icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
14. okt 2010

@bonninka nooo asi ano moja..normalne som bola prekvapena a zaskocena ze sa tak otocil o 180stupnov 😀 ..nech vie...co si zena vytrpi

hirunka
14. okt 2010

........jej takze mame nove maminy............gratulujem...............ani vas nestiham citat...........vejinka to je super ze to mate tak na videu mojmu mm nedovolili byt ani pri umyvani malej videl ju az umytu v perinke co ma trocha stve ale co uz narobim ked som rodila cisarskym

mircova
14. okt 2010

@bonninka
@ziza55
jééj super ďakujem za čerstvé, info o našich mamičkách som už bola nedočkavá 🙂 som rada, že už to majú za sebou a môžu sa tešiť z detičiek 🙂
malemimy, nivejka sú už maminky, kto bude ďalšia??? 😉

danka82
14. okt 2010

ahojte dievcata..tak my uz sme od vcera z nemocky doma a dalsie oktobrovciatko je na svete ..moja mala Sarah sa po tazkom porode ukazala na svet 8.10. a mala miery 3200/ 51..je strasne zlata🙂

mircova
14. okt 2010

@danka82 blahoželám, prajem Vám všetko najlepšie hlavne veľa zdravia 🙂

brixina
14. okt 2010

@vejinka tak to je silne video 😉 gratulujem

bonninka
14. okt 2010

@danka82 gratulujeeeem pekně 🙂

slavuska30
14. okt 2010

@jana_toky veru, ani tomu mojmu 😀 😀 😀

slavuska30
14. okt 2010

@mircova ..ahoj, tak ja som zase doma ako kinderko, dr povedal, že to bude prenášané, tak v utorok zase do poradne.. 😝 😝 😝

ziza55
14. okt 2010

kocky a povedali niektorej na poradni ze je otvoren?lebo mne dr.v stredu ze krcok 1cm..branka otvorena na 2cm a hlavicka nalieha..tak lezim a oddychujem odvtedy a ako tu citam..ze moze byt zena otvorena aj dalsie 2-3tyzdne,,,,tak neviiiim teraz 🙂

slavuska30
14. okt 2010

@ziza55 ja som otvorena 2t na 2,5cm a stale nic..

ziza55
14. okt 2010

@slavuska30 ahaaaaa a ja tu stresujem 🙂 a krcok mas skrateny n a kolko?

slavuska30
14. okt 2010

@ziza55 presne mi napisal toto: krčok 2,5cm, sakrálne polotuhý, vonkajšia bránka pre prst, vnútorná zatvorená, hlavička nalieha..vysvetlil, že pokial vnútorná sa neotvára, tak sa nič ešte nedeje... 😝

ziza55
14. okt 2010

@slavuska30 noooo ale ja mam krcok 1cm a branka otvorena na 2cm a hlav.nalieha...len teraz neviem ci otvoena branka vonkajsia alebo vnutorna 😉 ..len vravela ze ups...vydrz este tyzden...

slavuska30
14. okt 2010

@ziza55 tak ty mas aj druhu branku otvorenu, tak to by mohlo byt, ze sa moze rozbehnut porod, preto aj ten kludovy rezim..ležanie.. 🙂

bonninka
14. okt 2010

@slavuska30 tak to nic moc ☹ jsou ti chlapečci ale lenošní. Já už jsem doma nadhodila, že mi doktorka navrhla, ať to pořešíme trošku s manželem a možná se opravdu i zadaří, tak dám zítra vědět, jestli to zase nebylo slovo do větru 😵 už to tu jednou bylo a sešlo z toho, tak tomu moc nevěřím. Otázka je, jestli to bude mít nějaký efekt,...si myslím, že když ještě není prcek nachystanej, tak to bude mít stejně na salámu 😵

slavuska30
14. okt 2010

@bonninka ..no my to potešenie skúšame už pár dni a aj tak nič.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bonninka
14. okt 2010

@ziza55 kočko, hlavně nestresuj, hezky v klidu lež a nech se obskakovat, však si to zasloužíš 😎

ziza55
14. okt 2010

@slavuska30 ahaaaa...no uvidime...este chcem stihnut sobotne divadlo 🙂...ale dakujem a drzim palce nech to mas cimskor za sebou
@bonninka tak nachystaj moja vinecko sviecky...a urcite sa podda...xi...alebo druha moznost ..pridi ku mne...vybehnes tych 5posch peso a bude.. 🙂 ved isto som preto otvorena uz skor...takze nieco v tom bude

slavuska30
14. okt 2010

@bonninka 😀 😀 ja skusam prave skor chodit po schodoch, ze to vraj pomáha, ale nic..a ze ked su kontrakcie, treba chodit , tak aj to, ale nič nepomaha..xixi, tak aspon stihnem ist pondelok na prednášky 😀 😀 😀 😀 😀

ziza55
14. okt 2010

@bonninka jooooo...ved sa stara drahy o mna...vcera mi dokonca navaril...prvy krat v zivote varil...xi...vies jak varil zemiaky?osupal ich...nechal zovriet vodu a potom ich tam pekne cele nahadzal ked vrela voda 😀 😀 ...skoro ma piclo..ked som to videla..

bonninka
14. okt 2010

@slavuska30 no, jen jestli to nezkoušíte tak jak mi říkala dnes jedna kočka co se mnou kecala v poradně - jakože na sucho (spermie ven), když ty spermie obsahují prostaglandiny a mají mít ten spouštěcí efekt 😎 ale to asi víš,...
Ta kočka mi vykládala, že to dělají jak králící a furt nic, tak z toho byla chudinka nešťastná, když přišla na to, že se mordovali zbytečně 😀 😀 😀

slavuska30
14. okt 2010

@ziza55 diky... 😀 😀 😀

bonninka
14. okt 2010

@ziza55 dobrej kuchař 😀 😀 😀
Tak ale snaha se cení a i tak se uvaří. Si myslel, že se vaří stejně jako těstoviny 😀

slavuska30
14. okt 2010

@bonninka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..no nie na sucho.. 😀 😀 😀

bonninka
14. okt 2010

@ziza55 no, dobře, tak zítra zajdu během dne na kafíčko, jestli budeš mít čas a chuť na návštěvy 😀
tak když to s tebou vidím takto, tak to budou ty schody mít asi taky něco do sebe, ale já už su taková kačena, že mě strašně bolí kolena a klouby, tak abych to vůbec vylezla,...

ziza55
14. okt 2010

@bonninka 😀 😀 jaaaaj ako som sa nasmiala teraz...

vejinka
14. okt 2010

@ziza55 to ma tesi tak nakoniec bude muz pri porode inak je to fakt zazitok 😉

11dara
14. okt 2010

Ahoj kočky tak som sa po dlhej dobe dostala na chvíľku ku PC 😉 .Nestíham Vás dočítať,iba som na predch.stránke videla že nivejka,venijka a maleminy sa konečne dočkali a sú mamičky 🙂 .Srdečne gratulujem,veľa zdravíčka všetkým 🙂 😉 .Všetky píšete aké máte dobručké detičky,tak ten môj anjelik má riadne rožky.V noci stávame 4-5 krát z riadnym revom a cez deň nespíme, skoro stále reveme.Iba pri kojení je tichúčko ☹ ,ani vonku to nás to už nebaví 😝 .No tak už aby ubehol nejaký ten mesiac nech sa polepšíme 😀 .Zatiaľ sa majte a držím palce všetkým maminám čakateľkám 😉 .

yvett14
14. okt 2010

Diavčatá ja vás zdravím, ako to tu čítam máme krásny den za sebou. takže Nivejka to má už za sebou? Blahoželám a prajem všetko najlepšie a hlavne zdravíčko obom- teda celej rodinke.
Ja som bola dnes znova v poradni a doki mi povedal že som uplne mäkka ale len na prst otvorená, takže možem naspät domov, tak ani neviem ako to bude postupovat ked som už velmi mäkka a vraj aj pripravená.