Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka taky s prepacenim soplovity zlty hlien
@nivejka to odpuchne, neboooj, ja som to mala aj prvy krat, tiez som sa bala, ze mi kvoli obrucke prst odumrie 😅
@horalka777 ....preto sa pýtam,lebo je viacero verziíí tej zátky 😉
ja som sa týždeň liečila dole na biely výtok a teraz ho mám stále a pritom som lieky využívala,ale biela zátka to určite nebude že?...viem,že býva aj slizovitý číry,ale o bielom som nepočula 😒
keby som tak mohla aspoň drepy robiť---mňa strašne nohy bolia a hlavne klby---fnuuk
@nivejka tak to já jsem všetky obrúčky už dávno sundala,...a to i ty volnější už bych měla zařezaný v prstech 😝
Je docela sranda, že mi před svatbou všichni říkali, jak mi manžl tu obrúčku na ruce nosit nebude a že do půl roku po svatbě ho bude mít dole a je to dýl než rok a začala jsem s tím bohužel já, ačkoliv ze zdravotních důvodů 😀
@ziza55 No, ved ja tiez som casovo autom do 10 min. od nemocnice... . Ale baby maju pravdu, moze sa stat hocico a ak bolesti budu brutal, tak to radcej poriesim tou sanitkou. Ale mm tvrdi, ze bude po ruke, ze uz sedava s klucami od afta a kazdu hodinu chodi preventivne nastartovat 😀
@slavuska30 tak to bude akrobat 🙂 držím palce, aby to dobre dopadlo
@nivejka ja mam biely vytok cele tehu a dost, a vysledky boli dobre, tak to uz vobec neriesim, ale toto bolo ine..
klby, ani nevrav, vstavam z postele rovnako ako moja 72r mama a chodime obe po kuchyni chvilku ako na nejakom ortopedickom oddeleni, kym to rozchodime 😀
@mircova dakujem...potom dam vediet ako to cele dopadlo..xi
@horalka777 že je normálne ak má žena výtok niekde o tom je aj písane... ja nosím vložku tenkú
@bonninka Ja som vcera musela dat obrucku dolu (ledva, ledva), riadne mi spuchli prsty 😒 . A este mi aj ruka napuchla a pobolieva ma, ako keby som mala zapal zily, alebo co ☹ , ale len na jednej ruke. Dufam, ze to nie je nic vazne a nic to neskomplikuje. Som rozmyslala, ze pred porodom robia krvne vysledky a ked tam najdu nejaky zapal, ktory sa v KO prejavi, tak dufam, ze nebude problem mi pichnut epidural ☹ .
@slavuska30 no sme zvedavé 😉 a držíme hlavne palčeky 🙂 🙂
@malemimi protože je to takovej nature typ, cvičil dost dlouho karate a tam by mohl někomu ublížit na tréninku a tak celkově není zvyklý ani na hodinky a sem tam dělá takovou hrubou práci, při které ho na chvíli sundá, aby ho nezničil. Tak se mu do toho moc nechtělo, ale teď už je závislák, když se nudí, tak si s tím prstenem hraje, ...tak už ho asi fakt jen tak nesundá 😎
@malemimi dakujem... 🙂
@jana_toky aby si nakoniec manzel nevybil baterku na aute z tych pokusnych startov 😀
ja uz obrucku nezlozim posledny mesiac, aspon mi ju neslohnu a nestratim ju 😎
...idem ja asi este dat zoparkrat hore dole schodiste... 😅

@nivejka hihi ..no ja mám sesternicu pehatú a tá je ale aj pekná a neviem si ju inak ani predstaviť...hihi a tiež keď má dakto len pár takých pidi tak v poho...ale úplne červený keď sú aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀