Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 jaj, tak to je takový:
jedeme do porodnice 🙂
nejedeme do porodnice 😢
jedeme do porodnice 🙂
nejedeme do porodnice ☹
Tak to je fakt na nervy, že už to vypadá, že to každou chvíli bude a pak zase nic,...vydrž, už to nemůže být na dlouho , jednou nám ti kluci musí vylézt, i kdyby nechtěli 😵
@bonninka .. 😀 😀 😀 mozme tipovat...asi im je tam dobre, ked nechcu von... 😀 😀
@slavuska30 však nám oběma do termínu nějakej ten den ještě zůstává,... 😎
@bonninka .. 🙂 to ano, ale uz som na nervy z toho cakania, cim viac sa to blizi, tym som nervoznejsia.. 😠 uz aby to bolo za nami...xi...som zvedava, co mi povie dr. zajtra v poradni
@slavuska30 no i já jdu zítra do poradny, tak si pak vyměníme info, co je nového, ani bych se v mém případě nedivila, že nic 😀
@bonninka ..ok..som zvedava....ja som minuly tyzden videla videla uz 3 kocky v poradni, co sli rovno na prijem..tusim ich pomaly vsetky vyprevadim.. 😀 😀 😀 a zostanem tam uz len ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 jaj, to já taky viděla, asi 2 holky, nebylas taky náhodou v ružinove? 😀 Ale byla tam taky jedna co šla po mě na vyšetření a byla v 41. týdnu a ještě nic 😒 takže šla chudinka zase domů,...
@bonninka bola som ano, chodim ku krizkovi..
@slavuska30 já jen do ambulance, nemám doktora. Každopádně jsou čtvrtky v porodnici asi dost exponované dny, když to tam posílají ze všech ordinací 🙂 snad vydržíme aspoň do pátku 😎
@bonninka ..ani ja nemam dr, ale do poradne sa snazim k jednemu, aj ked nie vzdy to vyjde..ani minule tam nebol...
@bonninka ..mne sa uz ani chodit neda poriadne, sa mi rozchadzaju nohy... 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 to i mě 😀 chodím jak husička 🙂
@bonninka 😀 😀 😀 to je mile...xixi..maly ma kope ako čert..brucho skace hore, dole, dufam, ze sa zase neotocil lebo ma porazi..
@slavuska30 jeeeeej, aj ja chodim ku Krizkovi 😀 . A mas ho aj zazmluvneneho?
@nivejka nooo, normalne som vcera pocitala spravicky a ked som zistila, ze malemimi to ma za sebou, ty si tu nebola, tak som dostala depku. ☹ Manzelovi hovorim, ze vsetky maminy uz rodia a ja stale nic, asi tu stvrdnem ako posledna a este aj tiez, co maju termin na konci oktobra ma predbehnu 😒
Este ze tu vidim bonninku a slavusku, ved stale pocitam s heslom VESLO 😀
Ahojte...taka ,,trapna" otazka...kto rodi??? 😀
caute baby........tuto otazku smerujem na baby- maminky...............bola ste uz niektora na sono noziciek v pezinku? mate nejaky kontakt na tu ambulanciu............ja som nakoniec zistila ze nemozem ist s malou do dunajskej na sono lebo nepatrime pod dunajsku stredu a to ze som tam rodila je nepodstatne a hlavna vec ze na sonografii ma objednali bez problemu a ortoped mi povedal ze nie......uzasny system
Tak to asi pôjdem posledná JA, lebo spím úplne v pohode na WC idem iba raz a to až o 5 ráno a potom ľahnem a hneď zaspím a ani nemám žiadne príznaky ako tu spomínate, že už by to mohlo prísť, ale ešte mám čas a ďalšiu poradňu až v stredu, to už budem mať len 2dni do pôrodu tak uvidíme, zajtra idem na CTG.
Jedine z čoho mám strach ☹ , aby to neprišlo bez varovania, že šup, šup a ja začnem panikáriť keď som doteraz v pohode 😉

@bonninka ..ahoj..ani u mna ziadna zmena az na to, ze mam len falosne kontrakcie..hodinu trvaju v pravidelnych intervaloch a potom nic..je to na porazenie... 😝