icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tatianuskaaaaa
10. okt 2010

@mircova No veru ja uz 3dni prenasam a neni to ktovie co na psychiku ! Radsej porodit pred terminom, nez po termine a furt cakat kedy to uz pride 😝 A tiez som zvedava, ze ci niektora z nas dnes porodi, lebo ozaj to mame pekny datum 😀 Moja prva dcerka je 29.9.2009, keby ten nas pokladik isiel na svet dnes, tak to by mali obe pekne datumi 😀 😀

whitelily
10. okt 2010

ahojte prepacte ze vam skacem do temy 😅
Som tiez oktobrovka a dnes ma cely den picha v bruchu pri pupku naprklad ked sa natiahnem . v noci som troska prudko vstala tak to asi bude s tym suvisiet ....neviem , co myslite ?Mam sa bat ? ☹

bonninka
10. okt 2010

@hirunka jaaaaaj, tak si to užijete, já už se na to tak strašně těšííím, až ti skoro závidím 😎

mircova
10. okt 2010

@tatianuskaaaaa 🙂 tak to by ste mali fakt super dátumy a ďalšie 11.11.2011 😀
Prajem ti veľa trpezlivosti a držím palce, aby to už dlho netrvalo a čoskoro si sa tešila z ďalšieho drobčeka 😉

mircova
10. okt 2010

@whitelily neboj sa určite to bude v poriadku, mňa už druhý deň kade tade pichá hlavne keď sa malý mrví už má fakt málo miesta 🙂 tak to cítim všade 😉
...ak by sa ti k tomu pichaniu niečo pridružilo, alebo to nabralo na intenzite, pre istotu choď radšej k doktorovi, aby si niečo nezanedbala 🙂 ved ty už budeš najlepšie vedieť, držkaj sa 😉

hirunka
10. okt 2010

dakujem baby......uz sme doma z kocikovania...........je tak krasne vonku

mircova
10. okt 2010

@hirunka takže budete krásne unavený z čerstvého vzduchu, idem ja trošku von 😉

nivejka
10. okt 2010

čaute baby.....ja sa tiež hlásim,že som doma 😉 ...manželovi asi teda nevíde tento pekný dátum na pôrod 😀
a tiež ma zaujíma kto nám dnes porodí 🙂 🙂
pekný deň....uvidíme sa zajtra 😉

nivejka
10. okt 2010

@salvinka ..dakujeme 😀 😀 ...jáj keby si mala pravdu 😉

tatianuskaaaaa
10. okt 2010

@mircova Dakujem 🙂 Dufam, ze to bude coskoro 😀

malemimi
10. okt 2010

ahojte! aj my sme sa boli s mm a hafanom prejsť potom do obchodu ...do MC donaldu 😝 😀 a konečne doma..

ja sa hlásim na dnes ...budem rodiť 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😉

udada
10. okt 2010

@zuzana_m ahoj, viem, že je to už otrepaná veta, ale naozaj keď ti začne odtekať plodová voda spoznáš to, teda aspoň u mňa to tak bolo. Začala mi odtekať ráno o štvrtej, keď som išla z wcka, hneď som vedela o čo ide, aj keď to bolo o mesiac skôr. Len som cítila nával teplej vody, ako pri menzese. Mne odtekala postupne, ale teda riadne. Kým som prišla do pôrodnice, bola som celá mokrá, voda mi tiekla aj po nohách, vložka nestačila sať. Nemusíš sa báť, plodová voda sa nedá zastaviť ako moč, tečie samovoľne (tak ako pri menzese), mne odtekala v intervaloch a to som si ako prvorodička myslela, že odteká naraz, ale možno u každého je to individuálne. Ak chceš v lekárni aj predávajú takú vodičku, ale neviem ako sa volá, s ktorou sa testuje, či ide o plodovú vodu, ak áno mala by sa zafarbiť na zeleno. Mne to tak skúšali aj na príjme. Tak to je moja skúsenosť s odtečením plodovej vody, dúfam, že som ti to trochu ozrejmila.

ika33
10. okt 2010

ajojte babule, tak ja som sa u svorky dobre najedla, potom sme sa boli s manželom troška prejsť no a teraz sme už doma a môj manžel nám robí krupicovú kašu, lebo na ňu dostal chuť, takže si ideme dať 🙂 aj so škoricou, buď to príde alebo nie 🙂
Dnes mi manžel hovoril, že by osm sa zajtra mohla dohodnúť s mojim lekárom, že namiesto kotroly vo štvrtok by osm k nemu prišla už zajtra nech sa pozrie či sa neotváram viac a že by som sa s ním mohla dohodnúť, že v stredu keď je v nemocke, by som tam prišla a porodili by sme . Totiž on sa bojí, že zase ide do práce a nestihne ma zobrať do nemocky. 🙂 Tak neviem čo spravím. Inak som mu povedala, že neboj tatinko, toto riešiť nebudeme musieť, lebo do nemocky pôjdeme ešte dnes 🙂 🙂 🙂

malemimi
10. okt 2010

@ika33 jee no dala by som si ...ale je mi dáko ťažko od žalúdka☹
no ja ak bude mm v práci tak volám jemu v prvom rade a potom sanitku hneď on príde rovno do nemocnice...tak sme dohodnutý

horalka777
10. okt 2010

aj ja uz kaslem na vsetky datumy, chcem len, aby mm neminul celu dovolenku cakanim, kedy sa slecne uraci 😅 mne termin podla ultrazvuku praveze vychadzal na dnes alebo na zajtra, tak som zvedava... ale vyvolavaniu sa chcem urcite vyhnut 😝

malemimi
10. okt 2010

@horalka777 ahoj! no mne je jedno aký dátum hlavne nech všetko dopadne dobre...len som nedočkavá a to dosť ... 😖 🙂
kde sú všetky holky? ony asi rodia...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀

horalka777
10. okt 2010

@malemimi skor veceraju 😉 ja tu tlacim chleba do malej a puchnu mi nohy 😝 😅

horalka777
10. okt 2010

@malemimi inak ja mam v datume narodenie skoro kazde cislo ine a myslim, ze zijem celkom stastny zivot 🙂 takze kaslat na to o to viac 😎

malemimi
10. okt 2010

@horalka777 haha tak brú chuť prajem
júúj tak to ma mrzí a moc?

jáj mysláš akože 10.10. by malo byť šťastné?? no ja neviem prečo ale ja na taketo poveri a neviem čo nie som ani na tie sedmičky a piatky 13 a tak ..vôbec sa tým nezapodievam 😀

jana_toky
10. okt 2010

ahojte. My sme boli s mm tiez na prechadzke dnes, kedze bolo take krasne pocko 😎 . Tiez sme este v celku 😀 , takze opat jeden den za nami a budeme cakat na dalsi 😉 . Pekny vecer a pohodovu noc vsetkym zelame 🙂

malemimi
10. okt 2010

@jana_toky hmmno som myslela že už píšeš že ste už traja

jana_toky
10. okt 2010

@malemimi Nooo, ved som aj okna v sobotu umyvala a tak a malickemu sa nechce na svet. 😒 . Takze si hovorim, ze to necham na neho, snad buduci tyzden 😉 . A potom, nemozem byt predsa skor ako ty s malickou, mozno sa aj uvidime v porodnici 😀

horalka777
10. okt 2010

@jana_toky aj my sme dnes boli niekolkokrat vonku, nadherne bolo, aj na psychiku to pomohlo, akurat teraz z postele vstavam ako dochodkyna 😅

franziska
10. okt 2010

tak ja som este stale 2v1 ale zajtra sa mam hlasit u lekvara rano o 8.00 tak som zvedava co mi povie

zucha
10. okt 2010

caute, tak dnes nas uz aj pustili. Baby, co je vlastne s vejinkou????????

malemimi
10. okt 2010

@jana_toky hiho no možno sa tam stretneme 😉 😀

@franziska daj vedieť potom 🙂

@zucha jee no super Gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 daj fotečku!

nevieme cukruska dáva info

ika33
10. okt 2010

tak som vás ešte prišla pozrieť, či náhodou niektorá nepíšete, že už idete rodiť. Ja som zatial v pohode, torška ma pobolieva podbruško ale inak sa necítim nejako ináč. Iba by som stále niečo jedla. 🙂 Tak dobrú noc kočky, nech sa všetky dobre vyspinkáte. pa

malemimi
10. okt 2010

@ika33 ahoj! no dnes tu nik večer nebol ... ☹ podla mňa určite dnes niekto porodil a nie jedna 😉 😀

ziza55
10. okt 2010

@malemimi no ja som to nebola xixi 😀 ja pojdem poslednaaaaaaa z vas aj podla terminu...ale vies...ved dnes bola nedela..muzicci doma..navstevy...svokruse a taaak...zas nemozme tu byt stale 🙂

nivejka
11. okt 2010

čaute babule 😀 ......ako vidíte som tu a v celku--dokonca od pol 3.-tej nemôžem spať 😅
@zucha ...strašne moooooooc ti gratulujem--veľa zdravíčka a aj mliečka 😉
@malemimi ....čo ty nerodíš??--- 😝 😝

tak som zvedavá,čo nám prinesie dnešný deň 😉 ......aby som nezabudla mala som včera keksík--manžel sa dobrovoľne včera nechal ukecať a určite to bolo aj tým dátumom 😀 😀 -------no a niččččč som tu v plnej paráde 😉