Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 😀 😀 😀 ...ani ty nemôžeš spať??.....ja mám tiež poriadnych poslíčkov a potom som sklamaná 😖
no ja mám prvý termín podľa správnosti teraz v stredu a druhý mám v nedeľu,taaak som zvedavá 😝
@nivejka no veru neda sa mi spat, posledne dni neviem co to ten spanok je...ja mam termin 15teho, ale mam problem s tym, ze maly sa mi sa mi otaca v bruchu, raz je KP, na druhy den ok, som v ruzinove skoro obden na sone...ako doma...xiixx
@slavuska30 .....to ťa každý deň kvôli tomu pozorujú,že malinký sa tam točí?
máš zazmluvneného doktora?
@nivejka ano, lebo ze ked je to xlapec KP musi sekciou, ak sa stoci normalne, tak idem prirodzene a na sekciu ma musia pripravit..je to komplikovane, ze sa toci pre oslabenu maternicu...ma na sone 4kg..fuska...xi..nemam zazmluvneneho..nexavam to tak...
@slavuska30 .....my sme mali pred 2týždňami 3800g--tak som zvedavá koľko bude mať,ked sa narodí,ale vôbec ma neteší,že takú váhu budem musieť vytlačiť--len dúfam,že všetko bude ok a toto sú len moje obavy 😉
no to áno ked je KP musíš sekciou---tak potom máš dosť plodovej vody,ked sa ti tam vrtí ako vrtulka 😉
kedy ti naplánujú sekciu?
@nivejka ja som mala naplanovane na dnes prijem na tu sekciu, ale kedze sa otocil, tak sme sa dohodli, ze to bude prirodzene az sa zas nestoci 😀 😀 , tak mi zavolaju v stredu al.piatok do poradne ak sa nerozidem dovtedy..
@slavuska30 .....hmm blbé ,ked sa ti drobec takto stále točí ved ani nemôžeš porodiť 😅
no keby zostal ako bol,tak už dnes by si to mala za sebou 😉 ---malý tanečník je to 😉
@nivejka ..no veru..asi je z divyx vajec..opytam sa manžela.. 😀 😀 😀 😀
..tiež riadnu vahu ti vypočitali...nejake cvaliky budeme mat.. 🙂
@slavuska30 ...to teda áno 😀 ...ja hovorím,že budem mať malú Xenu a ty teda budeš mať malého Herkulesa 😀 😀
... 😀 😀 😀 to je vystižné...zaxvilu idem budut deti, maly ma tento tyzden prax v skole, tak skoro vstava a mala sa potrebuje sto x skontrolovat pred zrkadlom, ci jej vsetko dobre ladi..katastrofa.. 😝
@slavuska30 ...ja mám 11.ročnú babu,tak veľmi dobre viem--o čom hovoríš 😀
@nivejka ..no veru..puberta s nou zacina mavat..bola na narodeninovej oslave u kamarata, ze sa aj pobozkali a pozval ju do aquaparku, ja som povedala, ze nemoze, tak je na mna nahnevana..no uzbnaj..
@slavuska30 ....no dobré 🙂 ...tak už Kristínka takto? 😀 .....ale o tej puberte mi veru hovor--tá moja sa tiež každú chvíľu na mňa za niečo nahnevá 😝 .....najhoršie je,že deti v škole medzi sebou súperia--kto akú novinku má atd...
u nás je teraz nadutosť pre dotyk.telefon a ide ma z toho rozhodiť 😖
Ahojte.
Tak ja sa hlásim, že ešte nič, i keď som sa zobudila o 2.22 na to, že ma hrozne bolia kríže a ťahá sa to do ľavej strany podbruška. Asi tak do 4.30 som bdela a stále som cítila, že ma to bolí, ale nestupňovalo sa to. No a potom som zaspala a o 6.00 som vstala uplne durch mokrá - spotená, tak som si dala sprchu kým bol manžel doma, že keby niečo 🙂 No a už sme doma samé :(
@nivejka no je to hrúza... možno to stihňeš..ale ty to máš bližšie ja nie ja mám termín trochu ďalej...no ale som zvedavá lebo na zajtra ma objednal pôrodnik o tri dni skôr tak sa už neviem dočkať kedy bude ráno...o 7:35 tam mám byť ideme s mm spolu radšej tak som mu povedala nech sa vypýta z roboty.. 😉 jááj keby je zajtra deň D 😝 😀
inak teraz som si sadla na zadok a ma to bolelo v šuške..tak neviem či je už tak nízko alebo čo -...
@ziza55 ale Zuzka... ja už mesiac som v prdeli vieš nechápem na čo mi povedal doki že to bude o mnoho skôr keď to tak nebolo ...potom každý deň čakáme ako taký idioti 🙄 a inak už aj mm je nervózny sa ma stále pýta že: ,, macooo kedy ju už vytlačíš ,,..atď aj malej sa pýta hihi že kedy už pôjde von...a ona nič !!! 🙄 😀
no idem ja radšej s hafošom von lebo mm ešte nechodí haha 😀 a nejak ma pichá dole dosť tak aby bola vyčúrana a vykakaná 🙂 tak zatiaľ .... potom som tu akona koni 😀 😀
@malemimi - no ja sa toho obávam, že keď som sama doma a príde to na mňa či to ten môj manžel stihne prísť a zobrať ma do nemocky. Lebo teraz je to práve tak, že všetci tí čo by ma mohli ešte zobrať autom, tak sú neni doma.
Inak som sa rozhodla, že dnes zavolám svoju Dr., že či by sme sa radšej nedohodli na nejakom termíne pôrodu, lebo ja mám fakt obavy z toho, že sa dopravým neskoro. Radšej by som bola keby ma mal pod dohladom už keď som otvorená a môže to prísť kedy koľvek.
@ziza55 - no veru je to na nervy. Akokoľvek sa človek snaží na to nemyslieť a brať to tak, že veď keď to príde tak poho ale aj tak ťa to tam niekde stále hrizká.
Inak kočky keby som dnes porodila, tak sa moja dcéra narodí presne v ten istý deň ako moja krstná dcéra iba s dvoj ročným odstupom. 🙂

@nivejka ..ahoj...aj ja som este v celku, vecer som mala kontrakcie, uz som sa vytesovala a potom zrazu fuc...tak nč..cakam dalej..xi 🙂