icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
19. okt 2010

@malemimi
@malemimi oni ti nevypadnu ale sa vstrebu...

malemimi
19. okt 2010

@ziza55 akože sa vstrebu?? ja som počula že povypadávaju,...

ziza55
19. okt 2010

@malemimi soryyyy,,,vlastne vstrebu sa len tie vnutorne ak mas aj tie....vonkajsie vypadnu 🙂

bonninka
19. okt 2010

@ziza55 zuzi, ty máš zítra pravděpodobně den D, tak ti přeju, aby ti to dopadlo podle očekávání, co nejmíň bolesti a co nejvíc radosti, budu na tebe myslet 🙂

majka1981
19. okt 2010

@jarka0 nie je to na vyvolanie este trosku skoro? ved si mala termin len 17.teho a zajtra je este len 20.teho. Ja by som dobrovolne porod nedala vyvolat - nie je to dobre pre babo, mas aj urcite silnejsie kontrakcie. Je to ine, ked babo nie je v poriadku, ale pokial sa ma v brusku dobre a telo este pracuje dobre, tak by som nevyvolavala. Ved ten termin je len priblizne vypocitany. Az na 10. den by som to "dovolila" a tak som aj pripravena na nas porod. Ak bude CTG atd v poriadku, tak vyvolavacka pred 10.dnom urcite nebude.

malemimi
19. okt 2010

@ziza55 tuším mám jeden vnútorný nevidím si tam moc 😀 😀 😀 😀

jana_toky
19. okt 2010

@slavuska30 vauuuu, tak ja som cakala, ze uz rodis, ked som ta tu nevidela. 😉
A malicky je riadne velky, to ste sa asi dohodli na cisarak, ci nie?
No, ak to nezvladneme skor, tak sa v sobotu asi vidime... 😀 😀 😀

slavuska30
19. okt 2010

..zatial to bude prirodzene...aj prvy bol velky a slo to celkom, tak vraj by to malo aj teraz ist..ved uvidim... 😀 😀 😀

jana_toky
19. okt 2010

@ziza55 Tak ako Zuzi, citis sa tak, ze zajtra ides rodit? 😉

jana_toky
19. okt 2010

@bonninka A ty ako, stale bez zmien??? Ani behanie po schodoch a domace prace nepomohli? 😉

hirunka
19. okt 2010

........no dnes fakt hrozny den.........na sone noziciek sme dopadli tak ze musime ist na ortopediu na kramare, z hlavicky nam rano brali krv zajtra budu vysledky a zacali mi strajkovat prsia tak neviem co bude dalej.......ani odsavacka nepomaha tak sa necudujem ze si mala nevie vytiahnut mliecko.......volala som aj detskemu lekarovi podla vysledkov sa rozhodne co dalej do rana nejako vydrzime dufam ze bude papkat aspon troska kazde kojenie

jarka0
19. okt 2010

@pusinqa jej to je super ale ty si ešte pred termínom nie? no dufam že sa stretneme 😀 držím palce 😀

jana_toky
19. okt 2010

@hirunka neboj, aj horsie dni su, ale to zvladnete
a mliecko tiez urcite nastartujete. Ak si s kojenim a s tym spojenym nebudes vediet rada, tak pripadne prezvon nejaku laktacnu poradkynu (www.mamila.sk).
Drzim palceky 🙂

jarka0
19. okt 2010

@majka1981 nie nieje prečo by som mala tak dlho pretahovat ved dieta je uplne vivinuté už 38tt a ja som síce mala len termín 17.10.ale ja som nepovedala že mi to vyvolajú hned 20.10. to ma len pošlu do nemocnice ale asi doktor vie že čo je správne vôbec nieje dobré ked nechavajú tak dlho pretahovat ako si napisala ja viem že je lepšie ked sa bábo vypíta na svet samé ako ked vyvolávajú ved som už raz roidla bez toho aby mi museli vyvolat pôrod ale aj to som 4a pol dna prenášala a na ten 5 den som mala ist na príjem do nemocnice aby mi vyvolali ale chvala bohu malá sa rozhodla že sa vypíta sama len že teraz doktori nechavajú max.5dní a chcu vyvolat určite by som nenechala aby som prenášala tak dlho že 10dní nie som blázon to už nieje dobré ani pre ženu a tak isto ani pre to malinké ahoj.

ziza55
19. okt 2010

@malemimi nech ti to tam mm prestuduje 😀 😀

@bonninka
@jana_toky babyyyy dakujem...ste zlate ze na mna myslite...ved aj ja na vas..prave som tak rozmyslala..ze uz som aj psYchicky nachystana a sranda bude ked ma posle domov...ze dovi bud.stredu 😀 ...uvidime..v kazdom pripade dam vediet hned...tu poradnu mam az 11.30..drzte sa a pokojnu noc prajem...a sranda by este bola keby sme sa tam vsetky zajtra stretli..chi
@slavuska30 jeeeejda akeho macka budes mat...drzim moc palce..nech to do tej soboty aj samo pride

ziza55
19. okt 2010

@jarka0 myslim ze si to dobre napisala...aj ja zdielam podobny nazor 😉

majka1981
19. okt 2010

@jarka0 ved doktori to vedia, Ty si to napisala ako ked by uz bol termin zajtra/napozajtra fixovany 😉 . Ale mas pravdu, 10 dni prenasat je dlho, u mna je to trosku ine lebo mam 2 terminy, prvy je podla sona a druhy podla mrchy o 6 dni neskor, takze preto som pripravena na trosicku neskor. Ja len preto, lebo vyvolane deticky byvaju nekludne a vela placu, lebo spracuvaju vyvolany porod. A tie posledne dni si takcitak stale pod dozorom... Moznoze sa aj Tvoj Misko vypita sam 😵 😵 Na zajtra drzim palce a daj nam vediet.

bonninka
19. okt 2010

@jana_toky no trošku mě bolí kříže a není mi nejlíp, ale ono mě to určitě zase do rána přejde,... Když jsem teď zvládla celé menu z Mc Donalds, tak na to asi ještě není na porod,...ale už bych chtěla!

majka1981
19. okt 2010

@hirunka drzim palceky, aby Vam to klaplo aj s kojenim aj s vysledkami. Nemas to lahke, ale zvladnes to. Doteraz bola malinka kludnucka, tak jeden den nevadi, ked nemas preplnene prsia, moznoze to je z behacky po doktoroch. Vybuvajte sa dobre, moja.

ziza55
19. okt 2010

inak dnes sa napodiv citim fajn...cely tyzden som bola jak skapacinka 😀 a dnes v pohode...hm..

jana_toky
19. okt 2010

@bonninka Skus sa hlavne dnes poriadne vyspat, kedze si poslednu dobu toho vela nepospala a mozno to zajtra pride po oddychu aj samo. 😉

jana_toky
19. okt 2010

@ziza55 No, mozno to je dobre, lebo telo sa pripravuje na zajtrajsiu zataz 😀 . Tak daj nejako zajtra vediet, ze co a ako...

bonninka
19. okt 2010

@ziza55 to je jen klid před bouří 😀 - zítra se drž!

bonninka
19. okt 2010

@jana_toky no, třeba se zadaří 😀

slavuska30
19. okt 2010

@ziza55 diky..uz keby bolo...xi

stanka02
19. okt 2010

Ahojte. Ako sa pozeram, tak sa nam to tu pekne rozrasta o deticky. 🙂

slavuska30
19. okt 2010

😝 maličký kope ako čort a naťahuje sa, už mám riadne dokopané brucho, ale inak nič, ani náznak dákej kontrakcie.. 😖 to je nekonečné 😝

slavuska30
20. okt 2010

🙂 🙂 ahojte baby, dneska som 6 dní po termíne.....hmmm a nič.... a čo vy? rozbehlo sa dačo??

majka1981
20. okt 2010

@slavuska30 ahoj slavuska, ako vidim, aj Ti uz buntosis zavcasu 😀 . Ja som dnes tiez bola uz o 5tej hore, nespala som vela, tak neviem ako to dnes bude. U mna sa absolutne nic nerozbehlo 😒 To dokopane brucho poznam velmi dobre, aj ked posledne dni uz ani nie - syncek uz hadam nema miesto 😅

hirunka
20. okt 2010

@majka1981 dakujem 😀............mame za sebou dost tazku noc............mlieko nikde musela som dat malej nutrilon z toho mi vracala strasne moc takze katastrofa..........uz len cakat kedy mi zavola lekar co dalej dufam ze mi zavola cim skor dnes.......strasne mi je luto malej ked tolko vracka ☹((