icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tatianuskaaaaa
8. okt 2010

Caute baby. Tak ja sa hlasim, stav je 2v1 😒 Dnes som bola na kontrole, tak ak do utorka nist, tak mi budu robit cisarsky 😕 A toho sa ja bojim bojim bojim...
@nivejka Veru pridam sa aj, tiez do bude asi do konca zivota... Budeme 80rocne babky s bruskami a budeme sa prechadzat o palickach, babatka budu kopcovat a my budeme jak take tulene - nemotorne 🙂

malemimi
8. okt 2010

@tatianuskaaaaa ahoj ale neboj sa vidíš že holky vraveli že je to v pohode 😉

franziska
8. okt 2010

ahojte, tak som nakoniec doma, neviem ci sa mam tesit alebo smutit. Aj by som to uz mala rada za sebou, lebo akosi mi to cim dalej tym viac tlaci na spodok a dost ma pobolievaju krize a panva tak uvidim. Ked tak najskor sa mam ukazat v porodnici v pondelok.

hirunka
8. okt 2010

@tatianuskaaaaa neboj cisarsky je v pohode........tiez som sa bala a bolo to v pohode........najhorsie je sa prvykrat postavit po cisarskom ale potom je to v pohode............to zvladnes 😀

nivejka
8. okt 2010

@tatianuskaaaaa ....veru aj mne to tak pripadá,že som tehotná už večné veky a malej sa tam očividne zapáčilo
hovorím manželovi,že chúdako malinké mi v brušku zablúdilo a nevie kadiaľ má ísť von--a potrebuje pomôcť,ale ten si len tvdí svoje,že pôjdem až v nedeľu---ach jaaaj

dasa2804
8. okt 2010

@nivejka ved termin mas az 13.10, tak dockaj casu. 🙂 Pride 🙂 Ja moj porod nevyvolavam radsej, nech si tam mala este spinka.

dasa2804
8. okt 2010

@tatianuskaaaaa A preco sa rozhodli pre cisarsky? Preco ti to nechcu vyvolat?

nivejka
8. okt 2010

@dasa2804 ...hm...tebe sa hovorí,ked mi dr.už pred mesiacom hovoril,že už porodím....a ja odvtedy počítam každučký deň a veru to ide dobre na psychiku 😅 .....neboj nevyvolávam to nejako extra na silu...keby som tak strašne chcela už si nasadím silné preháňadlo a viem,že mi to kontrakcie vyvolá 😉 ......ja len skúšam len všetko v norme 😉

nivejka
8. okt 2010

komu z vás čakateliek už odišla hlienová zátka??????
lebo mne veru ešte nie.....

ziza55
8. okt 2010

@nivejka MNE SA ZDA ZE MI TA HLIENOVA ZATKA ODCHADZA UZ 2TYZDNE 😀 😀

nusika11
8. okt 2010

@ika33 ahojte,no ja som este celá,a ani neviem kedy priblizne to bude,pretoze tu vobec nevysetrujú,ze aky mám krcok,a ci sa uz otváram,v stredu mi robili len sono malického,ci je vsetko ok....Takze ma v podstate ani neoblbujú,ze to moze príst kazdú chvílu,a som kludná,aspon zatial 😉

nusika11
8. okt 2010

@nivejka no ja som si myslela,ze mi odisla uz pred tyzdñom,ale asi to nebolo ono,kedze som este celá...Som cítala,ze 24 hodín pred porodom to odíde.

anetaa
8. okt 2010

@nusika11 No mňa veru vyšetruje doktor odspodu vždy keď prídem na kontrolu - a som tak pokojnejšia. Vždy mi presne povie že čo nové, aký je nález a tak.

@nivejka Ja som zvedavá, či mi vôbec odíde - vraj to ani žena nemusí zbadať. Ale bola by som rada,keby aspoň nejaká "predzvesť" pôrodu prišla, keď sa to už bude blížiť. Buď nech mi plod.voda odtečie, alebo nech mi začnú postupné kontrakcie ... Do pôrodnice mám hodku autom, tak to chcem stihnúť 🙂 .

nusika11
8. okt 2010

@anetaa Ja to mám tiez do porodnice 65km,je to síce po dialnici,ale aj tak mám z toho strach,ze co ked sa to nestihne,alebo nieco do toho príde,napr.ak mi najskor odtecie plodová voda....a k tomu este sa nám pokazilo auto...tak bud niekoho narychlo zohnat,alebo sanitka 😒

A k tomu vysetreniu,neviem preco to tu nerobia,ale mna za cele tehotenstvo odspodu len 2 krat vysetrovali.A výter z posvy a konecníka som si sama robila koncom septembra,a výsledky mam nastastie dobré.Tu ma pozrú len,ze ako som otvorená,ked dorazím do porodnice,a podla toho ma este poslú sa "prejst",kedze je tu len jedna porodnica na celom ostrove ☹

bonninka
8. okt 2010

@nusika11 @anetaa - tak to máte teda holky dost dramatický s tou vzdáleností, to bych se taky bála,... 😒 Budu vám držet pěstičky, abyste vše v pohodě stihli.
Jinak někteří doktoří dělají vyšetření podle toho, jak se cítíš, když je to v pohodě, tak neotravujou a myslím si, že to rozhodně není na škodu, kdyby bylo něco špatně, tak to určitě poznáš 😎 Mě ten můj doktor taky dělal odspodu jen 2x za celé těhotenství. Ale tady v Blavě na ambulanci to hravě za ten měsíc před porodem doženou, to zase vyšetřují pokaždé,...

nivejka
8. okt 2010

@nusika11 ..práveže nie....môže sa stať,že ti odíde hlienová zátka a ty rodíš aj za niekoľko dní....
ale niektorým odíde a do pár hodín rodia---to je individuálne 😉

bonninka
8. okt 2010

@nivejka tak mě ještě nic neodešlo 😖 ale už mám na večer s manželem domluvené, že si dám teplou vanu a pak že bude nějakej ten sexíček, tak se třeba zadaří 😎

nivejka
8. okt 2010

tak ja by som veru bola tiež najradšej,keby mi plodová voda odtiekla a tak by som na 100% vedela,že áno idem rodiť... 😉
len tiež neodtečie každej--mne pri prvom pôrode veru sama neodtiekla,ale hlienová zátka áno---aspoň si myslím,lebo som mala slabo ružový výtok po cikaní 🙂 😉

nivejka
8. okt 2010

@bonninka ...super---tak ti môžem len závidieť 😀 ----ten môj je strachoprd 😀 a doteraz som ho nezlomila 😅 😅

nivejka
8. okt 2010

@anetaa ...tak aj to som sa dočítala,že ak hovoríš žena nemusí zbadať,že jej odišla zátka 😉
ale ja sa kontrolujem stále a veru mne to neujde 😉

anetaa
8. okt 2010

@nusika11 @bonninka ...asi budem musieť mojho mangelíka naučiť ako zvládnuť pôrod v aute 😀 . Ale to si robím len srandu. Taká "lucky" asi nebudem, že by som za nejakú hodinku-dve z ničoho nič porodila. Keď príde čo by len sebemenší náznak pôrodu, tak vyrážame.

anetaa
8. okt 2010

@nivejka no to máš pravdu-aj ja sa stále čekujem 🙂. Ináč tieto posledné dni sa u mňa močenie pekne rozbehlo-malá riadne tlačí-za deň miniem pomaly aj celý toaleťák-pomoc!

jana_toky
8. okt 2010

Aj ja som tu este stale a zatka tiez este neodisla, teda myslim, ze nie. 😉 Kontrolujem sa neustale... . Dnes aj menej tvrdne brusko, asi by som mala zajtra poumyvat okna a trochu sa prebehnut po schodoch 😀

cukruska1920
8. okt 2010

Ahojte... baby dnes ma fest prehnalo...myslite ze to nieco znamena???

jana_toky
8. okt 2010

@cukruska1920 no, hnacka je tiez jeden zo znakov, ze sa porod blizi... 😉

ziza55
8. okt 2010

@jana_toky SA MI ZDA ZE NIEKTO TU MINULE SPOMINAL ZE HO PREHANA UZ TYZDEN V KUSE...XIXI,,,MNE ZAS HLIENOVA ZATKA ODCHADZA 2TYZDNE V KUSE 😀 ...NETREBA SA ZAS AZ TAK SLEDOVAT ASI... 😀 POTOM PRIPISUJE VYZNAM KAZDEJ BEZNEJ VECI...A NAS MOZE ZTOHO PICNUT

cukruska1920
8. okt 2010

@jana_toky hej? no dalsi krok nic tak asi som sa len p.....a 😀

zuzana_m
8. okt 2010

ahojte 🙂 no tak ja som dnes mala poradnu a bola to haluz...dali ma na ctg zaznam a lekar sa ma pyta ze vy nectite kontrakcie? a ja som len cumela ze nieee 😲 ...hehe....tak ze ten nalez je taky ze to moze prist kedykolvek,ale keby nie,tak vo stvrtok mam prist na prijem a poriesime....hm,tak ja tak.... 😉

zuzana_m
8. okt 2010

juj a ked som lezala na ctg tak akurat dve mamicky rodili, a oteckovia stali na chodbe celí bledí hehe, no sranda, a potom som pocula ako babatko place ,lebo ja som lezala za dverami porodnej saly, teda to bol iny pocit, fuha dost mi zalepilo 😅

krivka5
8. okt 2010

@nivejka ahoj 🙂 teeda ty sa dobre drzis 🙂 🙂 🙂 nakoniec budes prenasat...