Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka ..no ved to by bolo idealne, ale nic tomu nenasvedcuje 😒 , mozno do rana sa maly umudri, ale neverim tomu..
Ahojte kocky, tak my uz sme na svete 🙂)) Simonka sa narodila +4.10. o 10tej rano. Je kraaaasna 🙂) Porod bol nad moje ocakavania rychly - uprimne, bolo to dost bolestive, ale vysledok stoji za to 🙂))))) Drzim palce vsetkym "cakatelkam", aby to prebehlo bez komplikacii a v co najkratsom case !!!! Ja som rodila v BB, ak by ste niekto nieco chceli vediet, kludne mi napiste. Pekny dnik 😀
ahojte hoky! tak mne ta žilka už prechádza klop klop...takže je to lepšie...
malunká spinká krásne budí sa cca tak každé 3 hodky niekedy si aj dlhšie pospí ako dnes ráno 😀
mm som dnes pustila na motorku odviesť sa keď je tak pekne...išla by som aj ja 😒 ☹ ale čo už no musím vydržať... 🙂 😉
ak tu niekto porodil tak gratulujem nestíham čítať..viete treba aj poprať a tak to za mňa mm neurobí ... 😝 😀
prajem Vám pekný slnečný deň
ešte som sa chcela opýtať kedy môžem malú dať k oknu alebo na balkón ...mám počkať až bude mať 2 tt?
Ďakujem
Ahojte...uz sa neviem dockat svojej malinkej ale bojim sa porodu ☹
ahojte - gratulujem všektým babám čo porodili. Nestíham sem chodiť ale ako pozerám - tak samé novoty 😅 😎 🙂
@malemimi....ahooooj ...dali moja ,ale až v nedeľu poobede a skončili krásne časy 🙂
Po príchode z pôrodnice
Odporúčania pediatrov znejú – môžete ísť von na 7 -14 deň. V lete už na siedmy deň, v chladnejšom počasí desiaty – štrnásty. To všetko, samozrejme, za podmienky, že je bábo zdravé. Potrebné je dieťatko na takúto zmenu pripraviť, postupne ho privykať od prvého dňa doma. Obliecť ho a dať do kočíka na balkón či k otvorenému oknu – prvé dni len na niekoľko minút, postupne čas predlžovať. Miestnosť, v ktorej dieťatko spinká, neprehrievať. Optimálna teplota v spálni je 18 stupňov, počas bdenia 20-22 stupňov Celzia, pri kúpaní 24 stupňov.
hmm .... 😒
@malemimi my sme prisli z porodnice, prisiel k nam detsky lekar a povedal, ze ked je takto pekne (teda pokial svieti slniecko a nejako neprsi), mozeme ist na prechadzku aj na druhy den a kludne aj na hodinku. A aj sme boli - musela som ist pre syna do skolky, tak som Kristinku naobliekala a potom sme si urobili aj prechadzku (mala 7 dni) a odvtedy chodime (pokial neprsi) kazdy den. Cerstvy vzduch neublizi
čítala som si príspevky dozadu a všetkým vám dakujem za podporu pri mojom pôrode 🙂 🙂
a tak isto dakujem bonninke ,že vám preposielala nové info 🙂 🙂 😉
no baby ja zase idem k mojej princeznej,lebo sa tak pokakala,že tatino utekal napustiť vaňu 😀 😀
bože mi strašne kakáme 😀

@mircova ..áááno---a som šťastná,že som ju mala,lebo som sa do tých *4cm natrápila,ale bola som statočná!!! 😀 😀 😀 ...a potichučky som trpela aj pri samotnom pôrode,,tak ani nevedeli,že rodím 🙂