Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi no malu...ked si si pozerala zrkadlom ci nevidis hlavicku 😀
@cukruska1920 jáááááááááj haha to za mňa vždy spraví doki 😀 😀 😀
no tak princeznička sa mi už zobudila, idem jej dať papať, potom ju kúpem a zase sa tu ukážem 😎
No ja som vyšla s manželíkom zo sprchy a ideme papať...no a trochu som sa aj prebrala nejaká som stále oťapená ...
ahojte, vidim, ze ste toho vela popisali, tak som citala a skoro sa pocurala od smiechu pri Veslach a vypadnutych zdrkadielkach 🙂 🙂 🙂 .
Ja som dnes volala lekarovi, zajtra mam poradnu o jednej, tak budem zvedava, co bude nove. 😀
Dnes som aj ja akási oťapená, aj som si po dlhom čase uvarila kávu a nepomohlo 😖
Po obede som išla s mm na prechádzku a po hodinke sme sa vrátili, lebo mi už strašne bolo treba na WC a teraz som si chcela užiť trošku pohody pred telkou a on zaspal na gauči ☹ , asi ho zobudím nech ide do postele, lebo sa nemám kde rozvaľovať 🙂 😀
...zajtra mám poradňu potom dám vedieť ako sme na tom.
Už dávno sa nám neozvala, žiadna nová maminka, že už sú doma, tak možno zajtra niekto napíše, sa neviem dočkať 😉
@malemimi...ja idem tiež ráno, tak aby som tam už bola o 7,00 hod., lebo inak mávam poradňu v stredu, ale doktorka tam asi nebude tak mi to prehodila na utorok, tak tam bude kopa žien, čo budú po mne čumieť, čo tam robím, keď pre tehotky je poradňa v stredu 😀
Inak ja som z MT.
Sa mi určite nebude chcieť ráno vstávať ☹ ale dáko sa premôžem.

@nivejka no veď hej 🙂
haha no tak som sa kukla dole aká je veľká tak som hneď skontrolovala stav 😀
@cukruska1920 koho? šušu? 😀
@nivejka hmm no moja sa tiež dnes hýbe dajako...a som unavená
môj mm príde s práce a oznámi mi že ide cvičiť do posilky ...takže fasa ja sa na neho teším a on takto... 😖 🙂