Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
🙂 🙂 ahojte baby, ako sa mate?u mna bez zmeny, stale nič 😒
ahojte baby, u mna tiez stale bez zmeny 😒 .
Rodi uz opat niektora z nas??? 😀
..tuším odprevadím všetkých a ostanem na konci.. 😀 😀
@slavuska30 neboj, neboj. Vyzera to tak, ze skor ako tento tyzden nepojdem, takze sa vidime v porodnici 🙂 . Ved vies, VESLO 😀
@jana_toky ..xixi heslo VESLO sa mi páči..dojde obed a zakričíme VESLO...
..a zdvihne sa pol chodby....xixixi..pomaly sa tam zbiehame... 🙂 🙂
@slavuska30 hmmm ☹ , nez ja tam pridem, tak budu vsetky baby uz aj prec 😉
@jana_toky ..ale kdeže...ja tam dojdem tiež medzi poslednými..ja som obe deti prenášala a teraz to asi tiež tak dopadne...to bude nadlho, ešte ma predbehneš.. 😀
Tak holky - info o NIVEJCE! Včera večer radši jela kvůli tomu odtoku vody do nemocnice. Tam jí tvrdili samo, že to nebude plodová voda, ale radši si ji tam nechali na pozorování. Pak asi změnili názor a ráno řekli, že asi uniká "odněkud shora" a v 7 hodin jí píchli provokačku.
Takže NIVEJKA už snad RODÍ 🙂 Tak jí držme pěstičky a všechno ostatní radši taky, páč provokovanej porod je bolestivější ☹ Každopádně budu psát aktuální info 😉
A teď i o mě 😵
Já byla dnes v poradně a od minulého týdne naprosto žádná změna. Krček uzavřený a žádná chuť vylézt ven se nekoná. Tak mám kontrolu zase za týden. A už doktorka tak naznačila, že bysme to mohli nějak pořešit s manželem 😉
Tak snad ho už přemluvím 😎
@bonninka ..no teda, tak myslím na ňu, nech je všetko ok
@bonninka ja idem dnes poobede do poradne, tak som zvedavá , čo mi povie, môjmu sa tiež nechce na svet, nič na neho nezaberá 😀 😀 😀
jinak Nivejka ještě psala, že včera večer a přes noc byl v Ružinove v noci jen jeden porod okolo 20,30 hod. Takže si to Nivejka vybrala dobře v klidu 😉
A co tak sleduju, tak dnes bylo v poradně o dost míň maminek než minulej týden. Tak doufám, že už ten nával vánočních miminek pominul a budeme rodit už aspoň v klidu, když se těm mrňouskům tak nechce.
@slavuska30 @jana_toky - holky dívám se, že máme všechny kluky - jestli to nebude tím, oni jsou většinou lenivější než holky,...
@bonninka ..no vačšinou sú lenivejší, to je fakt, ale ja sa cítim tak akurát na rozpadnutie, už veľmi nevládzem chodiť, bolia ma klby aj ,,podvozok,, 😀 😀 😀 😀 som ako mamut...
@slavuska30 tak to jsme na tom hodně podobně, ale snad se ti kluci umoudří,...
@bonninka ..hádam áno.., dneska sa aspoň najem do prasknutia, keby dačo...ale pochybujem..
@bonninka @slavuska30 @jana_toky aj ja čakám chlapčeka a bez zmeny 🙂, dnes som bola na CTG a všetko v poriadku, tiež som dnes čumela, že ja akosi menej mamičiek ako inokedy.
Dík za info o nivejke, myslím na ňu a držím jej palce, nech to zvládne v pohode 😉
@mircova ..no myslím, že my sa tam stretneme asi všetky v jeden týždeň, keď sa tým našim chlapcom nechce von... 😀 😀
@slavuska30 ja som si tiež povedala, že si ukuchtím dáku dobrotu a zajem to mandarínkami kým ešte môžem 😉 včera večer ma tak strašne kopal až ma dole pichalo, som si myslela, že či už náhodou nehľadá cestičku 😀 a nič.
@mircova ..no aj ja mám niekedy taký pocit, ale potom to prejde, ja mám napríklad celú hodinu á 15min aj s vyžarovaním do stehien a potom to prejde a pol dňa potom nič a potom to zas začne..je to na nervy lebo už sa naštartujem, že z toho dačo bude a nič..len stresy..a drahý je v robote, tak neviem, či by to stihol dojsť..ale dnes ide syn so mnou do poradne 😀 😀 😀 aspoň mi pomože s taškou, keby niečo 😀 😀 😀 mohli by ma tam aj nechať, nech nebehám každý týždeň ako strašiak..xi
@slavuska30 možno aj nechajú, ak sa neozveš tak vieme, že si ďalšia 🙂
@mircova no keby tvoje tvoje slová boli svaté... 😀 😀 😀 😀 , ja sa ešte večer isto ozvem..xixixixixix
@slavuska30 uvidíme 😉
@mircova 😀 😀 😀 ..veru..
jej no drzim nivejke palce nech vsetko dobre dopadne 😀............mne konecne mala zaspala od rana bola hore ale teraz spi ako drevo 😀
Caute kocky, prisla som na skok pozriet co prezivate, nech si zaspominam, ja som presne pred 4 mesiacmi rodila a dovtedy som netusila co ma caka 🙂 A to co prislo je nadherne a krasne a porod bol tiez 100x lepsi ako som cakala 🙂
Drzim vam vsetkym palce, nech uz mate deticky pri sebe a porod bez komplikacii a rychly.. 🙂 🙂
Musela som si trošku po obede pospať, akási som bola strašne unavená. Už som ako bábo napapať a spinkať 😀
Idem si uvariť puding, lebo mám akúsi pažravú náladu.
.........pozerám a o nivejke zatiaľ žiadne nové správy, som nedočkavá akoby mi sestra rodila 🙂

@mircova no..ak ma nenecha rovno v nemocke tak hej