Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
my sme mali dnes velmi rusnu noc ☹ .
Malinky sa mi strasne pogrcal - vyslovene vsetko z neho islo prudom 😢 😢 😢 a bol strasne nepokojny.
Na internete som nasla, ze by mohli ist o reflux, lebo ma take priznaky: casto preglga pri lezani, mava stikutku, pri jedle vypina chrbatik, mierne grcka po jedle aj neskor po nom (v malom mnozstve), dozaduje sa casto papania ale papa len kratko, byva po jedle mrzuty, ma taky ako keby zachripnuty hlas.
S tym vracanim mi to urobil uz ked sme sa vratili z nemocnice - dva krat za den, potom bol pokoj a dnesnu noc to bolo opat po tyzdny tak vela prudom 😢 .
Nemate niektora podobny problem? 😖
@cukruska1920 ano, ano, kazdy den 😉
@jana_toky a akym sposob mu to davas?? lebo mne doktorka kazala ze na lyzicku len si to neviem dost dobre predstavit a pred jedlom ze?
@cukruska1920
No, na umelu lyzicku, nastriekaj tam z prsicka trosku mliecka a maly to urcite prehltne 🙂
Nespomenula mi, ze ci pred alebo po jedle, tak davam pred, lebo tak mam istotu, ze je hladnucky a ked uciti mliecko, tak to spapa aj s kvapkami 😉
ja davam tie kvapky kedy ako, po jedle, pred papanim a z flase, odstriekam si mliecko a do toho jej dam kvapku a viem,ze ju vypije 🙂
http://www.koliska.sk/Vychova\nespokojne.htm#_T...
tu je aj o tom refluxe
ahojte, aj ja som uz v BA 🙂 konecne domaaaa a s tatinkom, teda aspon po veceroch 😵
@malemimi tu je slnecno 🙂
@horalka777 a ty kde bývaš...v petržke je zatiahnuté
baby ja mam 59kg...pred tehu som mala 58..takze len kilo navyse
chudatko bonninka...nevedia este z coho to je...cenknem jej dnes co nove
@nivejka s kolenami ziadny problem...ale neskutocne ma boli kostrc...hold..porod nas zhumpoval 😀
babyyy inak dnes sme boli u urologa...tak tie semenniky ma obidva hore v slabinach...budeme cakat do roka a ak neklesnu tak sa to zoperuje...ale tak mi odlahlo ze su tam tie vajka..lebo v porodnici mi povedali ze oni ich tam nikde nehmataju...ani v tych slabinach..ze je mozne..ze ich tam ani nemaa..tak sa tesiiiiiiiime
@horalka777 no haha na kopečku 😀 🙂
@malemimi no haha, ale skus do toho kopecka vytlacit kocik 😀 no co, aspon schudnem, mam z coho 😎
@horalka777 hihi ale kde tu vykukne slniečko
Kocky ako prebieha ranna vizita ? nech sa na to pripravim hehe 😀
do kedy sa majú baliť mimi do periniek?
@jana_toky my tiez vela a casto grcame no s tym sa neda skoro nic robit...skus si precitat toto: http://www.gastroenterolog.com/gerd.htm
@jana_toky Všetky bábätká majú čiastočný reflux – sval uzatvárajúci žalúdok sa nie vždy dobre uzavrie a preto po dojčení často grckajú malé množstvá mliečka. To je úplne normálne. Niektoré bábätká však majú vačšie ťažkosti s refluxom - natrávené mieko spolu s kyselinami sa vracia späť do hltana a spôsobuje bolesti. Takéto bábätká môžu často a veľa vracať, alebo aj nemusia vôbec vracať, ak sa mlieko nevráti ďalej ako do hltana (tzv. tichý reflux). Ak má bábätko väčšie problémy s refluxom, môže byť nespokojné v ležatej polohe, odťahovať sa od prsníka pri dojčení a niekedy môže grckať aj 1-2 hodiny po dojčení. Máva aj časté štikútky.

Ahojte dievcata...ako sa dari??? pocujte...vigantol davate kazdy den?? mne ho doktorka kazala davat od 15 dna maleho 2 kvapky...len neviem ci kazdy den... 😨