Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 tak teplou, ale ne moc (neměla by být prostě moc horká 😉 a vždycky si tam pro jistotu přidávám mořskou sůl, kvůli mikrobům, abych se něčím ještě do porodu nenakazila,... 😎
@cukruska1920 asi preto, že je na nej kadečo dobré, čo asi bábätku spôsobuje koliky, teda aspoň tak to jedna mamina písala, že pizzu nemohla lebo jej bábo po nej nadúvalo a bolelo bruško.
Inak som minule pátrala po tom,čo žena môže a čo nie keď kojí a som sa pobavila, čo na jednej stránke zakazujú, to na druhej odporúčajú (npr. šošovica, brokolica) asi na to budeme musieť prísť samé, čo bábu nevadí a čo áno. 😒
@mircova no ved... uplne si tie stranky odporuju..uz aj ja som to citala 😝
Ahojte, vcera sa nam narodil Janik. 3480g a 50cm ;)
@zucha Tak gratulujem, to su pekne miery 🙂 Tak nech ste zdravucky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
@mircova no a už som si spomenula aj na ten druhý to bolo cisárskym ale prečo tak to netučím... 😀
@ika33 ja som tiež včera drhla vaňu a nič... 😖
@cukruska1920 ja som to už asi 2 tt neskúšala a to som sa vždy s mm kúpala 😉
@mircova to fakt nemôžme pizzu ???
no prišla som s poradne prd som sa dozvedela lebo vybavoval jednu súrnu čo má nejaké komplikácie takže som sa k slovu nedostala... viem iba toľko neviem ako tomu mám rozumieť ale asi to len tak nazval ...sestrička sa pýtala kedy ma má objednať a in povedal že chce ma vidieť a termín mám na utorok 12.10. tak asi len že ma chce skôr vidieť ale prečo netuším...=( cervix mám 10b , malá váži 2769g, tlak som mala 110/80 , moja váha75,1kg ,RI 0,54...takže to je vsio
Dakujeme. Som v Ruzinove. 3 dni po sebe mi robili akysi hemiltonov hmat, ci co. Normalne sa po nom ide hned rodit, ale ja nic. Az ten treti zabral a islo to dalej spontanne. Ale zas dllllho. Nastastie porodnica vcera bola prazdna a dnes je tu strasny frmol.
@ziza55 Dakujeme, to asi len ta foto robi, lebo inak je to taky malinky chudunky vrabcek 🙂
@nivejka Dakujeeeeem 🙂
inak vám ide mledzivo ?
mne s ľavej bradavky ide taká číra voda a to už dosť dlho od nejakeoho 25 tt nechcem klamať ale fakt takto nejak skoro ak nie skôr a asi pred mes som mala až také oradžové ako púpava ....a teraz mám zase a to ale iba na pravej...
@bonninka no ja som tiež chcela uvariť ale chýba nám cesnak a bez toho to nejde...a mm má asi vybitý mobil lebo je vypnutý tak teraz už skončil v práci tak ho iba čakám... 😀 a neviem čo budeme papať chcela som spraviť prsty ale že nechce...no a keďže sa mu neviem dovolať tak máme smolu 🙂
@malemimi Aj ja som tu este ☹ , som prave doupratovala, dovarila, bola nakupovat velku tasku papanice a stale nic. Trochu tvrdlo brusko, ale inak nic ☹ a ja ze to nejako nastartujem. 😀. Budem musiet cakat na utorok, aby som sa dozvedela od lekara nieco nove... . Aj ja uz chcem rodit 😢 , zbavit sa bruska a mat uz pri sebe drobceka... . Zvedava som na Ruzinov, ked kazdu chvilu je tam plno a potom zasa prazdno 😉
caute kocky...dnes cely den len zeriem..maly pyta furt sladke 😀 😀 ..tak som si aj 2hodky pospala...ti chlapi su poniektori taki vyberavi...hruuza..robila som spagety vcera...tak ja ze bude mat zo vcera...dal si 3xdo pusy a ze je to suche...tak ma bolel chrbat...som povedala ze ked vymysla..tak nech je hladny..chudak..tak siel hladny spat...ale potom mi to nedalo..tak som mu robila palacinky...ale dorazne som ho upozornila ze posledny krat to bolo...ked bude spekulovat nabuduce...ostane hladny 😝
myslim ze v ruzinove nebude obdobie ked bude prazdno par dni po sebe...vzdy sa bude striedat raz taky den raz taky..treba mat stestiii

@cukruska1920 šak já netvrdím, že se mi z ní leze v pohodě 😎 akorát už su poučená, že když už si tam lehám, tak mám mít všechno připravený po ruce, abych se musela zvedat maximálně už jen až budu lézt ven 😵