Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
neviete mi niektorá poradiť čo mám robiť. Mám na bradavke takú bielu bodku. Dočítala som sa, že by to mohol byť upchatý mliekovod. čo mám s tým robyť. Nebolí to. Skúšala som do toho pichať ihlou a nič.
ahojte kocky,
dnes sme sa vratili z nemocnice, tak sa hlasim. Info asi uz mate od Zuzky, ale pre istotu.
Adamko sa narodil 20 10 2010 o 18:50, 49cm a 3190g. Prebehlo to docela rychlo klasiko plus EPI a s bolestivym sitim.
Apropo, na izbe som bola den so Slavuskou, ma chlapceka Petka a pozdravuje, narodil sa vcera 🙂.
Zuzka rodila den po mne, boli sme na vedlajsich izbach.
Do poctu sa pridala Marta (heslo VESLO) a vyzera to, ze bude rodit v pondelok. Uz ma riadne brusko, tak jej drzte palce.
Ked bude cas, napisem trosku viac, ahojky
@miroslavazh mohol by to byt upchaty mliekovod a pozor aby z toho nebol zapal. Skusaj to prepichnut.
......tak baby drzte nam palce nech dobre dopadneme a sme cim skor doma z nemocnice........ozvem sa z nemocnice co a ako........pa pa
@cukruska1920 Blahozelam k Simonkovi drobcovi...))) Nech ste zdravucki. ja mam tiez prsia stale plne, ja si odsavam eslektrickou odsavackou? Ty si chces vytlacat bradavky nie je to pracne? Nie je lepsia manulana odsavacka?
@tanija133 dakujem... no..pocula som ze s odsavackou to boli ovela viac tak radsej rucne
@angie267 dozvedela som sa že Canesten nemam používať vraj mi ešte popraskajú bradavky a bude to bolieť ešte viac. ja používam mastičku ktorú vyrába jedna pani, ktorá spolupracuje s laktačnými poradkynami - vraj zaberie hned. Ale ja som výnimka ☹ a budem ešte asi potrebovať ešte jednu a potom vraj na vyšetrenie - ak to nezaberie ☹ 😠 😢
@miroslavazh Myslim si , ze keby si mala upchaty mliekovod, to by si urcite citila bolest.....ale bodka neviem co znamena, urcite do toho nepichaj, keby to bol ted naozaj mlikekovod upchaty to by simuslea riesit s lekarom a brat ATB... ☹
@cukruska1920 zaciatky su trosku tazke, ale iba chvilu, treba to prekonat a potom uz ficis... 😉
@mona777 Dakujem za blahozelanie, ty uz mas tiez drobceka? lebo v profile mas ze este cakas....Mna tiez strasne palia stipu bradavky....Ja si myslim ze ich mam poprskane, blost nechutna, ke dmaly papa, ja si na to davam Bepanten na bradavky, tiez sa nestiera...*Celkom tiez pomaha, len aby sa ti zahojili , treba bradafky aj vetrat....
@miroslavazh ja som mavala este pri prvej dcerke bielu bodku na bradavke, urcite neprepichuj a ak neboli, ani s tym nic nerob! Praskne a zmizne po case sama, neboj. Ma to aj nejaky odborny nazov, ale momentalne si nespominam...dokonca bola zalozena na to specialna tema tu na MK 🙂
@hirunka drzte sa a nech ste tam co najkratsie 😉
@jana_toky krasny datum, gratulujeeeeem 😵 To kde ste sa tolke stretli? V Ruzinove?
boninka dnes rodí...držíme palčeky!!
@nivejka dakujem dodatocne 😉 Pri tych dvoch malych sem nestiham chodit denne a potom nasledne nestiham docitavat, ak sa chcem sama vyspat 😅 Pytala si sa na krvacanie - je uplne normalne, ak pocas sestonedelia budes krvacat nepravidelne, raz menej, neskor zasa viac.. a nie len po kojeni. Drzim palce, nech sa mechur definitivne umudri, ved aj bez toho mas urcite dost inych starosti 😉
@mona777 ja mam s bradavkami iny problem, bojujem s klobucikmi, nie vzdy sa prisaje bez nich...hlavne ked chcem striedat klasicku polohu s futbalovou, tak zboku nevie zatial tie moje nestastne ploche bradavky chytit...odsavacka u mna nikdy nefungovala, vzdy len par kvapiek a manualne uz vobec nic 😝 ale s prvou dcerkou to bolo este ovela horsie, tak som rada, ze druha je trpezlivejsia 😵 Inak sestra si strasne pochvalovala cistu lanolinovu mast, netusim, kde to zohnat, ona zije v Holandsku. Na mna v lekarni pozerali ako na mimozemstanku, ked som sa na nu pytala 😠
Vsetkym maminkam gratulujem k babatkam. Nestiham vas citat a kazdej odpisovat, trapime sa s bruskom. Musim asi davat vacsi pozor na stravu, hoci uz teraz ju mam dost upravenu. Ale ucime sa kazdy den. Vela mliecka maminkam a aj zdravicka a samozrejme babatkam.
@miroslavazh jeeej, nam rovnako vazili babatka 🙂
@vejinka vitajte doma 😵
@anetaa krasny porod 🙂
@malemimi stikuta aj nasa, ale to je uplne v poho, stikutala uz v brusku.. ale az teraz vidim, aky ma pritom strsne podareny nahnevany vyraz 😀 co som strasne prekvapena, vooooooobec negrcka 😕 tak to je oproti prvej dcerke strasne prijemna zmena 😎

@emily327 Ahoj, pokial viem postolky sa nedavaju vobec, po mesiaci sa ide k ortopedovi na kontrolu a ten povie, ci treba balit nasiroko alebo nie 🙂