icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

skipy
13. okt 2010

@hirunka-aha, no ja ani neviem kam by som nas objednala, musim si pockat na poradnu a popytat sa 🙂

bonninka
13. okt 2010

Tak kočky já jsem si na oběd uvařila tak mocné chilli con carne, že doufám, že to toho mojeho prcka moc nevypálí 😀 ale ohromně jsem si pochutnala. Ještě jsem si v Bille přikoupila nějaké mandarinky, dokud můžu, abych si je ještě užila, pokud budu kojit, tak už to na vánoce asi nepůjde,....Jinak poslední týden bych řekla, že obžerství je hřích, kterej se mě teda maximálně týká 🙂

nivejka
13. okt 2010

@bonninka ja sa tiež nejako prežieram--furt mám niečo v puse 😅 ...a ako to ja všetko zhodím no neviem....
teraz som práve zjedla perkel a to som myslela,že aby mali čo papať kým ja budem preč a vyzerá to,že zajtra zase varím--no mňa už porazí!

bonninka
13. okt 2010

@nivejka šak počkej zítra dojdeme do poradny a už nás poženou nahoru 🙂 úplně to cítím v kostech 😀 tak mi nikam neuteč 😀

nivejka
13. okt 2010

@bonninka ....ja teda môžem cítiť v kostiach,ale u mňa realita bude iná 😒 ...ked teba pošlú hore--ja sa ťa chytím ako pijavica a nepustím ťa 😀 😀 ....neskúsila si náhodou samovyšetrenie?

nivejka
13. okt 2010

@bonninka ..kedy zajtra ideš ako vždy?--lebo ja idem zase skoro ráno,aby som tam pred siedmou bola 😅

bonninka
13. okt 2010

@nivejka tak nějak před osmou, mě tam vozí manžel po cestě do práce, takže si nemůžu moc vymrčovat, ono to i tak stačí, dřív než v 8 nezačnou a ještě se mi nestalo, že bych tam byla dýl než do 10. Tak se to dá, aspoň budeme moct zase trošku pokecat 😉

emily327
13. okt 2010

@nivejka no sup sup moja, chceme mat s kym kocikovat 🙂 Neboj coskoro to pride. Ale budem uprimna a mala som pocit,ze ty budes rodit ovela skor ako ja 😀 Ale nevadi, este to chvilku vydrz moja a coskoro uz to budes mat za sebou 😉 Posielam vela vela energie cmuk

nivejka
13. okt 2010

@bonninka ---tak sa zajtra zase uvidíme 🙂 🙂 ...dnes je tu nejako mrtvo---asi nám všetky baby poodchádzali do pôrodníc... inak ika mi tu chýba už 2.deň....takže 100% rodí 🙂

nivejka
13. okt 2010

@emily327 ..he,he dakujem za úprimnosť,ale to si mysleli veru všetci a aj ja 😀 ......keby som sa teraz zjavila u môjho dokiho v senci--asi by padol zo stoličky 😀 ...keby ma zbadal 😉
kamoška už kočíkuje po rovinke,tak o jednej už viem--s kým by si mohla 🙂 🙂

slavuska30
13. okt 2010

@jana_toky nie nemám, len chodim do poradne ku nemu 🙂 🙂

bonninka
13. okt 2010

@nivejka no ika asi fakt rodí, už jsem nad tím včera uvažovala a psala, že to je na spadnutí, takže už má možná i odrozeno 😎

emily327
13. okt 2010

@nivejka no ale ja cakam na teba s tym kocikovanim 😉 Dohodneme stretko, chlapov posleme kocikovat a my budeme kvakat 😉 Drz sa moja, myslim na teba cmuk

nivejka
13. okt 2010

@emily327 ..jáj že by takto sme to poriešili?? 😀 😀

emily327
13. okt 2010

@nivejka jasne, stretneme sa na pol ceste 😉 Mozno v parku Janka Krala ked deticky podrastu cmuk dohodneme sa. Hlavne nech si v poriadku moja a nech uz to mas za sebou cmuk myslim na teba

nivejka
13. okt 2010

ja som nešťastná a ubolená.....a tej malej krpatej sa furt nechce a takto ma len trápi ☹ .....a stále zo mňa niečo po troškách vyteká a som neuveriteľne,ale neuveriteľne nervozna...... 🙄

nivejka
13. okt 2010

@emily327 ....veľké dakujem zlatíčko 😉 😉

emily327
13. okt 2010

@nivejka neboj zlatinko, vsetko bude ok a coskoro mala pride 😉 Jaj uz nech to mas za sebou cmuk prezivam to s tebou, ked si spomeniem ako to prislo na mna hmm ale neboj malinka coskoro pride na svet a ty budes tak stastna ako sme my maminy 🙂

ziza55
13. okt 2010

@nivejka kuk...idem nieco vyzistit...zavolam jej svagrovej...to je moja byv kolegynka 😉...som si musela pospat normalne
@yvett14
@bonninka kocky..aj na uzv mi povedala ta doktorka ze hlavicku uz nevie pomerat lebo ju uz mam strasne dole.tak ze to viac tlaci na porodne cesty

mircova
13. okt 2010

@bonninka ja som sa tiež dnes natlačila mandarínkami, že potom už nebudem môcť, tak aby som ostatným nezávidela 😉

mircova
13. okt 2010

@ziza55... bože, tak už aj ty 🙂 tak ja tu fakt ostanem sama a posledná fňuk ☹
Držím ti palčeky na rukách aj nohách 🙂 a trošku ti závidím 😉

.....aspoň už budem nadupaná informáciami čo a ako a keď tam nebehnem, tak tam budem ako doma 😀 😀 😀

cukruska1920
13. okt 2010

@mircova aj ja som este tu 😀

ziza55
13. okt 2010

@bonninka
@nivejka
@mircova kocky mandarinky som tlacila dnes aj ja...ale moc do seba nemozem dostat...nejak mam posledne dni nechutenstvo totalne..som kilo schudla

mircova
13. okt 2010

@cukruska1920 😉 no to vidím, ale u teba je to tiež tak, že môže byť aj skôr
...tak ma počkaj 🙂 🙂 🙂

mircova
13. okt 2010

@ziza55 že schudla kilo, tak to nechápem...
... ja čo týždeň to +0,5kg už som pribrala 13kg, ak to takto pôjde ďalej roztrhne ma a to by som stále niečo vyžierala 😝

cukruska1920
13. okt 2010

@mircova he... ja idem asi sekciou buduci tyzden 😀

mircova
13. okt 2010

@cukruska1920 no veď ja to evidujem, že to máš tak všeliako, tak preto píšem, že ostanem sama

cukruska1920
13. okt 2010

@mircova idem zajtra na interne vysetrenia tak neviem kedy mi to naplanuju

mircova
13. okt 2010

@cukruska1920 tak potom daj vedieť ako si dopadla 😉

ziza55
13. okt 2010

@mircova no ja mam len plus osem momentalne..nechapem