icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
9. okt 2010

@zuzana_m ...práveže všetky 3 mená sú krásne...ja na tvojom mieste,by som dala malej meno také,že ked sa na ňu pozrieš a hned ťa jedno z tých troch mien napadne ako prvé 😉 😉 😉 😉

cukruska1920
9. okt 2010

baby som pocula ze skorica vyvolava kontrakcie...tak idem na krupicovu kasu so skoricou 😀

nivejka
9. okt 2010

@tatianuskaaaaa ...nič si z toho nerob,lebo ja si tiež vyčítam,ked som teraz nervozna a tiež hlavne na dcéru,ktorá tiež za to nemôže,ale ked mňa teraz rozčúli aj dobrá prkotina.....proste teraz za to nemôžeme 😅 😅

dasa2804
9. okt 2010

@cukruska1920 A preco chces rodit tak skoro, ved dockaj casu ako hus klasu. Baby, ja mam pocit, ze sa vsetky niekam ponahlate.

nivejka
9. okt 2010

@cukruska1920 ....mne tá škorica vôbec nič nerobí 😉 ....aj škoricový čaj som pila a krupicovú kašu papala a ešte + mám vôňu v kúpeľke--a nič mi to nerobí 😉

cukruska1920
9. okt 2010

@dasa2804 skoro????

@nivejka no sak ja tiez neratam s tym ze to nieco spravi...tak ale sranda musi byt 😀

zuzana_m
9. okt 2010

jaj babulky ja ešte furt doma ,nič zvláštne sa zatial nedeje 😒 tak nevim,volala som doktorovi a chcel aby som došla tak ale,som sa s nim dohodla že ak sa budem kus horšie citit,ked budu tie bolesti viac...hm...idem si asi dat teply kupel....
@jana_toky dakujem 🙂

@tatianuskaaaaa no ja presne to iste,tiez mam doma dieta,synceka, no a hrozne som na neho nervozna a potom si to velmi vycitam, chudence deti, nech uz porodime ze budu mat pokoj, teda dufam 😉

@nivejka haha ,asi nezlakol,nic take nespominal 😀 no aj mna to napadlo ze sa rozhodnem definitivne asi ked ju uvidim prvy krat 😉

nivejka
9. okt 2010

@cukruska1920 ...tak skús a uvidíš a nakoniec si aspoň dobre zamlsáš 😀
ja som teraz spapala čoko-puding+jahody+piškoty = mňamka

cukruska1920
9. okt 2010

@nivejka ja som si kupila taku novinku..vyraba to pribinacik a vola sa to piskotik....je to taky tvarohovy dezert s dzemom a na spodku su piskoty...parada

nivejka
9. okt 2010

@zuzana_m ..podľa mňa je to najlepšie riešenie vo výbere mena,ked sa už nevieš rozhodnúť,lebo fakt sú krásne všetky 3 😉 ....uvidíme-teda,ktoré zvíťazí 😉
veru daj si kúpeľ a uvidíš---len keby náhodou zase nič,tak ti bude smutno v nemocnici a zbytočne tam pôjdeš...
ja by som išla až ked mi začnú aspoň tie mierne bolesti--ved to budeš mať dosť času---doktor ti pravdepodobne dá potom vyvolávačku,ked tam prídeš teraz bez bolestí...

cukruska1920
9. okt 2010

@nivejka jej az teraz som si vsimla ake mate vybrate meno.... mi sme chceli tiez take ak by to bolo dievcatko 😵

nivejka
9. okt 2010

@cukruska1920 ..ja som zamilovaná do toho mena a doma som si ho veru vydupala 😀 😀 😀

dasa2804
9. okt 2010

@cukruska1920 🙂 no ved termin mas este neskor ako ja 🙂

zuzana_m
9. okt 2010

☹ joj baby ja som už asi fakt debil ....ake to je ked odtecie plodova voda? je toho vela? da sa to udrzat ako moc? lebo ako som sa kupala tak som citila podobne ako ked treba mocit, ale vedela som to udrzat v sebe....plodovu vodu sa asi neda udrzat ze? ale potom som skusila uvolnit a pomaly to vytieklo, no a ja mam nocnu moru z toho ze ci som cikala alebo mi tiekla ta voda 😒 ....pri prvom porode mi ju prepichoval doktor pri porrode takze vobec neviem ako t o je ....prosim nemyslite si o mne ze som nenormalna ale ja uz fakt nad kadecim rozmyslam, este som furt doma,lebo bolesti mam malo, tak mam len nervy....mala sa v brusku hrozne jeduje....joj sa citim ako magor teraz 🙄

cukruska1920
9. okt 2010

@dasa2804 a to vadi???ved sa nepretekame kto skor porodi ci hej? 😝

dasa2804
9. okt 2010

@cukruska1920 Nie, nevadi, ved prave ze sa nepretekame. Ale preco rodit skor ako mame termin. Mam pocit, ze tu uz dlhsie vedieme naozaj plnohodnotnu diskusiu, len o tom, ze uz chcem uz chcem rodit 🙂 Su predsa aj ine pohnutky o ktore sa mozme delit. Neber to osobne, pisem to vseobecne k teme Oktobrovky 2010.

anetaa
9. okt 2010

@zuzana_m Zuzka a nemohla to byť v tvojom prípade len voda z kúpeľa? Mne sa to občas stáva, že keď sa dlhšie kúpem, tak potom keď vstanem z vane, sa mi zospodu pustí trochu vody-teda nie veľké množstvo, ale predsa. No neviem, tiež nemám skúsenosť s odtečením plod.vody, ale myslím si, že asi by si ju nevedela udržať ako pri močení. To čo popisuješ mi príde skôr tá voda z kúpeľa. Ale môžem sa samozrejme mýliť...

mircova
9. okt 2010

@dasa2804 ja napríklad trpezlivo čakám 😉 keď to príde, tak to príde 🙂
Dnes som sa do obeda cítila akosi čudne a veru aj mňa napadlo, či to nepríde skôr 🙂
Myslím si, že ani jedna by nechcela prenášať, prípadne by sa chcela vyhnúť vyvolávaniu pôrodu, to musí byť potom fakt na nervy. 😖
Väčšinou skorší pôrod riešia babule, ktorým doktor povedal, že to bude skôr z nejakého dôvodu a nič sa nedeje tak sú netrpezlivé, ani sa im nečudujem 😉

Tak začni plnohodnotnú diskusiu, nech sa pridáme. 😉

malemimi
9. okt 2010

@slavuska30 juu tak to budeme držať palčeky !

horalka777
10. okt 2010

@zuzana_m plodovu vodu rozhodne nemozes zadrzat, tecie uplne svojvolne, bud po troskach, alebo vyraznejsie, neboj, spoznas 😉 mne odtekala pomalicky..

slavuska30
10. okt 2010

@malemimi dakujem...dobra sorava zo vcera..maly sa zase otocil dolu hlavou, takže sekcia nebude..xixixi..už som na nervy z toho všetkeho...ale hlavne, že sme ok.. 🙂

bonninka
10. okt 2010

Dobré ráno holky, tak u nás zatím žádná změna. Pořád jsme pohromadě, akorát už cítím sem tam takovou slabou bolest v podbřišku, ale to určitě nejsou porodní bolesti. Tak to snad ještě doklepeme do termínu 😎

zuzana_m Plodovou vodu určitě zadržet nejde, protože tam nemáš žádný vůlí ovládaný svěrač. To množství je přesně tak jak píše horalka777 naprosto individuální - mojí sestře odtíkala úplně pomaličku a v porodnici dlouho nevěřili, že je to voda. Jiným holkám prostě vypadne ohromnej cák vody a je vymalováno,...Takže jsme bohužel odkázané na to, co si prcek usmyslí ☹

ika33
10. okt 2010

Ahojte kočky,
takže u maminy som neporodila 😀 ani som sa na to vôbec necítila. Mne už od 12.07. stále hovoria, že už to nevydržíme, že si treba dávať pozor, lebo každú chvíľku to príde, no a ja si už myslím, že to zvládneme až do termínu i keď tento krát mi Dr. povedal, že už to nevydržím ani týždeň po kope 🙂 Minulý týždeň som to chela mať hrozne už za sebou a teraz sa cítim tak celkom dobre a užívam si to, tak sa mi do toho ani moc nechce 🙂
Inak baby mňa v piatok vyštroval doky a tento krát to bolo, tak viac až ma to zabolelo. No a potom som troška špinila. A včera u maminy som si našla na slip. vložke taký ružovkastý výtok, tak tiež neviem či to bola zátka alebo iba výtok a z toho vyšetrenia to špinenie. Nuž ak to bola zátka tak to bolo niekedy o 14.00. Inak dnes sa vôbec necítim na pôrod. I keď dátum je to pekný 🙂
Dnes ideme s manželom k svokre na obed, nás pozvala, že ešte posledný krát nech je vnučku prinesiem v brušku 🙂 Tak jej to snáť splním, lebo som si povedala obedík a rada by som ho stihla 🙂 🙂 🙂 Takže dnes sa tu už asi neukážem. Ak by som zajtra ráno neprišla, tak sme išli rodiť 🙂

Som inak hrozne zvedavá, ktoré bábätko si vyberie dnešný krásny slnečný deň na to, aby už prišlo na svet. Držím všetkým palčeky a kočky viete čo už to asi fakt nechajte tak tie pôrody, nech to príde kedy chce neurýchľujte to. Nebojte nebudete prenášať, vaše bábätká presne vedia kedy im bude už na tomo svete fajn. 🙂 cmuk

Tak je ešte idem troška žehliť a potom na obed. Ajojte 🙂

malemimi
10. okt 2010

@slavuska30 haha no si s teba robí srandičky 😀 😉

malemimi
10. okt 2010

@ika33 ahoj!no ja som tiež min týždeň bola u dokiho a ma to festne bolelo a tiež som špinila tak ako ty...a tiež sa necítim teraz na pôrod je mi fajn haha 😉 😀
tak tak ako vravíš každe mimi vie kedy má prísť na tento svet... 🙂
tak si to užite u svokry a pekný dníček prajeme 🙂 🙂

hirunka
10. okt 2010

caute baby........tak nas dnes caka prve kocikovanie aj ked mala ma prve kocikovanie uz za sebou........vcera sa bola kocikovat s babkou no a dnes ideme s manzelom prvykrat kocikovat.......pekne svieti slniecko co viac chciet 😀

malemimi
10. okt 2010

@hirunka jee tak si to užite 🙂 😉

dasa2804
10. okt 2010

Ahojte baby. presne ako @ika33 napisala. Netreba nic urychlovat. Ja viem, ze niektore z nas sa mozu citit horsie, ine zase lepsie. Nejak to ale vydrzme, su to posledne dni, tak si ich este uzime. @hirunka tebe krasne kocikovanie.

salvinka
10. okt 2010

heeej oktobrovky, dnes je naadherny datum, tak teda sup sup vsetky rodit! 🙂 drzim vam paluchy, rychle bezbolestne porody a vela krasnych chvil s vasimi babatkami 🙂

(sorry ze som sa vam tu vtrela,no nedalo mi 😝)

jana_toky
10. okt 2010

Tak si uzime vsetky pekny den, mozno je to posledny den babieho leta 😀 a porod nechajme na nasich drobcekov. Peknu nedelu vsetkym. 😎