icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
18. okt 2010

@ziza55 hej dva som dostala dala som si a som myslela ze sa zaserem haha 😀 😀 a to už po 2 min sa mi chcelo tak som sla po 5 leebo by som sa asi fakt posr...

ziza55
18. okt 2010

@malemimi xixi...a potom pri porode uz nic neslo,?? 😀 ..nech sa viem pripravit

maculienka123
18. okt 2010

@ziza55 co myslis aby dobre dopadlo?

ziza55
18. okt 2010

@maculienka123 ako?v akej suvislosti?

malemimi
18. okt 2010

haha ja neviem...ale vyšla mi zlatá žila za odvahu haha

malemimi
18. okt 2010

inak holky pred pôrodom som sa vážila a mala som 76, dačo kg neviem ale koľko do kelu ...a teraz mám 65kg 😀 haluz 10kg rozdiel

mircova
18. okt 2010

@ziza55 aspoň si si ešte ty stihla užiť to divadlo 🙂 mm tiež moc nemusí divadlo, radšej 10x kino, ale raz za čas ho prehovorím.
Poradňu mám až v stredu tak uvidím, čo mi povedia 😒

ziza55
18. okt 2010

@mircova tak to mame narovnako poradnu... 🙂 tak si drzme palceeee

ziza55
18. okt 2010

@malemimi no vidis to-...to je super ze minus 10kg hned...a aj si mala opuchnute ruky alebo nohy pred porodom?vies ze ci to nebola aj voda?ja mam plus 9kg za cele tehu

maculienka123
18. okt 2010

@ziza55 neviem len tak,lebo ked si pisala,ze nech mi to dobre dopadne 🙂 myslela si porod?

jana_toky
18. okt 2010

@malemimi to je parada, ze islo hned 10kg dolu 😀

A co sestricky na sestonedeli a tak, bolo to v pohodke?

Ozaj, kojenie sa kedy nastartovalo a bez problemov? 🙂

majka1981
18. okt 2010

@hirunka ja babo este nemam, ale mam skusenost lebo sestry maju babätka: V noci v podstate by si mala kojit na zaciatku tak kazde 3-4 hodiny, kym pride mala sama na rytmus, ktori sa vytvori tak do okolo 6 tt. 10 g za dva tyzdne je fakt malo, skus ju na cas zobudit. Pije Ti aj zadne mliecko? To je hustejsie a z toho deticky viacej priberaju.

majka1981
18. okt 2010

@hirunka este som zabudla pripisat, ze nerob si stress z lekara, pokial Ti dcera vyzera dobre a je spokojna. Pamätas si, ako bola vazena minule a dnes (pred stolicou/po stolici ...)

@poludnica99 istotu dostanes, ked pojdes do vani - vtedy sa cvicobne kontrakcie rozlucia a idu prec a ozajstne kontrakcie ostanu/zosilnia 😉

majka1981
18. okt 2010

@malemimi ze haluz 10 kg rozdiel, to je fakt dost, aj ja chceeeeem. Ja mam doteraz +14 kg a este mam trosku do terminu, ak budem prenasat aj dlhsie.

slavuska30
18. okt 2010

baby 😀 😀 ja mám plus 22kg 😝

majka1981
18. okt 2010

@slavuska30 +22 kg je dooost, ale to bude aj voda 😉 ta pojde raz dva dole 😉

nivejka
18. okt 2010

@malemimi ..čau zlatino... 😀 😀 😀 😀

slavuska30
18. okt 2010

@majka1981 no dufam, ale podla sona ma maly uz teraz 4kg..xi tak aj jeho vaha..no utesujem sa tym, ze hadam to dako zhodim 😝

malemimi
18. okt 2010

@ziza55 no neviem opuchnuté ruky som mávala tesne pred pôrodom a ešte aj po pôrode v nemocnici a tu doma sa mi zdá že už nemám... 🙂

@jana_toky personál bol perfektný...fakt ochotný... som bola moc moooc spokojná!!!! 🙂 🙂 😉 😉
prvé dva dni som mala kolostrum a potom sa spustilo mliečko ...to aj podla kakaničky miminka(bude žlte )potom zbadáš kedy máš už dobré mlieko 😉 ale u každého sa spúšťa individuálne...

@majka1981 no som nechcela veriť vlastným očiam keď som videla koľko mám KG... 😀 😀

inak strašne by som chcela poďakovať pôrodnikovi Mudr.Drábovi za pôrod bez neho by som to asi nezvládla ...bol tiež zlatý a aj haluzový 🙂 😝 😀 ...taaaaaaaaak by som ho vystískala !!!! bol taký zlatý že sa na nás bol na druhý deň pozrieť som sa skoro rozplakala 😀 😀 😀

malemimi
18. okt 2010

@nivejka ahoooooooooooooj 😀 😀 😀
bolí m žila hahaaaaaaaa ja som si videla štich v šuške...chúdinka malunká 😀 😀 😀
stiahla si si ten súbor s googla?

malemimi
18. okt 2010

@nivejka Čo Lili? ako sa aklimatizovala 🙂 😀

ziza55
18. okt 2010

@maculienka123 ahaaa...som ti pisala? 🙂 sory asi nejak omylom..xi

nivejka
18. okt 2010

ahojte babenky.......... 😀 😀 😀
predstavujem vám svoju malú princeznú Lilien - narodila som sa 14.10.2010 o 15.25hod a moje miery sú : 3630g a 50cm.....

slavuska30
18. okt 2010

@nivejka 🙂 🙂 🙂 blahoželám..je krásnučka, tak nech sa vám obom darí dobre 🙂 🙂

majka1981
18. okt 2010

@nivejka jeeej aka krasna princezna 😵 😵 gratulujem a prajem vela zdravia 🙂 🙂

krivka5
18. okt 2010

@nivejka...gratulujem k dcerenke a prajem vam vela stasticka 🙂 🙂 🙂 teeda Lilienka mala krasne miery 😉 dufam ze si mala pohodovy porod...

bonninka
18. okt 2010

@nivejka jaká je to kočka - vlasatá a baculatá 😎

jana_toky
18. okt 2010

@nivejka ahojky, uz sme ta tu ocakavali 😀
Gratulujem k princeznej, je prekrasna, tak teraz len budte zdravucke 😉
Aky bol porod, ked budes mat chvilu, tak napis ako to prebiehalo 😀

jana_toky
18. okt 2010

@malemimi ty brdo, 10kilo dolu, to je super. Ja mam teraz plus 14, tak som zvedava, kolko pojde dolu. 😀
Verim, ze casom vsetko 😉

hirunka
18. okt 2010

@majka1981 no neviem ci mi pije aj zadne mlieko ale pije mi aj 40 min. tak snad ano........ale aj tak to nechapem lebo u lekára mi ju odvážili pred kojením a po kojení a za jedno kojenie pribrala 10 g tak nechapem ako mohla pribrat iba 10 g za dva tyzdne.......a vsetci hovoria ze je vacsia.......tak neviem ci neschudla este ked sme prisli domov a teraz to dobieha ine vysvetlenie fakt nemam a inak papa kazde tri hodiny iba v noci ma jedno spanie dlhsie tych 5hodin