icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
17. okt 2010

@ika33 ahoj, tak ja som jedna s tých nových maminiek a prajem vám všetko to naj...... a hlavne zdravíčka a mliečka!! opatrujte sa nám!!!

mircova
17. okt 2010

@ika33 zo srdiečka Vám obom gratulujem a prajem veľa zdravia 🙂
...ďakujem, že si s nami podelila o info ako to prebiehalo, zvládla si to perfektne, držím palce, aby si mala všetko čím skôr o.k a bez bolestí 😉

mircova
17. okt 2010

@majka1981 ja som mala termín podľa sona 16.10, podľa doktorky 22.10.

malemimi
17. okt 2010

@bonninka dakujem ti moc! no mm mi už vravel aby som si dala lebo som ho začala štipať a škriabať sa po nom ale to som nevedela že to už je to že už fakt rodím... 😀 😀

@jana_toky nie nechcela aj keď doki chcel mi dať som mu povedala že nechcem... 😝 😀 😀 ďakujeme...no nie nestihla v ten deň teda ešte ráno než som rodila čo šiel mm domov pre veci tak zbehol do obchodu kupit papuče 😀 😀

inak to pichanie je asi to že sa rozťahujete lebo mňa to vtedy dosť popichávalo a to som sa rozťahovala....

@udada @anetaa ďakujemeeeee 🙂

malemimi
17. okt 2010

@vejinka @tanija133 ďakujeme moc holky!!!! 🙂 🙂

@ziza55 haha koľko otázok 😀 takže: ďakujeme hihi každý deň malá vyzerá inak je to haluz !!!
hej hej došla som na kontrolu a bola som už na 5 cm otvorená že vtedy vo štvrtok čo som sa nič nedozvedela ako som písala mi doki povedal že som bola na 3-4 cm otvorená preto ma zavolal na útorok 😉 😀
manžel bol pri mne držal mi hlavičku a povedal že to bolo strašne rýchlo že fakt do 5 min bola malá vonku ...som tlačila ako o život( bola som vyčerpaná strašne ja som zle spávala v noci ako som tu písala , čiže ja ešte aj medzi kontrakciami som zívala a chcelo sa mi spať len bolesti mi nedali... ☹ ☹)
nie nemáme tu nikoho sme sami traja 🙂 😉 a zatiaľ sme nepotrebovali pomoc a dúfam že ani nebudeme musieť nikoho volať...mm pomáha je zlatučky taký aj opatrný a také zlaté to je keď sa s nou rozpráva dnes zaspali spolu na posteli mal ju na ručičkach a malunká mu držala prštek 🙂bolo to krásne!!!
no uvidíš podla mňa už pôjdeš aj ty!!! budem ti mooooc držať palčeky!!! 🙂 😉

malemimi
17. okt 2010

@mircova haha no ale to je u každej inak moja sestra a ni kamoška necítili žiadne nastrihnutie a ani tak čo som ja cítila je to fakt individualne ....!!!! 😉 🙂

malemimi
17. okt 2010

@zuzana_m aj tebe gratulujem moc k miminku !!!! 😉 🙂

malemimi
17. okt 2010

holky ja neviem preco mi to stale nezmenilo že mam už mimi ☹

malemimi
17. okt 2010

@ika33 Gratulujem k miminku!!!!

slavuska30
18. okt 2010

🙂 🙂 ahojte maminy, blahoželám k detičkám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
nejako sa nám t tu rozbehlo, ale ja stále nič, a už som po termíne.. 😒

ziza55
18. okt 2010

@malemimi jeeeeeeeeej no parada...tak nech je vsetko ok..pekne oddychujte...a ako tie cipky si dostala? 🙂 zabrali?xi

bonninka
18. okt 2010

@slavuska30 tak už i já mám po termínu a krom nějakého toho píchání a poslíčků nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo změnit, tak můžeme založit klub ☹ Nejdeš dnes do poradny? Pak napiš, co máš nového, jestli si tě tam třeba už rovnou nenechají 🙂

bonninka
18. okt 2010

Tak holky, jak píšu, tak jsem stále 2v 1. Měla jsem dnes i dost blbou noc. Manžel večer něco plácl a mě to s těma hormona celou noc vrtalo v hlavě, tak jsem zaspala až kolem 6 ráno, hlava mi třeští, ale už se mi spát nechce, a i kdyby chtělo, tak tu je pod oknama takovej kravál, že to nejde (mají tu 3 strunovky a sečou trávu) 😝 😒 😝
Tak si zkusím zdřímnout po obědě. Doufám, že vám všem je líp a pište co máte nového 😵
Myslím, že dnes už by se tu mohla objevit už i Nivejka, jestli ji pustí z nemocnice po 4 dnech 🙂

zuzana_m
18. okt 2010

@ika33 jej moja gratulujem k babulke 🙂) budte zdravučké 🙂

ziza55
18. okt 2010

@bonninka ahoooj moja..takze sa mas nic moc...chudatko...aj mne dnes trsti hlava...to blbe pocasie hruuuuza

ziza55
18. okt 2010

@bonninka ahoooj moja..takze sa mas nic moc...chudatko...aj mne dnes tresti hlava...to blbe pocasie hruuuuza

bonninka
18. okt 2010

@ziza55 počasí je fakt na prd ☹ jak se máš dnes ty? Je ti už aspoň trošku líp? Co ty záda, neklesl už malinkej trošku a nepřešlo to?

janinka..
18. okt 2010

Ahojte kocky.
Len Vam chcem zreferovat, ze jedna vasa oktobrovka Tanija133 prave rodi na Kramarch. Misko sa zacal hlasit vcera rano.
Tak na nu myslime a drzme palce. 😵
Urcite to zvladnu!!!
😎 😎

ziza55
18. okt 2010

@bonninka vies co moja zada uz v pohode...dnes mi je nejak nevolno od zaludka..a ta hlava...hruuuza..a cez noc mi sem napikoval drahy nastavajucu svagrinku..lebo bol v nocnej a nechcel ma nechat samu..

mircova
18. okt 2010

Ahojte,
tak aj ja sa hlásim stále ako 2 v 1, večer ma vždy trochu dole pichá, ale do rána som v pohodičke, takže nič nenasvedčuje, že by to malo prísť, tak uvidíme. Stále si vravím, že mám čas, ale aj tak mi už nie je všetko jedno a už by som aj išla nech to mám za sebou 😉

mircova
18. okt 2010

@ziza55 jeej aký zlatý ako sa stará 🙂 a divadlo ako dopadlo, vydržala si tam sedieť do prestávky? 😉
Inak divadlo si stihla, takže si na rade 🙂

ziza55
18. okt 2010

@mircova ahoooj...no divadlo mne sa velmi pacilo..len moj drahy on nebol este na muzikali...takze mi pilil usi uz od prestavky ze podme uz domov...ze si ten konec domyslim akobto skonci 😲 ..tak som bola trosku smutna ze sa mu nepacilo...mal to byt odomna darcek k jeho meninam...ale nevadi..hlavne ze sa mne pacilo 🙂 tak som to stihla...xi...v stredu mam poradnu tak som zvedavaaaaaa..ale idem preistotu aj s taskou zbalenou uz...a ty kedy mas poradnu?nech vieme cerstve info 🙂

adrika202
18. okt 2010

Gratulujem všetkým maminkám ktoré to už majú za sebou...a držím place tým,(teda aj sebe 🙂 )čo nas to len čaka..čítam vás každy deň,len som lenivá písať 😉
chcem sa vás kočky opýtať či niektorú bolí kostrč?? mna neskutočne..čakam tretie bábo ale nezažila som to ani raz..

slavuska30
18. okt 2010

@bonninka ahoj..ja som dosla akurat z prednasky..xi..aj ja mam len poslickov a pichanie , ale nic viacej...zajtra mam poradnu o 13tej, idem priamo na 9.posch.tak sme sa dohodli d dr, lebo mi urobi ultrazvuk aj prietoky hned..tak som zvedava..lebo uz len ledva chodim, ale hlavne priberám ako diva, podla mna aj len ked si spomeniem na jedlo, hned mam plus kilo...desne..

majka1981
18. okt 2010

Ahojte, tak aj ja som 2v1, vecer ma pichalo na krcku ale nic ine... Doma uz nemam ani co robit, akoze vsetko co som chcela spravit uz je hotove a to co by som este mala spravit - to sa mi nechce 😀 😀 . Tak hadam to uz nebude. V piatok ma byt vietor a hovori sa, ze ked je vietor, tak sa babätka rodia viacej. Tak ze by piatok??

@bonninka no hrozna noc, to si fakt spala len o siestej? Pobuvaj si poobede, aby si bola fit ak by nahodou bol porod dnes/zajtra.

@malemimi je to fakt uzasne, ze si bola uz na 5 cm otvorena. To je naozaj ukazkove, to by som aj ja brala

bonninka
18. okt 2010

@ziza55 no, tak to je fajn, že je ti už líp aspoň částečně a že aspoň tys z toho divadla něco měla 😎 je to škoda, že to s tím dárkem nevyšlo, ale oni na to chlapi jsou málokdy,...takže se tím moc netrap,...

bonninka
18. okt 2010

@majka1981 no, zrovna si říkám, že když nebudu vyspaná, tak to určitě jak na potvoru přijde. Jinak na tom větru něco určitě bude, protože mě to maximálně irituje celou dobu mého těhotenství, a že v Bratislavě opravdu dost fouká a bydlíme v 6.patře,... 🙂

majka1981
18. okt 2010

@bonninka zvladnes aj ked by si bola unavena 😉 ja som minuly tyzden volala s kamoskou a chceli sme sa stretnut, a mimochodom jej hovorim, ci je chora alebo co a ona ze hej, mam nadchu. Tak som jej potom povedala, ze dakujem, nadchu nechcem. Nadcha trva dost dlho a to by mi bolo na h...o, ked by som mala s nadchou rodit. Tak sa stretneme dnes, dufam ze uz tak nefufne.

slavuska30
18. okt 2010

🙂 baby dneska nevarím..nejak sa mi nexce a daco ostalo este zo včera, tak budu musieť vydržať aj s tým...dneska nejak nemam svoj den 😒

hirunka
18. okt 2010

ahojte baby............tak my sme boli dnes v poradni u detskeho lekara...........mala za dva tyzdne pribrala iba 10g co lekar povedal ze je malo a ze nie je dobre ked v noci tak dlho spi ze ked sa nezobudi tak ju mam zobudit ja a dat jej jest kazde dve hodiny............tak mam otazku na uz maminky kolkokrat kojite v noci a ako dlho? dakujem