icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...tak ja už viem na 100% ,že to bola hlienová zátka--ešte stále postupne to zo mňa ide a ako som hovorila,že idem sa kupať,tak mi nedalo a mrkla sa teda dole zrkadlom a fuuuj ako sopel to zo mňa vyselo a naťahovalo sa to..--je to nechutné,ale takto to bolo---aspoň som sa uistila 😅

malemimi
11. okt 2010

@mircova no alebo neskôr ak niekto rodíl včera čo si myslím že áno lebo nás tu chýba dosť... 😉

nivejka
11. okt 2010

@udada ...ahoooj moja...no konečne si sa nám aj ty ukázala na fotke 😉 😉 😉
malinká je prekrásna!!!!!!!!!!
inak dakujem a strašne by som to chcela mať už za sebou--ved o 2 dni mám termín 🙂

malemimi
11. okt 2010

@nivejka aaaaaaaaaaaaaaa počkaj ma ja chcem tiež rodiť aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

nivejka
11. okt 2010

@malemimi ...šak ešte nerodím 😀 ....ale mm som rýchlo dnes vyslala do obchodu na nákup aby som im pre istotu ešte dnes navarila a pred 20minutami som dovarila kurací perkel...-že nech majú čo jesť,keby ma to dnes večer,alebo zajtra chytilo 😀 ....a nejako som sa rozcvičila,ale za to mi nohy napuchli ako balony 😅

udada
11. okt 2010

@nivejka vidíš a to som si myslela, že ty budeš z nás prvá mamina, no a nakoniec sa tej tvojej malej fakt v brušku zapáčilo 😀
- ináč Lilien je naozaj krásne meno, veľmi sa mi páči
- dúfam, že keď to je už hlienová zátka, že už čoskoro "pôjdeš" na to

nivejka
11. okt 2010

@udada ...aj to tak u mňa vyzeralo,že pôjdem medzi prvými a vidíš--predbehla si sa 😀 😀
bodaj by som už išla,ale môže sa stať,že tu ešte pár dní budem strašiť 😅
zvláštne ako sa to všetko otočilo a dr.mi ani nemusel ten pesar dávať,ale pravda človek nikdy nevie...
chcela som porodiť menšie bábätko a teraz porodím sloníka 😀

udada
11. okt 2010

@nivejka ináč vôbec vám nezávidím tie nervy z čakania, u mňa to prišlo skôr, ale hlavne nečakane a som neskutočne rada, že to mám za sebou
- musí to byť fakt na nervy, keď vás tu takto čítam, ako to už chcete mať za sebou a vôbec sa vám nečudujem

ziza55
11. okt 2010

baby inak poculi ste ako zevraj bude poberanie toho rodicaku od noveho roka?my ztoho vyjdeme asi najhorsie..kedze ho nemame odsuhlaseny do konca roka ale az vo februari alebo marci buduceho roka,,,to su dobri hajzli 😖

udada
11. okt 2010

@ziza55 myslíš to zníženie zo 165 eur na 190? tak to máš teda pravdu, im je to jedno, tí "hajzli" majú iné platy, o ktorých my obyčajný ľudia môžeme akurát tak snívať

malemimi
11. okt 2010

@ziza55 no to su ...chudáci!!!

@nivejka hihi ja cem tuíeeeeeeeeeeeeeeeeeeež 😀

cukruska1920
11. okt 2010

dievcence....pisala mi vejinka.... dnes jej robili rekonstrukciu hradze...sa jej rozpadli stehy tak jej to museli vyparat a znova zasit... vytrpela si chuda ale hadam zajtra uz pojdu domov

nivejka
12. okt 2010

@cukruska1920 ....jáááj vejinka--tá si naozaj užila chudatko moje...no nech už je radšej doma,tam sa dá rýchlejšie do kopy 😉

nivejka
12. okt 2010

dobré ránko spachtošky 😀 😀 ----ja zase nemôžem spať od pol 3-tej---porazí ma!!--zase 😀
tak ako tak pozerám chýba nám tu mysenac a kika 😉

slavuska30
12. okt 2010

..krásne ránko všetkým...stále som ako kinderko..nič sa nedeje..

ziza55
12. okt 2010

@cukruska1920 viete co baby...toto je presne to.....pocula som uz minimalne 5pripadov...vratane mojej sestry ze isli na nahodu...ze ich odrodi lekar ktory tam bude..ze nemali vybaveneho a sli na nahodu .a dopadli takto..pozasivane halabala nejakym amaterom a potom taketo problemy...to je sila... ☹ 🙄

bonninka
12. okt 2010

@nivejka tak třeba už nám začneš za chvíli taky chybět, když už jsi bez zátky 🙂

bonninka
12. okt 2010

Jinak já jsem též pořád pohromadě, v noci mi bylo dost špatně od žaludku, ale zase jsem to nějak rozchodila, tak už se cítím zase fit 😉

ziza55
12. okt 2010

@bonninka cauko cicus...dojdem okolo jednej oki?cakam navstevu za hodinku 😉

bonninka
12. okt 2010

@cukruska1920 chudinka, no je to pěkně hnusný, tak se jí to snad brzo už zahojí a bude mít klid 😵

bonninka
12. okt 2010

@ziza55 oki, budu doma, jako obvykle 😎

nivejka
12. okt 2010

už som späť 😉 ....bola som ešte na pošte--nech mi na ladničke nesvietia zbytočne šeky 🙂
zbehla som ešte do obchodu ... a snad sa niečo pohlo 😉 .....inak už odvčera ma trápi dost záha-hnusoba jedna!!!
tá zátka odchádza takto na etapy?..lebo som dosť mokrá a ked vídem z wcka,tak ked sa natiahnem cítim ako mi to dole bublinkuje 😕

bonninka
12. okt 2010

@nivejka to ti řeknu, až začnu taky bublinkovat 😀 jinak mě dnes připadá, jakoby se malej tlačil do pánve, občas je to hodně nepříjemné a kope tak, že tam musí cvičit karate, nebo co,... od rána se nezastavil 😀

nivejka
12. okt 2010

@bonninka ...ved určite sa posúva ešte nižšie--ako mne Lili---len sa pozri ,ako je dole úplne na doraz!!
a ja že prečo ma to tak dole reže 😅 ....
dúfam,že je to naše posledné foto 🙂

bonninka
12. okt 2010

@nivejka tak jsem to hned došla prozkoumat před zrcadlo a mám to břicho už taky níž, ale do tvého mi ještě kousek zbývá. Tak tu hopkám na míči, aby postupoval dále do vozu 😵

jana_toky
12. okt 2010

@nivejka Jeeej, to mas pekne dolu brusko a ked je prec zatka este k tomu, myslim, ze si narade 😀

cukruska1920
12. okt 2010

Ahojte....kto rodi??? ja stale nic... 😝

nivejka
12. okt 2010

@bonninka
@jana_toky ...myslíš,že by som už teda mala ísť rodiť?? 😀
neviem si ani sadnúť,tak ma tlačí na nohách 😅 .....v poslednej dobe sa veru nikde ani nezmestím a každú chvíľku si bruško poškriabem niekde 😅

cukruska1920
12. okt 2010

@nivejka kedy ti padlo brusko??

nivejka
12. okt 2010

@cukruska1920 ....no tak to neviem,kto rodí 😅 ---ja to veru ešte niesom 😀
ale včera som si už aj myslela,že pôjdem,ale akosi sme so to zase rozmysleli 😅