Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
🙂 🙂 ....ja teraz vstávam okolo 8-mej sa mi podarilo zaspať a aspoň trošku dohnať zameškaný spánok 😅
včera mi manžel zháňal ten test na plodovú vodu a všade v lekárni na neho pozerali,ako keby spadol z marsu 😀
o takom niečom ani nepočuli ....a tak asi zostáva poradňa 😉 ...ja len dúfam,že sa tam zajtra stretnem s akým takým pochopením a nepošlú ma domov....
inak pravdepodobne to nebude u mňa odtekajúca plodová voda,ale únik moču ☹
nechápem to aj tak,lebo sa úplne vyprázdnim a za chvíľu čo vstanem-to zo mňa vyteká a v šuške bublinkujem 😀
neviem o tom,že by som tam malej pichla bublifuk 😀 😀
@nivejkaahojky. No drzim ti palce, aby si pochodila lepsie nez ja!!!! Ja som mala z pondelka na utorok pravidelne bolesti, celu noc vytok aj s krvou. Len som si sahla medzi nohy a uz toho bola plna dlan. Bolesti sa dali vydrzat, tak som nesla do porodky. Aj tak som tam bola na utorok rano objednana, tak som uz dovtedy vydrzala. Sla som uz samozrejme aj s kapsami. A tam len kukali na mna jak na debila. Doki ma vysetril, povedal ze som na tri prsty otvorena a mam ist domov. A ked do stvrtka neporodim, tak sa mam uz hlasit na prijem 😠 Do neska rana bolo presne to iste, tolko moc toho vytoku, ja normalne som mala pocit, ze som docurana. Ale nesla som nikam, bolesti uz nemam, takze zas by ma len poslali domov !!! Teraz si akurat macam nohy v teplej vode- vraj by to mohlo pomoct.
@tatianuskaaaaa To vazne ta poslali domov, ked si tolko krvacala??????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@tatianuskaaaaa To bylo co za doktora? To přece není v pořádku, když tak krvácíš,...
@jana_toky No nebola to cista krv, len vytok s krvou a doki povedal, ze to je ta hlienova zatka. No ale aby az tolko toho zo mna islo, tak to sa mi nezda 😠 A malu ani nekontroloval, len mna zo spodu. Zajtra mi daju tabletku, ak to nezabere tak pride na rat ten cisarsky, co mi uz slubuju od minuleho tyzdna ! Uz som z toho na nervy !!!!!!!!!!!!!! 😝 😠 😠
@tatianuskaaaaa ....som pohoršená!!...ako vážne ťa mohli takto poslať domov a to ešte k tomu prenášaš......
no ja by som na tvojom mieste zblbla a veru by ma chytala riadna panika! 🙂 ---obdivujem ťa,že sa takto držíš 😉
@tatianuskaaaaa ...jedine mám ja na to odpoved--že to bol riadny debil ten doktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nivejka tak na tu plodovou vodu se to jmenuje Temešváryho test, v lékárně by to měli mít, ale je to prý dost drahý, tak to většinou mají jen na objednávku ☹ no každopádně si to radši nech přešetřit v poradně, tam by to ho měli udělat zadarmo 🙂 pokud by to byla opravdu plodová voda, tak máš vyhráno a valíš nahoru do porodnice 😀
@bonninka Ten doki mi odrodil aj prvu dcerku a pripadal mi super, ale teraz som z neho sklamana !!!! No mala sa nastastie mrvi, tak ma nechyta moc panika ale predsa len mam trosku strach. Ak sa to dnes v noci zopakuje, asi tam uz porad nabehnem opat s kapsami, hned vecer a nebudem cakat do rana. Lebo teraz zatial nic ani vytok ani bolesti.

@mircova ....lepšie by aj by bolo,keby to tak prišlo šup-šup 😉
ved pozri na mňa príznakov milion a stále nič ☹ ------už bude zo mňa len psycho troska 😀