icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
20. okt 2010

@hirunka dala mi aj info o čaji volá sa STILLTEE od Waledy a je to bio, stoji 3.30 ale aj to jej pomohlo, teraz som jej volala a potvrdila mi to.

mysenac
20. okt 2010

@udada dakujem za radu 😉 pozriem a nieco s tym skusime urobit. Inak ty si pisala o tej perinke, tak ja mam Kristinku tiez v perinke, takej tej klasickej a planujem ju do nej viazat dokedy sa do nej zmesti 😉

ziza55
20. okt 2010

@malemimi no mne lekarka povodne povedala minuly tyzden ze takto o tyzden v stredu to porodime...t.j...dnes ale dnes na poradni sa rozhodla..ze az zajtra rano 🙂 ...v poradni som bola dnes az okolo 12tej..takze to by mi vyslo na noc...a pokial nemam kontra tak naco to silit 😀

hirunka
20. okt 2010

@yvett14 no to mam mamina mi to dnes kupila v lekarni

hirunka
20. okt 2010

@yvett14 aha dakujem........vsak uvidime ale dnes som si aj dobre oddychla tak hadam sa to napravi

udada
20. okt 2010

@hirunka vinea vraj tiež podporuje tvorbu mlieka, tak nám hovorili v pôrodnici, potvrdila mi to aj detská lekárka

yvett14
20. okt 2010

@hirunka skusiš potom uvidis, ale sesterka ma ubezpečila a ešte mi povedala že tie guličky nemožem do ruky, to som nevedela o homeopatikách. však ved uvidiš. pa
no ano aj vineu fakt aj to mi povedala

ziza55
20. okt 2010

baby sli ste niekto na p rijem na porodnicu rano cez pracovny den?ak ano...treba ist iba cez prijmaciu kancelariu co je vedla pohotovosti alebo aj cez nejaku gyn prijmovu amb?uplne som sa zabudla dnes spytat doktorky

ziza55
20. okt 2010

@yvett14 a preco sa nemozu tie homeopatika do ruk chytit?ved to neodhadnem si do pusy si nasypat presne 5ks 🙂

slavuska30
20. okt 2010

@ziza55 ..mne vravela dr, ked som davala malej, ze oni stracaju ucinok potom..bud to nasypes rovno do vrchnáčika alebo na umelohmotnu lyžičku, nesmie byt kovova 😉

mircova
20. okt 2010

@hirunka držím palce, aby sa to rozbehlo a bolo mliečka dosť 😉

yvett14
20. okt 2010

vraj maju na spodku ampulky nejaky otvor čo sa má otočit a treba si ich na lyžičku nasypat. ja osobne som nikdy nemala homeopatiká ale vraj vyzeraju ako testery s avonu- malé uzke valčeky a vraj na spodku maju točiaci otvor. tak ako mi povedala ona tak pisem aj ja. dufam že v lekárni to vysvetlia. asi sa na tie guličky nemože nič prilepit, ani miniatury z ruk.

mircova
20. okt 2010

... ja som sa vrátila z prechádzky, stále sa nič nedeje ja fakt budem posledná ☹

@ziza55 držím zajtra palce, nech je všetko o.k a nech to máš už šťastlivo za zasebou

Baby tie čo zajtra idete držte sa, budem na Vás myslieť 🙂 🙂 🙂

slavuska30
20. okt 2010

@mircova ..xi..neboj nebudeš..ja prenášam už 6ty den.. 😝

mircova
20. okt 2010

@slavuska30 ja viem, že prenášaš a máš môj obdiv ja mám do termínu 2 dni a som stáááášne nedočkavá, tak len tajne dúfam, že to už dlho nepotrvá 🙂

slavuska30
20. okt 2010

@mircova ja nemám vobec žiadne kontrakcie ani náznak, len sem tam posličkov, ale to už pár dni, ked sa nič neudeje, čo sa určite nie..tak idem v sobotu na vyvolávačku...des ..som na nervy

ziza55
20. okt 2010

babyyyyyyy takze najcerstvejsie info od jana_toky....uz porodila 18.50 maly adamko ma miery 3190gr./49cm...ze maminku vytrapil...ale vsetci su ok..tak sa tesiiiiiiiiiim

bonninka
20. okt 2010

@ziza55 tak to teda čumím a gratuluju. Myslím na to, že jela do porodnice až odpoledne to měla dost rychlé 🙂
Jinak když se jde do porodnice, tak prvně se musíš nahlásit na centrálním příjmu a pak jít do 9. patra, tam mají taky příjem a pak už jenom porodit 😎

emily327
20. okt 2010

@ziza55 ze gratulujem 😉

emily327
20. okt 2010

Ahojte, nemate nejake info o nivejke? Inak za chvilku sa skonci oktober a tato tema uz nebude moc aktualna 🙂 Ale verim,ze aspon si tu budeme vymienat infa o detickach 😉 Drzte sa, vsetky co prenasate, vela pozitivneho myslenia a hlavne nech uz to co najskor mate za sebou cmuk

emily327
20. okt 2010

@mysenac ahoj moja, ako sa mate s Kristinkou?

emily327
20. okt 2010

@malemimi ahoj moja, tak ako prebehol porod a co pobyt v nemocnici? Som pocula,ze ste tam boli spolu s nivejkou. Ako sa mate so Sofiou? Kde ste lezali na 9.poschodi?

emily327
20. okt 2010

@ziza55 drz sa moja zajtra rano, velmi velmi drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a nech mas lahky porod cmuk

hirunka
20. okt 2010

dakujem baby moc 😀...........ale pevne verim ze to bude dobre snazim sa malu krmit z prsnika plus odsavam a to jej davam a davam jej aj ten nutrilon lebo este nemam tolko mliecka ale mam druhy ktory je proti grckaniu tak dufam ze mi uz nebude grckat a zajtra uvidime co povie detsky lekar ako dalej

stanka02
20. okt 2010

@hirunka pripajam sa ku gratulaciam. Prajem Vam vsetko dobre, vela zdravicka. Drzim ti palceky, aby si mala co najviac mliecka pre malicku. Hlavne bud kludna,chce to aj klud.

slavuska30
20. okt 2010

@ziza55 🙂 🙂 jeeeej supeer, tak blahoželám 🙂 🙂

bonninka
21. okt 2010

Dobré ráno, tak dnes dopoledne mám poradnu, kdybych se tu odpoledne neukázala, tak už jsem snad v porodnici, nicméně nic tomu nenasvědčuje, takže pravděpodobně zase přijdu strašit opět jako 2 v j ☹

slavuska30
21. okt 2010

@bonninka ahoj, dobre ranko 🙂 tak ti držim palce, aby sa zadarilo aspon tebe.ja tu budem asi až do soboty.. 😀 😀 😀 😀

mircova
21. okt 2010

Ahojte tak aj ja som tu zas, dnes som bola na CTG všetko o.k a nič sa nedeje 😉
Babule šup rodiť, nech môžem ísť aj ja 🙂

slavuska30
21. okt 2010

@mircova ahoj...tak hlavne že je všetko ok....ja by som aj šla, ale tiež nič sa nedeje 😝