Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@franziska tento tyzden by malo byt par dni, co bude este lepsie pocasie, aj dnes nam tu vo Viedni hovoria, ze vykukne pocasie. Takze tento tyzden by ste to mohli skusit s prvou vychadzkou, najprv otuzit 2-3 dni pri okne a potom v kociku 😵 😵 . Aj ja by som uz chcela. Citala som, ze s dietatkom sa ma chodit za kazdeho pocasia von, jedine pre celkom malicke deticky je husta hmla nie dobra este na pluca. Takze v novembri nas caka zle pocasie, tak to vyuzi pokial este nemame tu hustu hmlu tu.
@horalka777 gratulujem k bábätku, prajem veľa zdravíčka 🙂
jeeej baby gratulujem k babetkám....nech ste zdravé.... vzdy k Vam nakuknem a zaspominam...ako sme pred mesiacom my rodili... 🙂
@slavuska30 A mozno to nebude take zle. 😀 Daj vediet, ako si potom dopadla, resp. ked ta tu neuvidime, tak uz si ta tam nechali 😉 . Drzim palceky...
ahojte holky nejak nestíham čítať dúfam že mi to prepáčite ... 😖 😀
aspoň poodpisujem na odpovede moje 😉
@jana_toky hihi no tak som zvedavá aj ja a budem držať palčeky !!! 😉 🙂
holky mne sa rozpadávajú prsia teda jedno prso normálne mi tam chýba trochu... ☹ tak skúšam vetrať aby neboli v tom vlhkom mi to totiž dosť tečie....
baby mam inak problém neviem či dobre balím do poštolkových nohavičiek =( idem si to nájsť na nete či to je niekde ukázané....
Ja tiež stále nič 😉 tak babuľky už len musíme byť trpezlivé, len ma trochu znepokojuje, že ja nemám ani žiadne príznaky, že by to v najbližších dňoch mohlo byť 😒
Idem doma trochu poutierať podlahy a potom sa pôjdem poprechádzať tak uvidíme 🙂
@malemimi ak niečo nájdeš o tom balení do poštolkových nohavičiek tak to sem potom hoď , nech sme aj my v obraze
@malemimi dakujem
co sa tyka tych prs, tak to som este nepocula. Ale kazdopadne, ked ti tak tecie mliecko, tak nechavaj ich po kojeni uplne vyschnut. Ved si sama doma, mozes si dovolit sa promenadovat po bytiku aj naha 😀
na tom nemas co zle urobit. Nepanikar a net ti tiez povie viac. Isto to robis dobre 😉
Ja sa tiez pojdem vyvetrat von na cerstvy vzduch, lebo to cakanie doma mi dava zabrat. 😒
Tak a som zvedava, ze co bude nove po obede, hlavne u kociek, ktore sa nevieme dockat porodu 😀
@jana_toky no, tak mě už dnes vyvolávali 3 lidi a už mě to nebaví! Já si snad budu ještě muset vypnout mobil. Taky mám v plánu se projít, minimálně půjdu asi do Billy pro pizzu nebo něco k obědu a pak chci taky ještě jednou setřít podlahu. Jinak chodím minimálně 2x denně schody - 6 pater nahoru a dolů a furt nic 🤐
Ahojte kočky,prišla vám už materská?? ja čakam prvu a zatiaľ nič nechodí 😒 diky za odpovede 😉
@bonninka 6 poschodi hore a dole a nic? To je dost, neviem, ci by som to ja uz zvladla. My mame schody v byte, tak mne zatial tie stacia 😀 .
@mircova @janatoky @bonninka
Ja som sa bola prejst a bola som aj na sipkach a uvarila si obed, ale na dnes sa mi uz vela robit nechce 😒 . Co robite Vy? Co ma napadlo je, ze uz by som mohla aj o Vianocnych daroch rozmyslat?? Aj ked je este do vtedy daleko, cas nam ujde raz dva ked tu budu deti.
@mircova ahoj ani ja som nemala žiadne príznaky spustilo sa mi to až potom čo ma doki vyštril...inak aj keď som už bola hore čo sme čakali na roztiahnutie na 10cm tak som bola tuším na 7cm a doki mi pomohol ničo mi v nútri spravil bolelo to ale potom sa to rozbehlo ...aj on sám povedal že trochu tomu pomôžeme... 😉
no nič som nenašla chcela som dáke video alebo foto ☹ neviem ako to nájsť
http://detskechoroby.rodinka.sk/index.php?id=ba...
až jedno haha 😀 😀
neviete po koľkých dňoch týždňoch by mali štichy povypadávať?
ahoj kocky,
Cukruske sa dnes o 9:35 narodil Simonko, 3690g a 50cm

@majka1981 no tak to si aj ja myslim