icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
12. okt 2010

@cukruska1920 ....tak bruško som mala hned od začiatku nižšie ako obyčajne--padlo mi už dávnejšie,ale teraz v posledné dni ako ma to strašne reže medzi šuškou a bruškom,tak vidím,že sa posunulo ešte viac dolu a to je už asi maximum 😉

anetaa
12. okt 2010

Ahojte dievčence . Tak my sme včera absolvovali vyšetrovací deň v Kubíne - poradňa, pásy, EKG a stihla som si pozrieť aj pôrodnicu. Podľa doktora je všetko ok, malá pomaly zostupuje stále nižšie, vypadá to teda na budúci týždeň . Pôrodnica ináč vypadá veľmi pekne a útulne, akurát tam rodili 3 mamičky (rušný pondeloček ), sestričky boli veľmi milé. Tak som zas o trošku kľudnejšia, keď neprídem do úplne neznámeho prostredia. Do poradne mám prísť znovu v pondelok a uvidíme čo a ako. Som zvedavá, či sa malá trafí do nejakého toho budúco-týždňového pekného dátumu (20., 21. alebo 22.10.2010) .

Som sa celkom pobavila, keď som si čítala vaše posledné príspevky napr. o bublinkovaní a tak 😀 ...
@nivejka aj ja mám skoro rovnaké bruško 🙂 - čo mi pripomína, že sa ešte musím stihnúť tiež pofotiť, kým sme ešte takto 2v1.

cukruska1920
12. okt 2010

@nivejka tak nech nerozmysla ...to je hrozne s tymi babatkami.... 😝

nivejka
12. okt 2010

@anetaa ..ahoj....tak si včera toho povybavovala dosť veľa 🙂
ja dúfam,že toto boli už posledné fotky,lebo už bruško len zavadzia 😉

nivejka
12. okt 2010

@cukruska1920 ...jéééjda,tuším ma malá s tebou telepatiu,lebo ako som si prečítala tvoju správu dosť brutálne ma skopala 😅 ......dnes tuším bude zase aktívna ako včera--to blbla celý deň a väčšinou je taká pokojná,že mi niekedy aj strach naženie 😨

anetaa
12. okt 2010

@nivejka Tak to poznám 🙂. Najviac sa smejem, keď sa ráno zobudím a tým, že sa prevaľujem cez noc z jednej strany na druhú je malá vyformovaná do peknej kužeľovitej "hory" 🙂 ...

cukruska1920
12. okt 2010

@nivejka hej?? ze ju pozdravujem a nech ide uz von 😀 ja mojmu rozpravam ze nieze pojde teraz von normalne ked uz ideme sekciou...tak uvidim ci ma posluchne 😀

anetaa
12. okt 2010

@nivejka Takže vy to máte už tiež na spadnutie 🙂, to sa musíš vytešovať.

anetaa
12. okt 2010

@cukruska1920 A už vieš, ktorý deň by si mala mať tú sekciu?

cukruska1920
12. okt 2010

@anetaa neviem...datum este nemam.. ale predpokladam ze niekedy buduci tyzden...tento stvrtok idem na interne vysetrenia a asi mi da doky hned aj datum...mohlo by to byt 20.10 😵

anetaa
12. okt 2010

@cukruska1920 to by som aj ja brala 🙂

cukruska1920
12. okt 2010

@anetaa len sa mi nechce behat po tych vysetreniach ale snad za jeden den to obeham 😝

anetaa
12. okt 2010

@cukruska1920 Jeejko, teraz som si niečo všimla - moja malá sa bude volať Nina a tvoj malý Simon - to je dokopy skoro ako super jazzová speváčka Nina Simone 🙂.

anetaa
12. okt 2010

@cukruska1920 A budeš chcieť spinálku či celkovú anestézu?

jana_toky
12. okt 2010

@nivejka Asi ti ten zajtrajsi termin presne sadne 😀

cukruska1920
12. okt 2010

@anetaa hej...kamoska ma teraz mesacne babo a vola sa Nina...uz sme sa aj my natom smiali 😀 a to s tou anestezou neviem...asi spinal ale myslim ze to rozhodne anesteziolog

koxinka
12. okt 2010

@nivejka no ahojko moja ako este sa drzis ?
Pozeram ze uz to mas nadoraz ten termin 😉
Ja som mala rodit az dnes a nasa princezna uz ma 3 tt ale nespinkame a bdieme celu noc takze chronicka unava zacina 😉
Budem na teba mysliet a nech ti vsetko dobre dopadne a ste zdravucky 😀

cukruska1920
12. okt 2010

@koxinka naprav si pas 😉

nivejka
12. okt 2010

baby ja sa idem narýchlo osprchovať a dole trošku skultúrniť,lebo sa mi niečo nepozdáva a musím nejakú chvíľku počkať....ja sa sem vrátim 😉

koxinka
12. okt 2010

@cukruska1920 nerozumiem 🙂

cukruska1920
12. okt 2010

@koxinka no ved uz mas babo nie?? tak si zmen tam kde mas 41tt ze 1d..hore v nastaveni si to zmenis 😀

bonninka
12. okt 2010

@nivejka no jednou už to snad přijít musí 😎

nivejka
12. okt 2010

koxinka .....ahooooj 🙂 🙂 .....no ja tu asi zhnijem--ešte stále som v kope,ale už to vyzerá,že sa pomaličky rozpadávam 😀
toho sa bojím,že nebude chcieť v noci spávať 😒 ....síce v bruško je až moc dobručká,ale môže sa to veru úplne otočiť 😅

nivejka
12. okt 2010

niečo zo mňa vytekalo a ja som sa zľakla,že plodová voda....hned ako to stieklo,ešte sa to ani nevstrebalo do vložky a tak som si dala kvapôčku na prst a bola to ako voda z vodovodu-bez zápachu..tak som letela do sprchy,že ved potom uvidíme a neviem nič 😖 ......môže plodová voda vytekať takto po etapách?---bože ja som už bagor z toho 😅

nivejka
12. okt 2010

@anetaa ...na spadnutie áno,ale čo ked si niesom ničím istá--vážne som už ako prvorodička--achhh jaaaj..
inak myslela som,že si už v nemocke 😉

bonninka
12. okt 2010

@nivejka může vytíkat úplně pomaličku, moje sestra to tak měla. Dá se na to koupit v lékárně nějaký test, podle zabarvení se pak určí jestli je to plodová voda nebo moč,...

nivejka
12. okt 2010

@bonninka ...no budem si musieť kúpiť ten test--som zvedavá,či to mm niekde zoženie 😅
lebo u nás to na100% mať nebudú...
bože tak sa mi hnusne chodí,ledva zdvíham nohy a bruško reže 😒

mircova
12. okt 2010

@ziza55 veru je to svinstvo 😖 , ale už na to radšej ani nejdem reagovať idem myslieť len na maličkého, dáko bolo dáko bude 😉

bonninka
12. okt 2010

@nivejka tak mám pocit, že to už seš fakt na rozpadnutí 😀

nivejka
12. okt 2010

@bonninka ...ja sa tu držím,lebo ťa čakám 😀 --a ideme spolu 😉 😉
nechcem chodiť zbytočne do nemocky pokiaľ sa mi to neutvrdí tým testom--bože snád ho mm zoženie....