Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova no nádherný miminko - gratulujuuuuu 😎
ahojte, tak včerajší odber malej prebehol dobre, malá ani neplakala, len trošku zamrnčala. Doktorka so sestričkou si ju zobrali do vedľajšej miestnosti, takže som nebola ani pri nej (brali jej krv z hlavičky), chúďatko moje. Ale našťastie výsledky má v poriadku, tak to som rada
@skipy jeeej gratulujem
- no som zvedavá, či sa k nám maminám pridá dnes zasa niektorá z vás
@horalka777 no tak to je zlaté bruško i miminko 😎
@tatianuskaaaaa no si myslím tiež mne to povedal pred 3 tt a stále nič a ako taký debili čakáme každý deň... 🙄 😀
@horalka777 jééj to sú peknučké fotky 🙂
Tak holky, dnes byla v poradně vyjímečně velmi příjemná doktorka, tak jsem se s ní radila ohledně ATB při porodu, protože jsem migrenik a penicilin mi vyvolává téměř se 100% spolehlivostí záchvat. Tak mi řekla, že možností je poměrně hodně a nemusím se toho bát, že by mi ho museli dát a rovnou mi to napsala i do knížky.
Jinak nic nového. Krček je prý už úplně měkký, ale zatím se neotvírá. Každopádně i tak řekla, že to může začít už kdykoliv a pokud budu rodit na termín - tedy 17.10., tak se potkáme v porodnici, páč má službu 😎
Jinak ultrazvuk taky dobrej - tam už doktor nemluvil, ale naštěstí si umím vše vyčíst, takže:
hmotnost - 3 610 g, rozměr hlavičky je 8,9 cm, obvod bříška 36 cm, kost stehenní 7,4 cm. Průtoky v normálu 😎
Ja som dnes bola na CTG a všetko je o.k 🙂 , sa mi zdá, že ja som tam vždy akosi dlho a asi tak po 1/2 hodine mi povedala sestrička nech sa otočím na bok, neviem prečo mi tam stále povedia aby som sa otočila na bok. 😕
Malý stále kopal do tej jednej sondy tak možno preto.
@tatianuskaaaaa ....pekné 🙂 ...ty máš dnes termín??---no veru ešte ťa to môže chytiť--ak sa tu náhodou zajtra neukážeš,tak už vieme kde si 😀
Dufam, ze sa niektorej z nas podari porodit babo 10.10.2010 🙂 to je fakt dobry datum.
idem si sadnúť trošku do vane 😉 😉
Ahojte...kto rodi??? ja stale nic...ma porazi...ani podbrusko necitim, ani krize.. 🙄
baby vy si sadate do vane??? ja nemam odvahu lebo by ma musel asi zeriav dvihat 😅
@cukruska1920 akurát som na to myslela, že keby som si tam sadla tak neviem, či by som z nej, 😀 😀 😀 aj bez pomoci vyliezla 😀 😀 😀
Ja idem žehliť a keď príde manžel chcem ísť na PIZZU som práve čítala ako si ju baby čo koja musia odoprieť a ja ju milujem 🙂 MŇAM 😝

@malemimi Ved hej, do polnoci je este daleko 🙂 Ale hlavne, ze som pred 2tt pisala, ze som na prst otvorena a doki povedal, ze kazdu chvilu mozem ist rodit, no a ja furt nist. Ty doktori tiez asi dakedy nevedia co hovoria 😀