icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
11. okt 2010

@malemimi no, ja som tiez cele tehu s vytokom. Slipoviek sa nezbavim. Ale je to normalne... 😉

nivejka
11. okt 2010

@bonninka ....ja tiež musím môjho mm pochváliť,lebo ten si ju vôbec nedáva dole a poctivo ju nosí--tvrdí,že ju dá dole iba raz 😀 ....ale to by veru asi nerozdýchal 😀 😀

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka Nooo, a moj mm ju nosil stale, ale 3mesiace po svadbe ju stratil na splave 😢

bonninka
11. okt 2010

@jana_toky tak to bude asi normální před porodem, já jsem tohle říkala minule na kontrole doktorce a nikterak se nad tím nepozastavila, takže asi OK, prostě to patří k těhotenství 😎 a i já jsem se bála, abych neměla nějaký zánět kloubů, ale ono to bude spíš asi bolet tím, že ta látková výměna je tam prostě teď zpomalenější,...

jana_toky
11. okt 2010

@horalka777 no to je fakt, musim mu to povedat 😀 😀 😀

bonninka
11. okt 2010

@jana_toky super, tak to jsme minimálně 3 se stejným termínem - já, ty a NIvejka 😎

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka dakujem. 🙂 Ma to ukludnilo....

bonninka
11. okt 2010

@nivejka no, na to mám i já stejný názor, hned se dost nehezky šklebím, cože si to troufá zkoušet 😀

nivejka
11. okt 2010

@horalka777 hi,hi...to musí byť sranda,ked niesi v tom kymácaní zo stranu na stranu sama 😀 ...
u nás sa bohužiaľ húpem len ja a to si pripdám ako dobre veľký medved 😀
ten výtok ja mávam stále,ale ked som bola v poradni,tak dr.velice,že viete,že máte výtok--a ja že áno a hned mi nasadila takú gelovú masť.....ja som odjakživa,čo sa poznám mokrá 😀 ....a výter na streptokoka bol v poriadku..

jana_toky
11. okt 2010

@bonninka Ano, som velmi zvedava, ci sa tam s niekym odtialto stretnem. 🙂 . Aj malemimi je plus-minus okolo tohto terminu 😀

horalka777
11. okt 2010

@nivejka s vytokom sme na tom podobne 😝 😀

bonninka
11. okt 2010

@horalka777 @nivejka to já zase mám všechno v pohodě, můžu se koupat kdekoli a kdykoli a nikdy žádnej problém a výtěr na streptokoka mám pozitivní, takže v tom to asi nebude 😀

nivejka
11. okt 2010

@horalka777 ...čo poznám jednu babu,tak oni používali,že indulonu na mazanie 😀
nikdy som ja také nič nepoužila ani vo forme gelov,lebo mi to absolutne netreba a skôr by som prijala,keby som ten výtok ani nemala 😉

bonninka
11. okt 2010

@jana_toky jaj, tak to je paráda, takže minimálně 4 - to už by bylo abysme se aspoň 2 nějak nepotkaly 😀

nivejka
11. okt 2010

heeej baby naozaj by sme si mali dať nejaké poznávacie znamenie,aby sme sa v nemocke spoznali,lebo fakt je blbé sa niekoho pýtať že "niesi náhodou z koníka???"---trošku blbééé 😒

slavuska30
11. okt 2010

..baby a idete všetky do Ružinova?aj ja.. 🙂

bonninka
11. okt 2010

@slavuska30 takže jsi 5-tá co už víme - paráda, se tu množíme jak králíci 😀 😵 😀

slavuska30
11. okt 2010

@bonninka 🙂 🙂 🙂 🙂 to je dobre...obsadime to tam...xi
😀 😀 😀 😀

nivejka
11. okt 2010

...tak s bonninkou nebudem mať problém pri oslovení,lebo sa už poznáme.... 🙂

jana_toky
11. okt 2010

@nivejka Snad sa podla fotiek, ktore mame tu nejako spozname 😉 . Inak chce niektora z vas izbu v nadstandarde? 😀

nivejka
11. okt 2010

@jana_toky ....no ked si dáš ten svadobný závoj aj s malemimi,tak vás aj možno spoznám 😀 😀

bonninka
11. okt 2010

Já myslím holky, že to bude v pohodě, já se řídím heslem, že "líná huba, holý neštěstí", takže já se určitě ozvu každému koho potkám 😎 V ambulanci se vždycky s někým začnu vykecávat, takže v pohodě. Ale pro všechny případy si třeba můžeme dát nějaké heslo, třeba "VESLO" ať je sranda 😀

jana_toky
11. okt 2010

😀

slavuska30
11. okt 2010

@bonninka
😀 😀 to je dobre...

tatianuskaaaaa
11. okt 2010

Ahojte baby. Takze furt som v celku. Ale vcera vecer bol sexik a dnes rano som mala na zachode vytok aj s primesov krvi. Tak hadam to mohla byt aj ta hlienova zatka a do zajtra by som mohla uz kooooooooooooooooooooonecne porodit!!!! 😀 To vam je hej, ze sa tam mozno tolke stretnete, ja rodim v PN, ale budem na vas mysliet, aby to kazdej jednej dobre dopadlo-bezbolestny porod 😉

bonninka
11. okt 2010

Takže v mém případě to bude nějak tak: ahoj, říká ti něco heslo Veslo? Ne? To neva, já jsem Marta,.... 😀

jana_toky
11. okt 2010

VESLO, tak ok 🙂

No, idem si trochu od PC oddychnut, mrknem sem opat podvecer, ze co ste stihli popisat 🙂, Ahoj zatial 😎

bonninka
11. okt 2010

No, i já musím něco jít udělat, jinak se odtud do večera taky nehnu, tak zatím papa kočky a držte se 😉

nivejka
11. okt 2010

@bonninka ....že VESLO 😀 😀 😀 ......tak to ťa ako napadlo 😀 😀 .....dobre som sa aj zasmiala--no budem chodiť po chodbe a budem hovoriť že : " VESLO " a oni si budú myslieť,že mi šibe a dajú mi také pyžamo ako vejinke nie?????? 😀 😀 😀

nivejka
11. okt 2010

@bonninka ...........haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa--umrem z teba!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀