icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bonninka
11. okt 2010

@hirunka aj mě říkaly baby, že se na toto vyšetření chodí někde okolo měsíce věku miminka, tak to možná fakt zkus jinde,...

bonninka
11. okt 2010

jinak holky, já normálně říkám, že heslo je křeslo, jakože se to rýmuje, ale to bych mohla někoho vytrápit s říkáním " ř " a to bych nerada, tak proto 😀

malemimi
11. okt 2010

@nivejka hej ale len pre prípad núdze 😉 dúfam že ju nebudem potrebovať 🙂

malemimi
11. okt 2010

@hirunka ahojky! no janeviem keď tak skús aj niekde inde...
MAMI4KY kde ste treba poradiť HIRUNKE 🙂 😉

tatianuskaaaaa
11. okt 2010

@nivejka Jeeeej...no teda tak sup sup, aby si sla rodit 😉 Este,ze si mm nahovorila na sexik !!!! 😀 A daj vediet, ci su dake dalsie priznaky, drzim palceky !!!! Inka ja idem rodit s epi ak to bude normalny porod,lebo bez nej, by som to nezvladla !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝

hirunka
11. okt 2010

no vsak idem v pondelok k detskemu lekarovi tak sa s nim poradim ci to je alebo nie je neskoro........

nivejka
11. okt 2010

@mircova .....keby nebolo včera toho 10.10. ,tak asi by ani nič nebolo,lebo už dkhšiu dobu o tom dátume básnil,tak sa snažil to asi sexíkom urýchliť 😀

nivejka
11. okt 2010

@hirunka ahoj moja 😉 ....uvidíš ako dopadneš u obvodnej lekárky,ale podľa mňa je to o 2 mesiace dosť neskoro 😒
chodíš k dr.do SC?,lebo ja áno 😉

nivejka
11. okt 2010

Veslo 😀 😀 ---to len skúšam!!! 😀 ---to fakt budeme takto chodiť po pôrodnici a pýtať sa na veslo? 😀
lebo je to fakt sranda a ja sa na tom len smejem 😀 😀
mňa pobolievajú kríže a aj vyššie ako keby som mala svalovicu 😒
v podbrušku ma stále reže,tak uvidíme do rána....mm sa strašne potešil tej hlienovej zátke 😝

hirunka
11. okt 2010

@nivejka nie tu do kralovej chodim

cukruska1920
11. okt 2010

Ahojte babule... ja som asi posledny tyzden kinderko 😝 po dnesnej poradni som sa dozvededla ze vo stvrtok mam prist na interne vysetrenia a asi na ten buduci tyzden mi naplanuju sekciu.. maly je valibuk..ma 3800g a vraj je na mna moc velky

malemimi
11. okt 2010

@nivejka haha no ja keď tak sa opýtam na modrého koníka a je to istejšie 😉
hihi no zlatý je mm 😀

@cukruska1920 ahoj!jee no to je valibučík 😀 moja malunká ma cca 2769g 😀 my sme zase nejaký pidi

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi no je riadny.. tak ale dievcatka su mensie jak chlapci

malemimi
11. okt 2010

@nivejka mňa šušula bolí zo spodu... 😒 a som nejaká oťapená nič sami nechce

malemimi
11. okt 2010

@cukruska1920 no hej ale už by mohla mať 3kg vieš...

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi ale tie sona su len orientacne... niektore babatka maju uplne inu vahu ked sa narodia ako co hovoria na sone

malemimi
11. okt 2010

@cukruska1920 no to mi je jasne ale som myslela že aspoň tie 3 kg bude mať veď pred mesiacom mala 1613g a teraz 2769g aj keď je to len cca tak malý rodziel to aj tak dalo 😒 🙂

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi bude sa ti lahsie rodit..inak kamoske tyzden pred porodom hovorili ze mala ma len okolo 3kg a nakoniec mala 3860g

nivejka
11. okt 2010

@cukruska1920 ...aj my sme mali toľko pred 2týždňami a tak som zvedavá-než porodím koľko budem mať 😀
to bude sloniatko 😉

malemimi
11. okt 2010

@cukruska1920 nestraš haha 😀

cukruska1920
11. okt 2010

@nivejka no mi hovor....ja len dufam ze sa teraz nevypyta na svet ked uz som sa zmierila s tou sekciou

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi noooo 😅

malemimi
11. okt 2010

@nivejka no ja som myslela že tiež mi povie aspoň 3500g a ono to takto 😀 ....

jaj zajtra ráno pôrodnikovi...neviem sa dočkať čo mi povie...neviem či máme brať aj tašku aby mm nemusel náhodou ak by sme šli rodiť čo síce necítim ale aby sa nemusel dva krát točiť...

nivejka
11. okt 2010

@malemimi .....mňa pobolieva šušula hlavne pri cikaní -to mi pripadá ako by som sa rozťahovala...
ale teraz sa cítim dosť zvláštne ani to neviem dobre popísať...

malemimi
11. okt 2010

@cukruska1920 hihi no uvidíš... 🙂

malemimi
11. okt 2010

@nivejka ja nie je jedno či chodím sedím alebo ležím bolí ma..som si ju kukala tak hlavičku nevidím haha ale je veľka 😖 😀
no mne je dnes tiež barz jak a taká unavená som stále ...asi dnes pôjde dať vyčúrať hafana mm zase ho prehovááárať ...ach jaj ( je lenivý totiž sa obliecť obuť a ísť výťahom 😀 😀 )

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...ja ked som bola na utz,tak som chcela počiť,že má už aspoň nejakých 2600g a oni mi povedia,že má 3800g--takže to bol šook.
pre istotu si zober tašku,ved mm ti ju ponesie 😉

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...si pozerala,či nevidíš hlavičku? 😀 😀 😀 😀 😀 --odpadnem!!
o tej veľkosti pomlčím,lebo mne skoro zrkadielko vypadlo z ruky,ako som sa zľakla 😀 😀 --príšerné 😅

cukruska1920
11. okt 2010

@malemimi 😀 😀 😀 aj si ju pohladkala,?

nivejka
11. okt 2010

idem ja trošku do vane....malinká je dnes nejako nepokojná v brušku a to mi na ňu nejako nesedí--niečo sa jej nepáči...
a mňa stále ťahá ten chrbát..... 😒