icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
19. okt 2010

@majka1981 no tak to si aj ja myslim

hirunka
19. okt 2010

@bonninka no pevne dufam.........dnes nam aj krvicku brali tak dufam ze aj ta dopadne dobre.......chudatko moje si vytrpelo az na druhy krat sa podarilo zobrat krv tak ma dopichanu hlavicku na obidvoch stranach

franziska
19. okt 2010

ahojte, tak aj ja sa pripajam ku gratulaciam vsetkym novym maminkam
@nivejka tak uz si sa dockala 😉 prajem vsetko dobre

babulky, kedy sa da ist vlastne s drobcami vobec von, my sme este neboli a neviem dokedy mam cakat. Pri malej som isla hned ale to bolo pekne babie leto vtedy.

mircova
19. okt 2010

@nivejka Ahoj maminka, gratulujem k maličkej ( tak si sa dočkala) je nádherná, prajem Vám všetko naj hlavne veľa zdravia a kopec radostných okamihov 🙂

hirunka
19. okt 2010

@franziska my sme isli von po dvoch tyzdnoch ale predtym som malu davala k otvorenemu oknu a potom na balkon

majka1981
19. okt 2010

@franziska tento tyzden by malo byt par dni, co bude este lepsie pocasie, aj dnes nam tu vo Viedni hovoria, ze vykukne pocasie. Takze tento tyzden by ste to mohli skusit s prvou vychadzkou, najprv otuzit 2-3 dni pri okne a potom v kociku 😵 😵 . Aj ja by som uz chcela. Citala som, ze s dietatkom sa ma chodit za kazdeho pocasia von, jedine pre celkom malicke deticky je husta hmla nie dobra este na pluca. Takze v novembri nas caka zle pocasie, tak to vyuzi pokial este nemame tu hustu hmlu tu.

mircova
19. okt 2010

@leeenka Tak ďalšia maminka prajem všetko naj tebe aj maličkému drobcovi, držkajte sa.

mircova
19. okt 2010

@horalka777 gratulujem k bábätku, prajem veľa zdravíčka 🙂

janica81
19. okt 2010

jeeej baby gratulujem k babetkám....nech ste zdravé.... vzdy k Vam nakuknem a zaspominam...ako sme pred mesiacom my rodili... 🙂

zuzana_m
19. okt 2010

@nivejka jeeej moja gratulujem ku krasnej bambulke,budte zdavé 🙂
a ako si sem dala fotky? ja som asi debo,bo to neviem akosi

jana_toky
19. okt 2010

@malemimi kedy sa chystam rodit? Ja by som aj hned, len tomu nasmu drobcovi sa nejako nechce.
Vcera bola poradna, ak to nebude do piatku, mame v sobotu prist... . 😀

jana_toky
19. okt 2010

@ziza55 ja to tiez nejdem prehanat s tym obliekanim. Tak ako pisu baby...

jana_toky
19. okt 2010

@bonninka
ja mam tiez stav ako ty a slavuska30, stale 2v1, bolesti takmer ziadne, spala som dobre, aj ked uz sa mi zda o tom, ze to mam za sebou.
Drzme si palce, nech rodime cim skor 😀 😀 😀

jana_toky
19. okt 2010

@slavuska30 A mozno to nebude take zle. 😀 Daj vediet, ako si potom dopadla, resp. ked ta tu neuvidime, tak uz si ta tam nechali 😉 . Drzim palceky...

malemimi
19. okt 2010

ahojte holky nejak nestíham čítať dúfam že mi to prepáčite ... 😖 😀
aspoň poodpisujem na odpovede moje 😉

@jana_toky hihi no tak som zvedavá aj ja a budem držať palčeky !!! 😉 🙂

holky mne sa rozpadávajú prsia teda jedno prso normálne mi tam chýba trochu... ☹ tak skúšam vetrať aby neboli v tom vlhkom mi to totiž dosť tečie....

baby mam inak problém neviem či dobre balím do poštolkových nohavičiek =( idem si to nájsť na nete či to je niekde ukázané....

mircova
19. okt 2010

Ja tiež stále nič 😉 tak babuľky už len musíme byť trpezlivé, len ma trochu znepokojuje, že ja nemám ani žiadne príznaky, že by to v najbližších dňoch mohlo byť 😒
Idem doma trochu poutierať podlahy a potom sa pôjdem poprechádzať tak uvidíme 🙂

@malemimi ak niečo nájdeš o tom balení do poštolkových nohavičiek tak to sem potom hoď , nech sme aj my v obraze

jana_toky
19. okt 2010

@malemimi dakujem

co sa tyka tych prs, tak to som este nepocula. Ale kazdopadne, ked ti tak tecie mliecko, tak nechavaj ich po kojeni uplne vyschnut. Ved si sama doma, mozes si dovolit sa promenadovat po bytiku aj naha 😀

na tom nemas co zle urobit. Nepanikar a net ti tiez povie viac. Isto to robis dobre 😉

jana_toky
19. okt 2010

Ja sa tiez pojdem vyvetrat von na cerstvy vzduch, lebo to cakanie doma mi dava zabrat. 😒

Tak a som zvedava, ze co bude nove po obede, hlavne u kociek, ktore sa nevieme dockat porodu 😀

bonninka
19. okt 2010

@jana_toky no, tak mě už dnes vyvolávali 3 lidi a už mě to nebaví! Já si snad budu ještě muset vypnout mobil. Taky mám v plánu se projít, minimálně půjdu asi do Billy pro pizzu nebo něco k obědu a pak chci taky ještě jednou setřít podlahu. Jinak chodím minimálně 2x denně schody - 6 pater nahoru a dolů a furt nic 🤐

mircova
19. okt 2010

@jana_toky
@bonninka
to je hrôza a to ste už obidve mali termín, ja mám ešte aspoň 3 dni pred, ale aj tak nič sa nedeje 😉
Uvidím čo bude zajtra v poradni 😉

adrika202
19. okt 2010

Ahojte kočky,prišla vám už materská?? ja čakam prvu a zatiaľ nič nechodí 😒 diky za odpovede 😉

majka1981
19. okt 2010

@bonninka 6 poschodi hore a dole a nic? To je dost, neviem, ci by som to ja uz zvladla. My mame schody v byte, tak mne zatial tie stacia 😀 .

@mircova @janatoky @bonninka
Ja som sa bola prejst a bola som aj na sipkach a uvarila si obed, ale na dnes sa mi uz vela robit nechce 😒 . Co robite Vy? Co ma napadlo je, ze uz by som mohla aj o Vianocnych daroch rozmyslat?? Aj ked je este do vtedy daleko, cas nam ujde raz dva ked tu budu deti.

malemimi
19. okt 2010

@mircova ahoj ani ja som nemala žiadne príznaky spustilo sa mi to až potom čo ma doki vyštril...inak aj keď som už bola hore čo sme čakali na roztiahnutie na 10cm tak som bola tuším na 7cm a doki mi pomohol ničo mi v nútri spravil bolelo to ale potom sa to rozbehlo ...aj on sám povedal že trochu tomu pomôžeme... 😉

no nič som nenašla chcela som dáke video alebo foto ☹ neviem ako to nájsť

malemimi
19. okt 2010

@jana_toky no sama nie som ale mm to nevadí ..presne chodím tu s ditkami bez ale mám pod prsiami servítky lebo mi to teče a nechcem si to odsať dnes som už dva krát odsávala (uskladnila 😉 ) lebo ma bolia strašne

malemimi
19. okt 2010

@adrika202 mne prišla 14.10.na účet

malemimi
19. okt 2010
malemimi
19. okt 2010

neviete po koľkých dňoch týždňoch by mali štichy povypadávať?

majka1981
19. okt 2010

@malemimi Ty mas balit na siroko ci sa len informujes? A ako to budes robit?

udada
19. okt 2010

@adrika202 od ktorého dňa nastupuješ na materskú? ja od 7.8. a prvá materská mi prišla na účet 14.9. , ale vyrozumenie o materskej až teraz v októbri

evitkamalicka
19. okt 2010

ahoj kocky,
Cukruske sa dnes o 9:35 narodil Simonko, 3690g a 50cm