icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
22. okt 2010

@mircova ..áááno---a som šťastná,že som ju mala,lebo som sa do tých *4cm natrápila,ale bola som statočná!!! 😀 😀 😀 ...a potichučky som trpela aj pri samotnom pôrode,,tak ani nevedeli,že rodím 🙂

slavuska30
22. okt 2010

@nivejka ..no ved to by bolo idealne, ale nic tomu nenasvedcuje 😒 , mozno do rana sa maly umudri, ale neverim tomu..

mircova
22. okt 2010

@nivejka tak super, ja pôjdem ako frajerka bez 😀 , ale ak by som to nezvládala, tak ju určite chcem, aj im poviem, nech mi vezmú krv, ak by som sa rozhodla, že ju chcem 😉 a tiež nech mi povedia kedy mi ju môžu najneskôr dať, aby som to neprepásla

nivejka
22. okt 2010

@mircova ...musíš byť otvorená min.na 4cm--vtedy je to najideálnejšie---mne pri zaplatení epi--nebrali žiadnu krv---len mi pichli papiere do ruky a opýtali na pár vecí a to bolo všetko 😉

nicky182
22. okt 2010

Ahojte kocky, tak my uz sme na svete 🙂)) Simonka sa narodila +4.10. o 10tej rano. Je kraaaasna 🙂) Porod bol nad moje ocakavania rychly - uprimne, bolo to dost bolestive, ale vysledok stoji za to 🙂))))) Drzim palce vsetkym "cakatelkam", aby to prebehlo bez komplikacii a v co najkratsom case !!!! Ja som rodila v BB, ak by ste niekto nieco chceli vediet, kludne mi napiste. Pekny dnik 😀

malemimi
22. okt 2010

@ziza55 aha jasneee!! 😉 🙂

malemimi
22. okt 2010

@emily327 ahoj! pôrod celkom dobre hihi 😀 😝
hej hej ležali sme spolu ...aká náhoda hehe no ale dostala som vynadané od NIVEJKY že som ju nepočkala haha 😀 😀 😀 😀
hejhej na 9 posch.
malunká sa ma super!!! 🙂 😉
ďakujeme za opýtanie 🙂
a čo vy, ako si žijete?

malemimi
22. okt 2010

ahojte hoky! tak mne ta žilka už prechádza klop klop...takže je to lepšie...
malunká spinká krásne budí sa cca tak každé 3 hodky niekedy si aj dlhšie pospí ako dnes ráno 😀
mm som dnes pustila na motorku odviesť sa keď je tak pekne...išla by som aj ja 😒 ☹ ale čo už no musím vydržať... 🙂 😉
ak tu niekto porodil tak gratulujem nestíham čítať..viete treba aj poprať a tak to za mňa mm neurobí ... 😝 😀
prajem Vám pekný slnečný deň

ešte som sa chcela opýtať kedy môžem malú dať k oknu alebo na balkón ...mám počkať až bude mať 2 tt?
Ďakujem

denisekkk
22. okt 2010

Ahojte...uz sa neviem dockat svojej malinkej ale bojim sa porodu ☹

malemimi
22. okt 2010

@nivejka inak som sa ťa zabudla opýtať či ti dali niekoho na izbu keď sme odišli ....

mona777
22. okt 2010

ahojte - gratulujem všektým babám čo porodili. Nestíham sem chodiť ale ako pozerám - tak samé novoty 😅 😎 🙂

vejinka
22. okt 2010

@malemimi kludne ju davaj k oknu aj von mozete ist ale tak max pol hodku..skoda by bolo nevyuzit slniecko 😉

nivejka
22. okt 2010

@malemimi....ahooooj ...dali moja ,ale až v nedeľu poobede a skončili krásne časy 🙂

nivejka
22. okt 2010

@nicky182 ....gratulujem....a prajem veľmi veľa zdravíčka a tebe čoskoré zahojenie 🙂 🙂

nivejka
22. okt 2010

@malemimi .....ani neviem,či to tu mám napísať o tej mojej spolubývajúcej.....zatiaľ poviem len toľko,že mala zazmluvneného doktora a dopadla katastrofálne ☹ ☹
inak stretla som sa s Lenkou na úradoch--ak chceš dám ti na ňu kontakt 😉 😉 😀

malemimi
22. okt 2010

@nivejka aha a aká bola?
ale haha no sranda a ty si beháš vybavovať veci sama? mne všetko mm vybavuje 😀 😝
no jasne daj 😉
@vejinka určite lebo je dosť ostro a mám strach aby sme to neunáhlili ....

vejinka
22. okt 2010

@malemimi ved ju poriadne naobliekaj a nezabudni na fusak a dve ciapky.. 😉

malemimi
22. okt 2010

@vejinka no tak ju dnes teda dám asi na balkón aspoň na chvíľku a na koľko asi min na začiatok stačí lebo už nám nesvieti slniečko na balkón...
ty si išla kedy prvý krát von?

malemimi
22. okt 2010

Po príchode z pôrodnice

Odporúčania pediatrov znejú – môžete ísť von na 7 -14 deň. V lete už na siedmy deň, v chladnejšom počasí desiaty – štrnásty. To všetko, samozrejme, za podmienky, že je bábo zdravé. Potrebné je dieťatko na takúto zmenu pripraviť, postupne ho privykať od prvého dňa doma. Obliecť ho a dať do kočíka na balkón či k otvorenému oknu – prvé dni len na niekoľko minút, postupne čas predlžovať. Miestnosť, v ktorej dieťatko spinká, neprehrievať. Optimálna teplota v spálni je 18 stupňov, počas bdenia 20-22 stupňov Celzia, pri kúpaní 24 stupňov.

hmm .... 😒

mysenac
22. okt 2010

@emily327 ahojky, Kristinka je zlatucka, uz ani tolko nevgrcka (nastastastie sa to akosi znormalizovalo 😉 ) takze z nej mame radost a Matko je jej velky brat-strazca...som rada, ze ju tak dobre prijal a neziarli a velmi mi s nou pomaha 🙂 a Sonicka ako? dufam, ze ste zdravi....

vejinka
22. okt 2010

@malemimi ja som sla z porodky na kociku 😉

mysenac
22. okt 2010

@malemimi my sme prisli z porodnice, prisiel k nam detsky lekar a povedal, ze ked je takto pekne (teda pokial svieti slniecko a nejako neprsi), mozeme ist na prechadzku aj na druhy den a kludne aj na hodinku. A aj sme boli - musela som ist pre syna do skolky, tak som Kristinku naobliekala a potom sme si urobili aj prechadzku (mala 7 dni) a odvtedy chodime (pokial neprsi) kazdy den. Cerstvy vzduch neublizi

malemimi
22. okt 2010

@vejinka hmm no uvidím keď príde mm domov ako sa rozhodne... ja by som už aj von šla keby je na mne len sa nechcem unáhliť...ďakujem ti za radu 😉

vejinka
22. okt 2010

@malemimi mne dokina povedala ze kazdy den von

malemimi
22. okt 2010

@mysenac ďakujem ...tak ju teda naobliekam ale je mi ju blbe budiť ju keď spí... 😀

malemimi
22. okt 2010

@vejinka inak tie dokinky sú divné niektoré povedia tak druhé tak...síce ja už si ani nepamätám čo mi moja povedala že kedy von ale že najprv teda k oknu alebo na balón a tak... 😀
dobre počúvam čo?! 😀

nivejka
22. okt 2010

čítala som si príspevky dozadu a všetkým vám dakujem za podporu pri mojom pôrode 🙂 🙂
a tak isto dakujem bonninke ,že vám preposielala nové info 🙂 🙂 😉

nivejka
22. okt 2010

@malemimi ...baba bola v pohode až na to,že ju zmasakrovali a behalo tam nonstop veľa doktorov okolo nej a aj celú noc..

nivejka
22. okt 2010

@malemimi ..ja som behala po úradoch a manžel bol z Lili v aute a varoval 😀 ...inak by som to vybavovala sama aj týždeň 😉

nivejka
22. okt 2010

no baby ja zase idem k mojej princeznej,lebo sa tak pokakala,že tatino utekal napustiť vaňu 😀 😀
bože mi strašne kakáme 😀