Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte, ja som tiež 2v1 🙂 večer mi bolo kadejako, tak som si šla ľahnúť, že ak by sme náhodu išli tak nech si aspoň trochu pospím ale do rána ma to zase prešlo 🙂 teraz som v pohode. Ja mám pocit, že keď idem autom tak akoby to chcelo začať, ale potom keď som v kľude ma to prejde. No ak do 22.10 nič tak sa asi pôjdem voziť, podotýkam šoféruje manžel 🙂
@bonninka tiež žiadne príznaky pôrodu tak uvidíme kedy to bude, ty už máš dnes termín 🙂 tak možno do večera, rozhodne budem na teba myslieť 🙂
Ja mám dnes kľud idem na obed k mame 🙂
@bonninka
@emily327
@zucha : vieš čo prvý porod som bola uplne bez Epi,a trval skoro tak dlho ako tento a všetko som citila,tak som dufala ze pojdem aj teraz bez,ale ked sa to tak vlieklo a doktor tiez videl ze to ide pomaly,tak som sa nakoniec rozhodla si ju dat pichnut,hm ale vyuzila som ju asi iba 30 minut
😒 a 140 eur fuč ....tak ale hlavne ze vsetko dobre dopadlo
🙂 @cukruska1920
dakujem ešte raz za priania 🙂 ste zlaté 🙂
kočky ako sem dam foto?
@bonninka ahoj, tak stale nic? Ja som na tom rovnako ☹ . Zajtra mam doobeda poradnu, tak som zvedava, ze co mi povedia. Najradcej by som bola, ak by si ma tam nechali... . 😀.
Sem tam ma poboli podbrusko, tvrdnutie bruska len obcasne 😖 , takze ziadne vyrazne priznaky, ze uz by to malo prist...
@bonninka no fiiiiha mnam kuracia rolada...no ty sa mas...mne je dnes tak nahovno ze som chcela robit sackovu polievku..nakolko drahy nevie varit...ale volala mama ze nam uvari..tak prave siel pre obedik..tak sa tesim 🙂 ...mam pocit ze mi odisla ta hlien zatka a neskutocne ma boli chrbat..jeeeejda to su stavy coooo?mam pocit ze kazdy den uz je ten den D
Ahojte,no ja som na tom podobne...3 dni po termíne,a stále nic,a ani ziadne príznaky,je mi celkom fajn.A asi to bude pravda s chlapcami,tým sa naozaj nechce von,a nechajú sa nosit u mami,az do konca 😀 V stredu mám gynekológa,tak som zvedavá,co sa bude dalej diat,ak sa dovtedy nic neudeje,netusím,ci ma rovno posle do nemocnice,alebo este ma nechá tak,ale som pocula,ze sa to rozhodne podla toho,ze v akom stave mám plodovú vodu.Tak sa drzkajte,a gratulujem novým mamickám,pozerala som aj fotky a detúrence sú krásnucke,uz som aj ja zvedavá aký bude nás drobec 😎
ja teraz kojim ale idu mi ruky upadnut..teda ruka co je taky tazky a nohy nan uz trcia z prinky...mno a velkost 56 mozem predavat tiez
dievcatka, hlasim sa z Kramarov, rano mi odtiekla plodova voda,a cakam uz na izbe,kedy milacik pride na svet. Zatial nemam kontrakcie,a ak nic nebude do noci,tak mi pichnu vyvolavacku. Bojim sa trosku ale aj tesim ze uz je to tu. Drzte palce.pa
@tanija133 jeeej drzim palce...nech to mak boli len vzaduate rychlo za sebou
baby ja som na paralene...boli ma cgrbaaaat neskutocne na pravej strane...ako keby vpredu pod rebrom-ale zo zadnej strany...auuuu...mavala som to aj pred tehu...tieto neskutocne bolesti...vtedy mi to vyzarovaloaj do predu pod rebro prave...ale teraz je tam babo asi nema kam..tak boli iba vzadu napravej strane
caute baby ani vas nestiham citat........ale maminky nam pribudaju 😀.......my sa mame fajn, zajtra idem s malou do poradne, v utorok na sono noziciek tak dufam ze vsetko dobre dopadne.......malinka je inak uplne zlata, dokonca nam urobila rekord a v noci vydrzala spat 7 hodin 😀
Ahojte kočky,
od pondelka ste toho popísali až až , tak ja si to postupne dočítam ale hlásim sa, že už sme doma traja 🙂
Máme Leu, narodila sa 11.10.2010 o 20.15hod. prirodzene, 2900g 49 cm. Je to úžasný pocit mať malinkú i keď sme sa troška potrápili.
V pondelok som išla k Dr. sa ukázať, lebo mi bolo tak divno ale nie blbo, tak som k nemu prišla do ambulancie, predbehla dve dievčiny (ktoré sa mimochodom hnevali) a Dr. mi povedal, že ideme na to, že som už na 5 prstov otvorená a polovicu pôrodu už mám za sebou. Ja sa bolesti nemala žiadne, len sem tam mi stvrdlo bruško. Keď mi to povedal, tak som ostala prekvapená, že už? Tak mu hovorím, že tak musím rýchlo zavolať manželovi nech sa dostaví domov a zoberie ma do pôrodnice a Dr. na to , že nie zavolajte mu, že môže ísť rovno tam ja Vás zoberiem. Chodte teraz domov pre tašku, ja vyšetrím ešte tie dve vonku a prídem pre vás domov. Tak aj bolo. Sídce tatinko príšiel domov včas ale i napriek tomu ma bral Dr. a tatino išiel potom asi 5 min. za nami.
Do nemocky som prišla niekedy o 15.15 Dr. ma vyšetril a urobil pri tom nejaké ukony čo neskutočne boleli, aby to naštartovalo kotrakcie, lebo tie som nemala iba somsa otvárala. Potom mi dali o 16.00 prvú inekciu o 16.30 ďalšiu a potom už kontrakcie postupne prichádzali a stupňovali sa. Ku koncu to už bolo dosť a čakala som už iba na to kedy skončia cisársky (mimochodom 3 za ten čas čo som ja mala pôrodné bolesti) No a potom som prešla na pôrodnú sálu kde mi dali infúzku na pridanie kontrakcii, aby som vládala vytlačiť malinkú a potom to začalo. Musela som viac krát tlačiť, aby malinkú otočili pretože bola hrozne zvedavá ako to tu vizerá a hrnula sa von tváričkou, potom som už povedala že nevládzem a skoro som sa rozrevala, tak povedali, že to je už posledný krát a už to bude, tak aj bolo. Bola som nesmierne rada, že je už na svete. Bolelo to ale vždy ke´d sa na malú pozriem som nesmierne šťastná, že ju mám. Teraz už iba bojujem s nástrihom , lebo to tam nemám také ako by osm mala. Sedieť nehrozí. Štípe to bolí to. Primár v nemocke mi povedal, že budúci týždeň musím ísť k môjmu Dr. sa ukázať. Jáj dúfam, že tam nebude ešte nejaká galiba. Keby ma to tam dole tak moc nebolelo, tak je všetko uplne OK. Mliečko mám, malinká je vzorná a obe sme zdravučké, tak čo viac nám treba.
Nuž toľko o nás neviem kedy sa tu znova zastavím ale budem sa snažiť už chodiť častejšie.
A inak ak tu pribudli nové maminy, tak im gratulujem. 😵
@ika33 gratulujem Ti z celeho srdiecka k malej, krasna vaha krasna velkost 😵 😵 Fiiiha, ze si bolesti nemala... no to je sila, to by ako bolo slo, ked by si nebola na poradni? Fakt sila. Ale aspon si to mala rychlo. Dufam, ze sa Ti coskoro ulavi a budes moct sediet a rana sa zahoji.
@tanija133 drzim palce, aby to islo rychlo a co najviac bezbolestne 😉
@mircova @bonninka ani ja dnes nic. aaaabsolutne nic. ziadne bolesti, ziadne tvrdnutie 😒 . Aky mate vlastne druhy termin (podla mrchy/ultrazvuku). Moj prvy je podla ultrazvuku 24.10. a podly mrchy 30.10., ale podla bazalnej temperatury 26.10. Takze viac pri 24.10.
@majka1981 já měla vždy jen jeden termín, s druhým se nikdo nemaznal, ale když mrknu na ten ultrazvuk, tak je tam zhruba vždy o 3 dny "pozadu", takže teoreticky bych ten druhý termín mohla mít 20.10., jinak podle mrchy počítají s tím, že má žena 28-ti denní cyklus a já mám 30-ti denní, takže ještě mu dávám tak v klidu 2-3 dny a pak se na něho začnu zlobit, cože to tam předvádí 😉
Ani som si nevšimla že ste tu založili aj takúto tému,tak sa k vám pridávam i keď dlho tu asi nebudem...asi som sa pridala dosť neskoro...termín mám tiež v oktobri ako vy...27.10. Ale čakáme keždým dňom že už príde ten deň D....čo sa už veľmi tešíme.
ďakujem babule 😵

@ziza55 jááá niiic 😎 manžílek bude dělat kuřecí roládu, viděl to před týdnem v pořadu "Na nože", tak se těším 😎