fotecku do placu 😉

nivejka
7. okt 2010

@skipy ..presne tak...daj sem potom nejaké fotečky nech sa aj my tehulky pokocháme

tatianuskaaaaa
7. okt 2010

@skipy Jej gratulujem !!!!

malemimi
7. okt 2010

@nivejka
nie snívalo sa mi že mám niečo na ďasne hore tak som to chcela vypľuť
inak aj ja som mala túto noc dva pôrody...jeden že som nemohla vytlačiť mimi, že sa mi zaseklo medzi nohami...a druhý pôrod hmm ten si nepamätám teraz 😀
ty kokšo tak to bol sen haha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@jana_toky jááj kiež by si mala pravdu 🙂 😀 😝

hirunka
7. okt 2010

@jana_toky no tak to verim..........ja som strasne rada ze to mam uz za sebou ten porod a tak

tatianuskaaaaa
7. okt 2010

Joj baby,dnes by mal byt den D ,ale nic tomu nenasvecuje ☹ Mne sa nic nesniva, ja len kazdu noc chodim na wc a sledujem sa, ze ci nahodou nerodim 😀

malemimi
7. okt 2010

@tatianuskaaaaa haha no pekne... uvidíš možno to neskôr príde myslím večer... 😉