Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
........jej takze mame nove maminy............gratulujem...............ani vas nestiham citat...........vejinka to je super ze to mate tak na videu mojmu mm nedovolili byt ani pri umyvani malej videl ju az umytu v perinke co ma trocha stve ale co uz narobim ked som rodila cisarskym
ahojte dievcata..tak my uz sme od vcera z nemocky doma a dalsie oktobrovciatko je na svete ..moja mala Sarah sa po tazkom porode ukazala na svet 8.10. a mala miery 3200/ 51..je strasne zlata🙂
@jana_toky veru, ani tomu mojmu 😀 😀 😀
@mircova ..ahoj, tak ja som zase doma ako kinderko, dr povedal, že to bude prenášané, tak v utorok zase do poradne.. 😝 😝 😝
kocky a povedali niektorej na poradni ze je otvoren?lebo mne dr.v stredu ze krcok 1cm..branka otvorena na 2cm a hlavicka nalieha..tak lezim a oddychujem odvtedy a ako tu citam..ze moze byt zena otvorena aj dalsie 2-3tyzdne,,,,tak neviiiim teraz 🙂
@ziza55 ja som otvorena 2t na 2,5cm a stale nic..
@slavuska30 ahaaaaa a ja tu stresujem 🙂 a krcok mas skrateny n a kolko?
@ziza55 presne mi napisal toto: krčok 2,5cm, sakrálne polotuhý, vonkajšia bránka pre prst, vnútorná zatvorená, hlavička nalieha..vysvetlil, že pokial vnútorná sa neotvára, tak sa nič ešte nedeje... 😝
@slavuska30 noooo ale ja mam krcok 1cm a branka otvorena na 2cm a hlav.nalieha...len teraz neviem ci otvoena branka vonkajsia alebo vnutorna 😉 ..len vravela ze ups...vydrz este tyzden...
@ziza55 tak ty mas aj druhu branku otvorenu, tak to by mohlo byt, ze sa moze rozbehnut porod, preto aj ten kludovy rezim..ležanie.. 🙂
@slavuska30 tak to nic moc ☹ jsou ti chlapečci ale lenošní. Já už jsem doma nadhodila, že mi doktorka navrhla, ať to pořešíme trošku s manželem a možná se opravdu i zadaří, tak dám zítra vědět, jestli to zase nebylo slovo do větru 😵 už to tu jednou bylo a sešlo z toho, tak tomu moc nevěřím. Otázka je, jestli to bude mít nějaký efekt,...si myslím, že když ještě není prcek nachystanej, tak to bude mít stejně na salámu 😵
@bonninka ..no my to potešenie skúšame už pár dni a aj tak nič.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 ahaaaa...no uvidime...este chcem stihnut sobotne divadlo 🙂...ale dakujem a drzim palce nech to mas cimskor za sebou
@bonninka tak nachystaj moja vinecko sviecky...a urcite sa podda...xi...alebo druha moznost ..pridi ku mne...vybehnes tych 5posch peso a bude.. 🙂 ved isto som preto otvorena uz skor...takze nieco v tom bude
@bonninka 😀 😀 ja skusam prave skor chodit po schodoch, ze to vraj pomáha, ale nic..a ze ked su kontrakcie, treba chodit , tak aj to, ale nič nepomaha..xixi, tak aspon stihnem ist pondelok na prednášky 😀 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 no, jen jestli to nezkoušíte tak jak mi říkala dnes jedna kočka co se mnou kecala v poradně - jakože na sucho (spermie ven), když ty spermie obsahují prostaglandiny a mají mít ten spouštěcí efekt 😎 ale to asi víš,...
Ta kočka mi vykládala, že to dělají jak králící a furt nic, tak z toho byla chudinka nešťastná, když přišla na to, že se mordovali zbytečně 😀 😀 😀
@ziza55 diky... 😀 😀 😀
@bonninka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..no nie na sucho.. 😀 😀 😀
Ahoj kočky tak som sa po dlhej dobe dostala na chvíľku ku PC 😉 .Nestíham Vás dočítať,iba som na predch.stránke videla že nivejka,venijka a maleminy sa konečne dočkali a sú mamičky 🙂 .Srdečne gratulujem,veľa zdravíčka všetkým 🙂 😉 .Všetky píšete aké máte dobručké detičky,tak ten môj anjelik má riadne rožky.V noci stávame 4-5 krát z riadnym revom a cez deň nespíme, skoro stále reveme.Iba pri kojení je tichúčko ☹ ,ani vonku to nás to už nebaví 😝 .No tak už aby ubehol nejaký ten mesiac nech sa polepšíme 😀 .Zatiaľ sa majte a držím palce všetkým maminám čakateľkám 😉 .
Diavčatá ja vás zdravím, ako to tu čítam máme krásny den za sebou. takže Nivejka to má už za sebou? Blahoželám a prajem všetko najlepšie a hlavne zdravíčko obom- teda celej rodinke.
Ja som bola dnes znova v poradni a doki mi povedal že som uplne mäkka ale len na prst otvorená, takže možem naspät domov, tak ani neviem ako to bude postupovat ked som už velmi mäkka a vraj aj pripravená.

@bonninka nooo asi ano moja..normalne som bola prekvapena a zaskocena ze sa tak otocil o 180stupnov 😀 ..nech vie...co si zena vytrpi