Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@zuzana_m juuj jak ti zavidim.ja by som uz tiez najradsej isla
@cukruska1920 Ahojky, ja mám tiež poradňu v pondelok a idem aj na pásy, tak som aj ja zvedavá že ako bude 🙂 .
Ináč netušíš čo myslel ten tvoj doktor tým, že niečo "poriešite"? Ja by som chcela mať pri pôrode tiež svojho doktora, naposledy keď som bola v poradni, tak mi hovoril že jasné že je to možné, že sa dohodneme neskôr a tak. Potom začal spomínať niečo aj o naplánovaní, ale to sme vtedy bližšie nerozoberali. Myslím si ale, že tým myslel zrejme vyvolanie v určitý dohodnutý deň - no ale za vyvolávanie pôrodu veru veľmi nie som-pokiaľ to nie je treba. Síce mám do pôrodnice ďalej, ale aj tak. V pondelok sa s ním porozprávam a uvidíme čo a ako.
@nivejka pocula som aj taký pripad,ze len tyzden nato rodila baba,ako jej odisla hlienova zátka,ale ona mala dost problematické tehotenstvo,tak som si myslela,ze je to skor výnimka.Ale ostatné baby,rodili den nato.A tiez nie som si ista,ci to bolo ono...mala som taky hnedasty vytok jeden den,nebolo toho vela,a bolo to vodnatejsie.A na druhy den som mala uz normalny vytok,aj zlozenie,aj farba.A kamoska to skor opisovala ako zelé s krvou.Tak som z toho debil 😒
@slavuska30 ....no že sa tu ukážeš!!---ved som ani nevedela,čo je s tebou....takže v pondelok sekcia no pekne 😉
tak ti držím palce--nech je všetko ok 😉 .....a neboj nič ťa ani bolieť nebude 😉
Ahojte ja sa tiež hlásim, že sme o.k, aj keď dnes do obeda sme boli na nákupoch a chvíľami som mala pocit, že keď sa
po niečo zohnem do regálu, tak mi určite odíde plodová voda 😝,to by bol trapas, tak všetko nakladal pre istotu manžel 😀 Fakt som sa cítila akosi čudne na rozpadnutie, ale už som zas úplne v pohode. 🙂
Ale to asi dopredu žena necíti, či jej ide odtiecť plodová voda, ale ja som si to tak dnes namýšľala a našťastie nič 🙂
Idem trochu k mame oddychovať a možno upiecť dáky jablčník, takže zatiaľ čaute kuknem Vás až večer, čo nové 🙂
@cukruska1920 ..tá je zo súkromnej skupiny že??
Ahojte, tak včera mi dopadla jen ta vana, manžel nějak odpadnul ☹ a po ránu mě otřesně bolela hlava, tak už jsem se děsila, jestli se mi k tomu nepřidá ještě porod, to by asi nebylo moc fajn ☹ No každopádně se u mě pořád nic neděje, takže si maličkej dává na čas. Odpoledne jdeme s psíkem na cvičák, tak uvídíme, jestli se pak něco nepohne,...
Nejblíž nám bude rodit to vypadá že asi ika33, tak jí to snad dopadne dobře, držím pěstičky 😎
@tatianuskaaaaa ....moooja ty si ešte medzi nami čakateľkami 😅 ...tiež sa bábätku nejako nechce,alebo sa tiež stratilo--ako to moje a nevie nájsť cestu von 😀 😀
najbližšie ako ja vidím je to zuzana s ikou 🙂 ....ale môže sa stať,že nás zase niekto prekvapí 🙂 🙂
tak som sa tu dnes ukázala a popísala,čo mohla 😉 ....idem ja teraz za mojím drahým,lebo vidím že popíja červené vínko s kolou a idem si dať aj ja trošičku...pekný deň všetkým 🙂 🙂
@nivejka no ...moze byt lebo tu ju nevidavam
@nivejka jaj moja keby si mala pravdu 🙂 no uvidim co bude do vecera, zatial sa citim celkom ok,len som mala zase taky "vytok" ...ale tak to bolo presne aj pri prvom, rano odisla zatka, cely den nic a vecer uz obrovske bolesti, rano bol na svete,keby to aj teraz tak bolo, to by bola sranda....alebo nebude a budem tu este par dni strasit 😅 .....inac som teraz asi hodku spala a neuveris co sa mi snivalo: ze prisiel manzel domov s malym a vravi ze nivejka uz porodila , a ja ze to odkial mozes vediet? ze ta stretol v obchode a mala si bolesti a potom ta odviezli a ze uz si porodila, no haluz sen, a potom ze som to napisala babam na konikovi 😀 ....
ika33 moja drzim ti palce nech to mas co najskor za sebou a dobre to dopadne 😉
@nusika11 citala som ze zatka vacsinou odide 24 hod pred porodom,ale moze aj tyzden-dva pred nim,takze si myslim ze coskoro to teda pride 😉
jooooj baby ja len neviem teraz ze cim mam cakat doma ,alebo kedy ist do porodky (mam to hodinu autom), lebo doktor vcera vravel ze ak zacnem spinit alebo odide zatka tak mam ist, ale tak zase nechcem tam zbytocne neviem kolko hodin cumiet na steny,hm, alebo zbytocne, asi este vyckam do vecera co bude a zavolam dokimu....a este mam jednu dilemu:mozno kus trapnu ale som z toho nervozna...ze ake meno nakoniec dam malej ☹ mam tri: Ema,Nela,Natalia ,ja som uz debil z toho,vsetky sa nam pacia....
@nivejka ahoj..dneska mi volala PA, že mam dojst este vecer na sono, ze ho premeraju a mozno ma tam ajj nexaju, tak uvidim...
@nivejka No asi tak, ze nevie najst tu cestu von.... Ale dneska som mala perny dnik baby. Svokra si zobrala malu, tak ja som vyuoratovala barak, dlazku umyvala, troska orechov narozbijala (k vianociam, lebo pri dvoch to uz nebudem stihat),navarila, kolacik upiekla a teraz veget, kym nedojde mala domov. Boze taka som pri nej nervozna a ona vlastne za nic nemoze, lebo neni na vine ze mama je tehotna a sestricke sa nechce ist na svet . Tak ma to mrzi, ked nervacim pri nej ☹ Ale hadam po porode to prejde!!!!! 😝
@zuzana_m Jej, aj my budeme mat asi nakoniec Nelku 😀
Tak ja mam poumyvane okna a stale nic ☹ . Tak budem musiet vyckat na utorok, ked sa na mna mrkne doktor.
@zuzana_m Noooo, ja by som uz asi velmi necakala. Kazdopadne este mozno na nejake tie kontrakcie, aj ked nie tie, ktore su uz prilis nahusto. Nech tam naozaj dlho nie si, ved doma ti bude prijemnejsie. Ale neriskuj prislis, hodina cesty, je predsa dost. Drzim palceky. 🙂
@tatianuskaaaaa Pekne si toho vela postihala a stale nic? Uz by sa patrilo malickej aj pomalinky ist von 😀.
@jana_toky Furt nist, len co ma krize bolia trosku ale inak sa necitim na porod 😠 Uz teda neviem, asi prestanem na to cakat a mozno potom to pride 😉
@cukruska1920 ..ja si ju pamätám ešte než si baby vytvorili súkromnú skupinu 😉 --predtým všetky boli tu 🙂

@zuzana_m To budes mat krasny datum narodenia, ked to vyjde na zajtrajsi den 🙂