Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Tak dnesok bol naozaj velmi plodny, bola som na kontrole vecer na sluzbe za mojim porodnikom, a cakala som tam okolo 2 hodin. Pocas mojho dnesneho vecerneho cakania sa narodilo 5 deti na Kramaroch, preto stale odbiehal, a ked ma vysetril o pol 9, tak utekal k 6. porodu....No nie je to krasne? Dnesok je velmi plodny... 🙂 Mimochodom mna vysetril a vsetko je v poriadku, ako obvykle... 🙂 Tak buduci utorok zasa kontrola , co uz budem mat 4 dni pred terminom.... 🙂 A uz aj u mna to bude velmi blizko...... 🙂
@yvett14 Ahoj Ivet, vitaj tu, je to fajn , ked sa mozes podelit so svojimi radostami a starostami s niekym , kto je na tej istej lodi ako ty, ja to mile rozoberat tu vsetko okolo deticiek .....Urcite, ked mas fajn partnera a zazemie, treba mat aspon 2 deticky, podla mna je to jeden zo zmyslov zivota....ak nie ten najvacsi pre zenu....A tak drz sa a udrziavajme komunikaciu...... 😉
Ďakujem za privítanie , ved áno sme spokojní s partnerom, mám velku oporu v mojej rodine- syn sa teší tak už aby to bolo. Chcem si užiť matersku aj na 3 roky lebo so synom som išla po 2 rokoch do roboty- mm bez roboty tak som išla ja. ale vtedy bola svokra čo pomohla. teraz si to chcem v plných duškach užiť a venovať sa ako nikdy, dufam že budeme v poriadku a porod prebehne ok, už ani neviem aké to je , normálne sa sama sebe čudujem čo mi malá dokazuje lebo pri synovy som toto všetko nejak si nevšímala alebo som bola mladšia - sprostejšia-hahah neviem!! ale tešíme sa
nooooooooooo baby, fakt tu chýba nivejka, žeby to už na ňu prišlo? dúfam za ňu, že áno
baby, co to este mate pred sebou, normalne vam zavidim. Samozrejme nie tie bolesti, ale ten moment cakania a ten pocit, ked uvidite babatko. Je to take krasne, ze normalne som zabudla na vsetko, co ma bolelo a hned by som si to zopakovala znova 😅 😵
čauteeeeeee bambule 😀
veru mi trvalo než som si za pol dňa všetko prečítala a poodpisovala 😀 ---nestíham...
u mňa nič nové--teda,že som vcelku,ale cítim,že som už dobre nahnitá 😀
od včera mám hrozný problém prejsť,čo len kúsok---bruško tak škaredo tlačí a reže a panvové klby mi myslím už včera vypovedeli poslušnosť úplne....ani neviem,ako sa zajtra doplazím do poradne---už je to pre mňa len utrpenie 😢
pripadám si ,že asi zajtra oslávim storočnicu,čo som tehotná 😅
môj spánok je 0 bodov.....a ked mi zajtra povedia na poradni,že je všetko v poriadku a stále na 1cm otvorená a uvidíme sa o daľší týždeň-----tak ma tam prisahááááám klepne!!!!!!--sadnem na chodbu a už ma odtiaľ nedostanú! 😅
@whitelily ....ahoj....ja mám 2 termíny--tento dnešný mám presne podľa menzesu a ten druhý 17.10.--mám tak od oka,lebo som si najprv nevedela u dr.spomenúť,kedy bola naposledy 😅
ale ja sa prikláňam k tomu prvému 🙂 ......spánok-spánok čo to vlastne je?--veru mi to asi nikdy nedobehneme 😖
@nivejka ..ahoj, ja som si myslela, že už to máš za sebou 🙂 , ja som tiež ešte pokope, vo štvrtok mam ísť do poradne ak sa nerozídem dovtedy, čo asi nehrozí 😢 , som už ako mamut, len chobot mi na brucho chýba..
@nivejka 😀 😀
babyyyy ja som celu noc nespala..hruuuza chrbat nbrucho...vsetko ma bolelo...a teraz mam take predmenstruacne bolesti akoby...tak mam zvlastny pocit ze si ma tam nechaju dnes.... mam poradnu..aj UZV...som zvedavaaaa..ale v sobotu chceme ist do divadla este dokelu..listky mam uz 2mesiace 😉
@nivejka jaj, no to na ten porod nebudeš moc odpočatá. Myslím, že když to vydržíš ještě do zítřka do poradny a nahlásíš tam poctivě všechno, co tu píšeš, tak by ta doktorka co tam bude sloužit musela být už úplně neschopná, aby tě neposlala rovnou do porodnice - teda spíš na centrální příjem 😎
Baby, jinak u mě vše v naprostém klidu - žeby klid před bouří 😎 Včera jsem manžela přesvědčila, že jdeme naposledy před porodem do KFC - protože to jídlo prostě miluju - nemám to každý týden, tak jsme zašli. Opravdu jsem se brutálně přežrala a čekala jsem, jak mě bude v noci pálit žáha apod. Kolem 23 hod. jsme šli spát. Vzbudila jsem se 1x na záchod a 1x, že mě malej tlačil do žeber, tak jsem se chvili posadila a pak šla spát znovu. Nekecám, vydrželo mi to do 8 hod rána. Takže víceméně jsem naspala v klidu a poprvé snad za celé těhotenství bez pálení žáhy a vracení obsahu žaludku do krku skoro 9 hodin. Až je mi to tu skoro trapný psát,...Neskutečný pocit úlevy,...Mě to moje miminko snad začíná milovat 😉

Ahojte kočky, ako vás tu sledujem vy ste tu ako jedna rodina, to sa mi páči, ani so nevedela že je tu taká téma, super. Ja sa tiež pridávam lebo mám už 35 a som v 38 tt. je to super ked tu vidím ako sa mamičky spriatelili a držia si palce a potom po všetkom sa pochvália s detičkami. Tak niečo o mne.Som vydatá, Mám 12 ročného syna a po tolkých rokoch sme sa rozhodli o druhú babiku lebo nám velmi rýchlo odišla svokra a svokor, tak sme sa rozhodli ak náhodou niečo aby mal syn niekoho na koho sa može obratiť ked tu už nebudeme. Takže vás všetky pozdravujem a prajem všetko naj aj detičkám na ceste.