Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi ...šak ešte nerodím 😀 ....ale mm som rýchlo dnes vyslala do obchodu na nákup aby som im pre istotu ešte dnes navarila a pred 20minutami som dovarila kurací perkel...-že nech majú čo jesť,keby ma to dnes večer,alebo zajtra chytilo 😀 ....a nejako som sa rozcvičila,ale za to mi nohy napuchli ako balony 😅
@udada ...aj to tak u mňa vyzeralo,že pôjdem medzi prvými a vidíš--predbehla si sa 😀 😀
bodaj by som už išla,ale môže sa stať,že tu ešte pár dní budem strašiť 😅
zvláštne ako sa to všetko otočilo a dr.mi ani nemusel ten pesar dávať,ale pravda človek nikdy nevie...
chcela som porodiť menšie bábätko a teraz porodím sloníka 😀
baby inak poculi ste ako zevraj bude poberanie toho rodicaku od noveho roka?my ztoho vyjdeme asi najhorsie..kedze ho nemame odsuhlaseny do konca roka ale az vo februari alebo marci buduceho roka,,,to su dobri hajzli 😖
dievcence....pisala mi vejinka.... dnes jej robili rekonstrukciu hradze...sa jej rozpadli stehy tak jej to museli vyparat a znova zasit... vytrpela si chuda ale hadam zajtra uz pojdu domov
@cukruska1920 ....jáááj vejinka--tá si naozaj užila chudatko moje...no nech už je radšej doma,tam sa dá rýchlejšie do kopy 😉
dobré ránko spachtošky 😀 😀 ----ja zase nemôžem spať od pol 3-tej---porazí ma!!--zase 😀
tak ako tak pozerám chýba nám tu mysenac a kika 😉
..krásne ránko všetkým...stále som ako kinderko..nič sa nedeje..
@cukruska1920 viete co baby...toto je presne to.....pocula som uz minimalne 5pripadov...vratane mojej sestry ze isli na nahodu...ze ich odrodi lekar ktory tam bude..ze nemali vybaveneho a sli na nahodu .a dopadli takto..pozasivane halabala nejakym amaterom a potom taketo problemy...to je sila... ☹ 🙄
Jinak já jsem též pořád pohromadě, v noci mi bylo dost špatně od žaludku, ale zase jsem to nějak rozchodila, tak už se cítím zase fit 😉
@cukruska1920 chudinka, no je to pěkně hnusný, tak se jí to snad brzo už zahojí a bude mít klid 😵
už som späť 😉 ....bola som ešte na pošte--nech mi na ladničke nesvietia zbytočne šeky 🙂
zbehla som ešte do obchodu ... a snad sa niečo pohlo 😉 .....inak už odvčera ma trápi dost záha-hnusoba jedna!!!
tá zátka odchádza takto na etapy?..lebo som dosť mokrá a ked vídem z wcka,tak ked sa natiahnem cítim ako mi to dole bublinkuje 😕
Ahojte....kto rodi??? ja stale nic... 😝
@nivejka kedy ti padlo brusko??
@cukruska1920 ....no tak to neviem,kto rodí 😅 ---ja to veru ešte niesom 😀
ale včera som si už aj myslela,že pôjdem,ale akosi sme so to zase rozmysleli 😅

@malemimi ...tak ja už viem na 100% ,že to bola hlienová zátka--ešte stále postupne to zo mňa ide a ako som hovorila,že idem sa kupať,tak mi nedalo a mrkla sa teda dole zrkadlom a fuuuj ako sopel to zo mňa vyselo a naťahovalo sa to..--je to nechutné,ale takto to bolo---aspoň som sa uistila 😅