Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 co myslis aby dobre dopadlo?
@maculienka123 ako?v akej suvislosti?
haha ja neviem...ale vyšla mi zlatá žila za odvahu haha
inak holky pred pôrodom som sa vážila a mala som 76, dačo kg neviem ale koľko do kelu ...a teraz mám 65kg 😀 haluz 10kg rozdiel
@ziza55 neviem len tak,lebo ked si pisala,ze nech mi to dobre dopadne 🙂 myslela si porod?
@hirunka ja babo este nemam, ale mam skusenost lebo sestry maju babätka: V noci v podstate by si mala kojit na zaciatku tak kazde 3-4 hodiny, kym pride mala sama na rytmus, ktori sa vytvori tak do okolo 6 tt. 10 g za dva tyzdne je fakt malo, skus ju na cas zobudit. Pije Ti aj zadne mliecko? To je hustejsie a z toho deticky viacej priberaju.
@hirunka este som zabudla pripisat, ze nerob si stress z lekara, pokial Ti dcera vyzera dobre a je spokojna. Pamätas si, ako bola vazena minule a dnes (pred stolicou/po stolici ...)
@poludnica99 istotu dostanes, ked pojdes do vani - vtedy sa cvicobne kontrakcie rozlucia a idu prec a ozajstne kontrakcie ostanu/zosilnia 😉
baby 😀 😀 ja mám plus 22kg 😝
@slavuska30 +22 kg je dooost, ale to bude aj voda 😉 ta pojde raz dva dole 😉
@majka1981 no dufam, ale podla sona ma maly uz teraz 4kg..xi tak aj jeho vaha..no utesujem sa tym, ze hadam to dako zhodim 😝
@ziza55 no neviem opuchnuté ruky som mávala tesne pred pôrodom a ešte aj po pôrode v nemocnici a tu doma sa mi zdá že už nemám... 🙂
@jana_toky personál bol perfektný...fakt ochotný... som bola moc moooc spokojná!!!! 🙂 🙂 😉 😉
prvé dva dni som mala kolostrum a potom sa spustilo mliečko ...to aj podla kakaničky miminka(bude žlte )potom zbadáš kedy máš už dobré mlieko 😉 ale u každého sa spúšťa individuálne...
@majka1981 no som nechcela veriť vlastným očiam keď som videla koľko mám KG... 😀 😀
inak strašne by som chcela poďakovať pôrodnikovi Mudr.Drábovi za pôrod bez neho by som to asi nezvládla ...bol tiež zlatý a aj haluzový 🙂 😝 😀 ...taaaaaaaaak by som ho vystískala !!!! bol taký zlatý že sa na nás bol na druhý deň pozrieť som sa skoro rozplakala 😀 😀 😀
@maculienka123 ahaaa...som ti pisala? 🙂 sory asi nejak omylom..xi
@nivejka 🙂 🙂 🙂 blahoželám..je krásnučka, tak nech sa vám obom darí dobre 🙂 🙂
@nivejka...gratulujem k dcerenke a prajem vam vela stasticka 🙂 🙂 🙂 teeda Lilienka mala krasne miery 😉 dufam ze si mala pohodovy porod...
@majka1981 no neviem ci mi pije aj zadne mlieko ale pije mi aj 40 min. tak snad ano........ale aj tak to nechapem lebo u lekára mi ju odvážili pred kojením a po kojení a za jedno kojenie pribrala 10 g tak nechapem ako mohla pribrat iba 10 g za dva tyzdne.......a vsetci hovoria ze je vacsia.......tak neviem ci neschudla este ked sme prisli domov a teraz to dobieha ine vysvetlenie fakt nemam a inak papa kazde tri hodiny iba v noci ma jedno spanie dlhsie tych 5hodin

@ziza55 hej dva som dostala dala som si a som myslela ze sa zaserem haha 😀 😀 a to už po 2 min sa mi chcelo tak som sla po 5 leebo by som sa asi fakt posr...