icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenkaoravcova
1. nov 2010

@emily327 no ono je to podla mna normalne, ze v jednom mas menej a v druhom viac, ja som to mala aj pri prvom malom a teraz mam presne to iste v lavom mam ovela menej ako v pravom ale maly sa nehneva snazi sa aj tam, to nevadi, mam kamosku ktora rok kojila iba z jedneho prsnika lebo v druhom nemala a nebol problem 🙂

ziza55
2. nov 2010

@malemimi inak to pucenie zacal robit aj mne maly...celu noc mrncal tlacil puciô vzdychal...hruuuza...myslite ze ten espumizan by na to zabral?
baby inak chudatko bonninka je este v nemocke...ma furt teploty od tej sekcie...tak ani maleho nemoze dojcit..tak jej zistuju z coho to ma... ☹

ziza55
2. nov 2010

@udada a myslis ze sa moze ten vigantol aj do pusy priamo...a hned na to prilozit k prsniku?dikes

hirunka
2. nov 2010

@ziza55 ja ten vigantol davam tak ze na lyzicku vystriekam mlieko a nakvapkam na to...........tak mi aj lekar kazal

franziska
2. nov 2010

@miroslavazh moze to robit vtedy ked nema suchu plienocku, skus ho prebalit.

@emily327 nic si z toho nerob aj ja som to tak mala pri malej, pila iba z laveho a z praveho da sa povedat vobec. Skus si z praveho odsavat mozno sa ti zvysi produkcia a rada do buducna aby si mala potom aj symetrickejsie poprsie ked dokojis 😉

franziska
2. nov 2010

baby ten vigantol mate uz ten novy alebo ten stary s tym gumennym kvapatkom, lebo ten mal byt stiahnuty z predaja
http://www.sukl.sk/sk/bezpecnost-liekov/bezpecn...
mne vravela pediatricka, ze uz maju byt nove na predajniach

ika33
2. nov 2010

@udada - aj moja malinká je presne ako tvoja, tiež už 3 dni riešime veľký plač na večer a večer. V nedelu som už bola uplne zúfalá čo som nevedela čo ešte by som s ňou mala skúsiť,aby jej bolo lepšie. Cvičili sme, natierali bruško pupíkom, masírovali, krmili, odgrgli, nosili sa rôznymi spôsobmi a nič nezaberalo, stále iba plakala až som mala miestami pocit, že sa už zadusí od toľkého plaču. A trvalo to od 17.30 do 22.00 no hrúza. Malinká to mala vždy večer ale včera sme to riešili aj po obede ale to bolo iba takých 20 min.
Tiež neviem čo s ňou, odporúčali mi ten espumisan. Dnes asi zavolám nášmu lekárovi, lebo keď osm nedala včera Vigantol, tak bola pokojnejšia. Neviem či jej nerobí zle práve ten. My ho dávame totiž po kúpaní. Dáme na lyžičku 1 kvapku potom šup do pusinky a potom hneeď prsník. Dúfam ale že nemáme tú koliku, lebo to je hnus. Chúďa deti.

nivejka
2. nov 2010

dobré ránko.....aj my sa len pučíme a zvýjame ako od bolesti......pred spaním večer a potom v noci--ach jaaj
ešte aj teraz ráno je nervozna---no neviem,čo tým detičkám je....

nivejka
2. nov 2010

@franziska ..ja mám už ten nový 😉 ....lebo ako mi dr.vystavila recept,tak som ho týždeň nevedela zohnať--ako hovoríš bol stiahnutý z predaja

nivejka
2. nov 2010

@ziza55 ...to vážne je bonninka ešte v nemocke?---chúdatko moje--dostala nejakú infekciu?

nivejka
2. nov 2010

baby máte ešte problém z klbamy?????lebo ja áno z kolenami--ma dosť bolia,ked sa chcem postaviť ☹ ---si pripadám ako chromá...ja len dúfam,že mi to tak nezostane...

malemimi
2. nov 2010

@ziza55 fuuu ha tak nech sa uzdraví rýchlo...možno nejakú infekciu má... 😖

malemimi
2. nov 2010

@nivejka ee nič... klop klop už je dobre...a schudla som zase kilo aj dačo

hirunka
2. nov 2010

@malemimi a to sa ti ako dari chudnut? ja zatial mam tu istu hmotnost ako ked som prisla z porodnice............a baby cvicite uz?

malemimi
2. nov 2010

@hirunka ja neviem som sa len zo srandy pred dvoma dnami odvážila a že 64 a ked som došla z nemocnice som mala 65,6 alebo tak dako...

nivejka
2. nov 2010

baby ja veru necvičím a myslím si ,že pre mňa je ešte aj skoro 😅 .....ale brucho mám riadne vyťahané 😖
ja mám 72kg a veru neviem kedy sa vrátim na pôvodná váhu 56kg--a to som stále len chudla,lebo som si pripadala tlstá stále a teraz by som ich veru brala 😀

malemimi
2. nov 2010

@nivejka hihi pekne...a to sa ti na tom bruškku drží?

hirunka
2. nov 2010

@nivejka tak to si na tom stale lepsie ako ja ......ja mam 74 momentalne a pred tehotenstvom som mala 66......ale uz rozmyslam ze zacnem pomaly cvicit.......musim zaklopat sa citim velmi dobre, jazvu ani necitim takze uplne super........len teraz je naprd to ze nemozem chodit s malou von lebo s tou sadrou sa nezmesti do kocika tak mam minimum pohybu

malemimi
2. nov 2010

@hirunka prepáč že sa pýtam , ak nechceš neodpovedaj...ako má tie nožičky v sádre si to neviem predsaviť 😒

nivejka
2. nov 2010

@malemimi keby len na brušku moja...ty si prvorodička a z teba to ide dole oveľa väčšou rýchlosťou ako zo mňa 😅

malemimi
2. nov 2010

holky som našla super stránku .../ www.riekanky.sk 🙂

malemimi
2. nov 2010

@nivejka no my hovorili že ak budem mať druhé tak aj bruško bude väčšie...

nivejka
2. nov 2010

@hirunka ...bruško ako tvrdí môj drahý sa mi trošku zase zmenšilo,ale huspeninu mám ešte riadnu 😖
bábätko moje krásne---ani si to neviem predstaviť ako také malinké má sádru----ale verím,že toto prekonáte a bude už len dobre a bude len a len zdravučká 🙂 🙂

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ....tomu ver drahá,že budeš mať oveľa väčšie bruško v tehotenstve a potom po pôrode ti ešte riadne zostane...mne Lili ležala od začiatku úplne dole a mala som dooosť veľké brušeno a teraz mám spodok dosť vyťahaný a to až tak ,že v nemocke mi dávali 2 x infuzku,lebo sa im nepozdávala moja maternica--spodok ako bol natiahnutý a nie a nie sa stiahnuť..

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...ideš sa učiť riekanky 😀 😀 ---zakukala kukulienka...... 😀

malemimi
2. nov 2010

@nivejka fuha tak aj ty si si to pretrpela...Lenke tiež dávali tu infusku na stiahnutie maternice...
nie len som si nevedela spomenúť na niektore pesničky a tak a tam sú tie texty tak ma to potešilo..lebo malej spievam a vždy som tam nejakú blbosť vymyslela 😀 lebo som si nepamätala 😉

nivejka
2. nov 2010

baby ako vám detičky zaspávajú po kúpkaní???---u nás je to katastrofa!!!
kúpeme vždy okolo pol 8-mej a potom malú neviem uspať do pol 11-tej---oči má ako slivky a nie a nie spinkať a ja padám od únavy.....
začala som používať ten espumisan a táto noc bola lepšia,lebo sa aj sama vykakala 🙂 ,,ale riadne vydáva zvuky--ako keby erdžala 😀 .....straaašne je hlučná 😀

malemimi
2. nov 2010

ja to nepochopím malú mam pri sebe napr v obyvke tu spi a odnesiem ju do postieľky a je hore 😀 alebo v našej posteli sa jej lepšie spí než v jej ..asi jej tam dám nejaké moje tričko čo nosím nech ma cíti inak si to neviem vysvetliť... ale v noc tam haja to len takto cez deň vymýšľa 😝 😀

mircova
2. nov 2010

Ahojte dievčatá,
chcem sa opýtať, či ak vám bábo kýcha, ale nemá soplík, môj malý kýchal hneď na druhý deň po narodení už v pôrodnici. Aj teraz doma občas kýchne, ale máme doma teplúčko, dokonca keď ho idem kupkať tak ešte prikúrime elektrickým radiatorom, tak neviem či je to z prechladnutia? 😒

mircova
2. nov 2010

@malemimi presne aj môj malý, celý deň ho mám pri sebe v obývačke, ale v noci bez problémov spí v postieľke 😉