Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jinak holky, já normálně říkám, že heslo je křeslo, jakože se to rýmuje, ale to bych mohla někoho vytrápit s říkáním " ř " a to bych nerada, tak proto 😀
@nivejka Jeeeej...no teda tak sup sup, aby si sla rodit 😉 Este,ze si mm nahovorila na sexik !!!! 😀 A daj vediet, ci su dake dalsie priznaky, drzim palceky !!!! Inka ja idem rodit s epi ak to bude normalny porod,lebo bez nej, by som to nezvladla !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝
no vsak idem v pondelok k detskemu lekarovi tak sa s nim poradim ci to je alebo nie je neskoro........
Veslo 😀 😀 ---to len skúšam!!! 😀 ---to fakt budeme takto chodiť po pôrodnici a pýtať sa na veslo? 😀
lebo je to fakt sranda a ja sa na tom len smejem 😀 😀
mňa pobolievajú kríže a aj vyššie ako keby som mala svalovicu 😒
v podbrušku ma stále reže,tak uvidíme do rána....mm sa strašne potešil tej hlienovej zátke 😝
Ahojte babule... ja som asi posledny tyzden kinderko 😝 po dnesnej poradni som sa dozvededla ze vo stvrtok mam prist na interne vysetrenia a asi na ten buduci tyzden mi naplanuju sekciu.. maly je valibuk..ma 3800g a vraj je na mna moc velky
@nivejka haha no ja keď tak sa opýtam na modrého koníka a je to istejšie 😉
hihi no zlatý je mm 😀
@cukruska1920 ahoj!jee no to je valibučík 😀 moja malunká ma cca 2769g 😀 my sme zase nejaký pidi
@malemimi no je riadny.. tak ale dievcatka su mensie jak chlapci
@cukruska1920 no hej ale už by mohla mať 3kg vieš...
@malemimi ale tie sona su len orientacne... niektore babatka maju uplne inu vahu ked sa narodia ako co hovoria na sone
@cukruska1920 no to mi je jasne ale som myslela že aspoň tie 3 kg bude mať veď pred mesiacom mala 1613g a teraz 2769g aj keď je to len cca tak malý rodziel to aj tak dalo 😒 🙂
@malemimi bude sa ti lahsie rodit..inak kamoske tyzden pred porodom hovorili ze mala ma len okolo 3kg a nakoniec mala 3860g
@cukruska1920 ...aj my sme mali toľko pred 2týždňami a tak som zvedavá-než porodím koľko budem mať 😀
to bude sloniatko 😉
@cukruska1920 nestraš haha 😀
@nivejka no mi hovor....ja len dufam ze sa teraz nevypyta na svet ked uz som sa zmierila s tou sekciou
@malemimi noooo 😅
@cukruska1920 hihi no uvidíš... 🙂
@nivejka ja nie je jedno či chodím sedím alebo ležím bolí ma..som si ju kukala tak hlavičku nevidím haha ale je veľka 😖 😀
no mne je dnes tiež barz jak a taká unavená som stále ...asi dnes pôjde dať vyčúrať hafana mm zase ho prehovááárať ...ach jaj ( je lenivý totiž sa obliecť obuť a ísť výťahom 😀 😀 )
@malemimi 😀 😀 😀 aj si ju pohladkala,?
idem ja trošku do vane....malinká je dnes nejako nepokojná v brušku a to mi na ňu nejako nesedí--niečo sa jej nepáči...
a mňa stále ťahá ten chrbát..... 😒

@hirunka aj mě říkaly baby, že se na toto vyšetření chodí někde okolo měsíce věku miminka, tak to možná fakt zkus jinde,...