Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby sli ste niekto na p rijem na porodnicu rano cez pracovny den?ak ano...treba ist iba cez prijmaciu kancelariu co je vedla pohotovosti alebo aj cez nejaku gyn prijmovu amb?uplne som sa zabudla dnes spytat doktorky
@ziza55 ..mne vravela dr, ked som davala malej, ze oni stracaju ucinok potom..bud to nasypes rovno do vrchnáčika alebo na umelohmotnu lyžičku, nesmie byt kovova 😉
vraj maju na spodku ampulky nejaky otvor čo sa má otočit a treba si ich na lyžičku nasypat. ja osobne som nikdy nemala homeopatiká ale vraj vyzeraju ako testery s avonu- malé uzke valčeky a vraj na spodku maju točiaci otvor. tak ako mi povedala ona tak pisem aj ja. dufam že v lekárni to vysvetlia. asi sa na tie guličky nemože nič prilepit, ani miniatury z ruk.
@mircova ..xi..neboj nebudeš..ja prenášam už 6ty den.. 😝
@slavuska30 ja viem, že prenášaš a máš môj obdiv ja mám do termínu 2 dni a som stáááášne nedočkavá, tak len tajne dúfam, že to už dlho nepotrvá 🙂
@mircova ja nemám vobec žiadne kontrakcie ani náznak, len sem tam posličkov, ale to už pár dni, ked sa nič neudeje, čo sa určite nie..tak idem v sobotu na vyvolávačku...des ..som na nervy
babyyyyyyy takze najcerstvejsie info od jana_toky....uz porodila 18.50 maly adamko ma miery 3190gr./49cm...ze maminku vytrapil...ale vsetci su ok..tak sa tesiiiiiiiiiim
Ahojte, nemate nejake info o nivejke? Inak za chvilku sa skonci oktober a tato tema uz nebude moc aktualna 🙂 Ale verim,ze aspon si tu budeme vymienat infa o detickach 😉 Drzte sa, vsetky co prenasate, vela pozitivneho myslenia a hlavne nech uz to co najskor mate za sebou cmuk
dakujem baby moc 😀...........ale pevne verim ze to bude dobre snazim sa malu krmit z prsnika plus odsavam a to jej davam a davam jej aj ten nutrilon lebo este nemam tolko mliecka ale mam druhy ktory je proti grckaniu tak dufam ze mi uz nebude grckat a zajtra uvidime co povie detsky lekar ako dalej
@ziza55 🙂 🙂 jeeeej supeer, tak blahoželám 🙂 🙂
Dobré ráno, tak dnes dopoledne mám poradnu, kdybych se tu odpoledne neukázala, tak už jsem snad v porodnici, nicméně nic tomu nenasvědčuje, takže pravděpodobně zase přijdu strašit opět jako 2 v j ☹
@bonninka ahoj, dobre ranko 🙂 tak ti držim palce, aby sa zadarilo aspon tebe.ja tu budem asi až do soboty.. 😀 😀 😀 😀
Ahojte tak aj ja som tu zas, dnes som bola na CTG všetko o.k a nič sa nedeje 😉
Babule šup rodiť, nech môžem ísť aj ja 🙂
@mircova ahoj...tak hlavne že je všetko ok....ja by som aj šla, ale tiež nič sa nedeje 😝

@hirunka dala mi aj info o čaji volá sa STILLTEE od Waledy a je to bio, stoji 3.30 ale aj to jej pomohlo, teraz som jej volala a potvrdila mi to.