icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
2. nov 2010

@nivejka haha no moja tiež nejak nechce spať ..neplače našťastie a tiež vydváva zvuky všeliake a najradšej v noci aby sa tatko nevyspal 😀 😀 😀

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...ha,ha,ha--ja si tiež veru napamätám a tiež si tam popridávam hovadinky 😀 ....určite si tie riekanky aj ja preštudujem 😉
mne dávali hned po pôrode tú infuzku,lebo doktorke sa už vtedy nepáčila moja maternica a potom ako mi robili ten utz --ma tiež napichli a keby sa mi to trošičku neupravilo,tak ma ešte na druhý deň nepustia a ja by som bola na izbe s tou (tá) bléééééééééééé--asi by som dostala z nej infarkt 😠

malemimi
2. nov 2010

@mircova všetky deti kýchajú...podľa mne je to prach lebo v brušku nebol ...a nemal sa tam ako dostať...
hihi no je to haluz asi nás chcú cítiť alebo počuť aspoň cez deň.. 😉

mircova
2. nov 2010

@nivejka to môj malý po kúpkní úplne odpadne a spí ako zarezaný aj 4 hod. 🙂
Vždy po kúpaní mu dám papkať a potom keď sa zobudí je celý dokadený 🙂 tak mi je to ľúto, lebo bol krásne vykúpkaný 😉

malemimi
2. nov 2010

@nivejka aha ...no hlavne že je to OK a že si tam nebola s tou( táááááááááá) 😀 😀 😀 😀

malemimi
2. nov 2010

@mircova hmm no to máš anjelika 😀

mircova
2. nov 2010

@malemimi tak myslíš, že to chýchanie je normalne, no chvala bohu 😉
...naše malé prívesky 🙂

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...ty presne!!!!--aj moja to tak robí ako Sofinka--tuším sa potajomky v nemocke dohodli 😀 😀
tiež ju mám celý deň v obývačke--rozprávame nahlas,vysávam a vlastne robím všeto ako normálne a ona spíííí a ked ju dám do postieľky,tak je hned hore----ked je u nás v posteli s nami tiež spí a manžel hovorí,že je to tá asi najspoľahlivejšia antikoncepcia 😀 😀 😀

malemimi
2. nov 2010

bože holky neviem čo mám robiť ...drahý chce strašne sex 🤐 😀 ( dúfam, že ma nepodvedie...) a aj ja by som chcela len ešte mám šestonedelie a štichy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
a hami nestačí predsa to nie je ono... 🙄 😖

nivejka
2. nov 2010

@mircova ...no moja okamžite by som s tebou menila 😉 ....aj moja malá zaspí po napapaní ale len na 5minút a potom už len tie slivky--kukadlá veľké a zrazu chce žiť 😀

malemimi
2. nov 2010

@mircova no ak by to bolo nejak často tak možno prechladol ale keď len málo ... veď kedy ideš doktorke? sa jej opýtaj

@nivejka haha no je to haluz fakt!...ale som jej teraz tie riekanky a uspávanky spievala a spala mi na rukách odniesla som ju bola hore nešla som tam a teraz je už konečne 10 min ticho 😀 tak snáď spí... 😀

malemimi
2. nov 2010

inak včera som si odsávala a mne to doslovne strieka...a asi za minutu som odsala 70ml 😀 z jedného cecku
a ešte včera mi trebalo aa..a nešlo mi okolo obeda som šla lebo mi už išlo ale ťažko horko jedno vyšlo a boloelo to potom o par hodi´ín zase som musela a zase v bolestiach ale šlo to...a večer po kúpaní malej som sa posrala haha

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...zase sme pri tom!! 😀 😀 😀 😀 ---ja zase odpadnem z teba,že hami 😀 😀 😀 😀 --aj môj chce neboj a stačí, ked na mňa pozrie a čítam mu to z očí,,,ale zatiaľ musí byť len hami 😀 😀 😀 😀

malemimi
2. nov 2010

@nivejka haha 😀 ...no veď hej ale aj ja by som cela... 😀 😀 😝

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...tak ty si bola už v nemocke nooo ako to poviem,aby si sa neurazila--MILKA!! 😀 😀

hirunka
2. nov 2010

@malemimi @ nivejka no baby tu sadru ma tak akokeby bola hodne na siroko zabalena a maju od pupka az po clenky.........len chodidla ma vonku .......ma to ako taky poobluk............ked tak vam poslem fotku do ip nechcem to davat tu

malemimi
2. nov 2010

bola som kuk malunkú a hajá ...ju húúú idem umyť riad a niečo schrumnem a potom sa snáď zobudí nakŕmim a pôjdeme von... 🙂

malemimi
2. nov 2010

@nivejka ...tak ty si bola už v nemocke nooo ako to poviem,aby si sa neurazila--MILKA!!

Nejako som to nepochopila.. 😖

@hirunka aha no chúďatko ...jasne ak ti to nie je blbe pošli nám ...

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ..tak chcem aj ja o to pokoj,ale musím byť dole tip -top zahojená--inak sa budem báť,aby som sa nerozrhla 😅 ........štichy mi už odpádávajú a jeden deň som si našla na papieri až 8cm veľkú niť a to som si najprv myslela,že mi to tak nejako zabudli vo vnútri a z toho tá infekcia a nakoniec tak isto vyzerajú aj tie malinké štichy

malemimi
2. nov 2010

@nivejka čooo ..mne tuším ešte nevypadol ani jeden... ☹

svetlankat
2. nov 2010

@mircova je uplne normalne, ze deticky kychaju, tak sa im cisti nostek. Tak ziaden stres, je to praveze dobre a vobec to neries, ono to casom uplne prestane ani si nestihnes vsimnut.

Sorry baby, ze som sa tu primotala, len som si chcela trosku pripomenut ake to bolo Ked bola Miska tyzdnove babatko. Drzim Vam vsetkym prstiky.

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ...už v nemocke si mala dobre naliate prsia ako dojnica--tak toto som ti chcela povedať opatrne 😀
ale ked nechápeš --tak proste musíím 😅

nivejka
2. nov 2010

@malemimi ..určite ti vypadol nejaký ten štich--len si to proste nepostrehla 😉

hirunka
2. nov 2010

@malemimi prave som zistila ze cez ip sa nedaju poslat fotky tak jedine na email alebo tak by som vam to mohla poslat..........no inak ja som ju ani fotit nechcela ze nech o tom mala ani nevie ale manzel ze prave to treba odfotit tak urobil dve fotky

mona777
2. nov 2010

@miroslavazh na tej stránke čo som píslala sú dovody prečo sa dieta odtrhava od prsa - je toho viac, napr. tečie sillno mlieko alebo nervozna matka atd

mircova
2. nov 2010

@hirunka... to s tou sádrou musí byť fakt hrozné také drobátko a sádru na nožičke, držím palce, aby to pomohlo 😉

hirunka
2. nov 2010

@mircova dakujem..........dufam ze jej to pomoze......za dva tyzdne ideme znova do nemocnice daju dole sadru a daju novu na dalsie styri tyzdne tak dufam ze vianoce budu bez sadry

malemimi
2. nov 2010

@nivejka jááááááááááááááááááj haha a to si ma nevidela v sprche bez podprdy ako Lenka 😀 😀
no len aby ved ani neviem koľko som ich mala

malemimi
2. nov 2010

@hirunka aha najdi si v tabulke mail alebo poslem ti?

hirunka
2. nov 2010

@malemimi no posli mi email