icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tatianuskaaaaa
7. okt 2010

@malemimi Ved hej, do polnoci je este daleko 🙂 Ale hlavne, ze som pred 2tt pisala, ze som na prst otvorena a doki povedal, ze kazdu chvilu mozem ist rodit, no a ja furt nist. Ty doktori tiez asi dakedy nevedia co hovoria 😀

bonninka
7. okt 2010

@lenkaoravcova no nádherný miminko - gratulujuuuuu 😎

udada
7. okt 2010

ahojte, tak včerajší odber malej prebehol dobre, malá ani neplakala, len trošku zamrnčala. Doktorka so sestričkou si ju zobrali do vedľajšej miestnosti, takže som nebola ani pri nej (brali jej krv z hlavičky), chúďatko moje. Ale našťastie výsledky má v poriadku, tak to som rada
@skipy jeeej gratulujem
- no som zvedavá, či sa k nám maminám pridá dnes zasa niektorá z vás

bonninka
7. okt 2010

@horalka777 no tak to je zlaté bruško i miminko 😎

malemimi
7. okt 2010

@tatianuskaaaaa no si myslím tiež mne to povedal pred 3 tt a stále nič a ako taký debili čakáme každý deň... 🙄 😀

malemimi
7. okt 2010

@udada prečo s hlavičky????

bonninka
7. okt 2010

@skipy gratulujem a potěš nás nějakou fotečkou 😉

udada
7. okt 2010

@malemimi nemala žily na rukách, bábätkám sa berie krv z hlavičky často, ešte aj v pôrodnici

malemimi
7. okt 2010

@udada ☹ chúďatká

udada
7. okt 2010

@malemimi no to áno, ja už mám tiež dosť detí (bábätiek) odpichaných, robím detskú sestru. Ale našťastie z hlavičky som brala krv len raz, ďalej som to nechala na doktorku, nebolo to pre mňa príjemné a hlavne som sa bála, aby som nejakému bábätku neublížila

malemimi
7. okt 2010

@hej hej tak to je super že si decká sestrička veľa vecí asi vieš, že?!

no idem sa obliecť a pomaly za drahým do práce a do poradne papaaaaaaaaaaaaaaaaa

mircova
7. okt 2010

@horalka777 jééj to sú peknučké fotky 🙂

udada
7. okt 2010

@malemimi no viem, dúfam, tak paaa

mircova
7. okt 2010

@nivejka tak ty už pôjdeš čoskoro rodiť, si sa dala na tú autosugesciu 🙂

bonninka
7. okt 2010

Tak holky, dnes byla v poradně vyjímečně velmi příjemná doktorka, tak jsem se s ní radila ohledně ATB při porodu, protože jsem migrenik a penicilin mi vyvolává téměř se 100% spolehlivostí záchvat. Tak mi řekla, že možností je poměrně hodně a nemusím se toho bát, že by mi ho museli dát a rovnou mi to napsala i do knížky.
Jinak nic nového. Krček je prý už úplně měkký, ale zatím se neotvírá. Každopádně i tak řekla, že to může začít už kdykoliv a pokud budu rodit na termín - tedy 17.10., tak se potkáme v porodnici, páč má službu 😎
Jinak ultrazvuk taky dobrej - tam už doktor nemluvil, ale naštěstí si umím vše vyčíst, takže:
hmotnost - 3 610 g, rozměr hlavičky je 8,9 cm, obvod bříška 36 cm, kost stehenní 7,4 cm. Průtoky v normálu 😎

mircova
7. okt 2010

@malemimi 😀 super za noc dva pôrody, keď si to takto natrénuješ tak keď pôjdeš na ostro pôjde to ako po masle 😉

mircova
7. okt 2010

@skipy júúj další drobček na svete, blahoželám a obidvom Vám zo srdiečka prejem všetko naj 🙂

mircova
7. okt 2010

Ja som dnes bola na CTG a všetko je o.k 🙂 , sa mi zdá, že ja som tam vždy akosi dlho a asi tak po 1/2 hodine mi povedala sestrička nech sa otočím na bok, neviem prečo mi tam stále povedia aby som sa otočila na bok. 😕
Malý stále kopal do tej jednej sondy tak možno preto.

nivejka
7. okt 2010

@mircova ha,ha....ver tomu,že nepôjdem teraz rodiť!---už mám toho plné zuby...mňa dr.strašil celé tehotenstvo,,že skoro porodím a ešte pred mesiacom,čo mi vytiahol pesar a ja stále celá ☹ ...a každý deň čakať,tak to je fakt o nervy..

nivejka
7. okt 2010

@bonninka ...no tak aj ty máš macka v brušku 🙂 🙂 a ako sa volala tá doktorka??---nieže ma predbehneš!!

nivejka
7. okt 2010

@mircova ..vidíš tebe sa aspoň pekne venujú,ale nás akosi odfláknu a berú nás rad radom a na bežiacom páse 😖

nivejka
7. okt 2010

@tatianuskaaaaa ....pekné 🙂 ...ty máš dnes termín??---no veru ešte ťa to môže chytiť--ak sa tu náhodou zajtra neukážeš,tak už vieme kde si 😀

dasa2804
7. okt 2010

Dufam, ze sa niektorej z nas podari porodit babo 10.10.2010 🙂 to je fakt dobry datum.

nivejka
7. okt 2010

idem si sadnúť trošku do vane 😉 😉

bonninka
7. okt 2010

@nivejka neboj, zatím to tak nevypadá 🙂 doktorka sa volá Anna Plichtová a fakt byla hodně milá a cokoliv by s tebou řešila 😉

cukruska1920
7. okt 2010

Ahojte...kto rodi??? ja stale nic...ma porazi...ani podbrusko necitim, ani krize.. 🙄

ika33
7. okt 2010

@nivejka - ja som z nej práve vyliezla, ale pred tým som celú kúpelku vydrhla a aj vaňu. Možno sa nám aspoň pôrod spustí 🙂

bonninka
7. okt 2010

@ika33 no, asi to taky vyzkouším, ale dám si ju až na večer 😎

cukruska1920
7. okt 2010

baby vy si sadate do vane??? ja nemam odvahu lebo by ma musel asi zeriav dvihat 😅

mircova
7. okt 2010

@cukruska1920 akurát som na to myslela, že keby som si tam sadla tak neviem, či by som z nej, 😀 😀 😀 aj bez pomoci vyliezla 😀 😀 😀
Ja idem žehliť a keď príde manžel chcem ísť na PIZZU som práve čítala ako si ju baby čo koja musia odoprieť a ja ju milujem 🙂 MŇAM 😝